četrtek, 26. junij 2014

2416609 - detaljna psihoanaliza Pahorja

[FIN-311684]
Komentator »malimax« je napisal: Že dolgo me preveva prepričanje, da je Pahor ena velika prismoda, ki pa ima srečo, da reče in ostane živ, po vseh bebavih izjavah, ki jih je že izvalil.

Izraz "prismoda" je neustrezen, saj vsebuje močno noto benignosti, le ta pa ni kompatibilna z njegovim statusom komunističnega liderja. Malo je morbidno s takšnimi pridevniki kranclati udbokomunističnega liderja. Ni ti to baš zajebancija tega nivoja, jebote.

Pahor je v eni osebi blont doriangrejevska komunistična opica z bipolarno motnjo in reptiloidni um povsem identičen Göringovemu, ki je prišel v Ukraino pozdraviti kolaborante in se jim zahvaltii za pomoč pri "reševanju judovskega vprašanja", na povratku v Berlin pa dal inštrukcijo, da naj hrano dajejo samo onim kolaborantm, ki delajo-pomagajo pri eksterminaciji Judov, naj ne hranijo nekoristnih rok, po koncu vojne pa tudi njih naj pomorijo, saj Rajh ne more trošiti resurse na slovanska ciganska ljucva, ki po nepotrebnem zasedajo prostor božjemu gremanskemu ljucvu".

Naši boljševiški efdeve inženirji človeških duš so, namesto tak, kot Ameri, ki so svojo opico naučili leteti v vesolje, našo opico naučili praznogovoričiti, da zna reči "Začel bom, zelo odgovorno, najširši družbeni pogovor o simbolih. Majke mi sudija!"

Zelo odgovorno! On je sebi kar sam častil pridevnik "zelo odgovorno" in to nič manj, kot za neko bodoče, šele nameravano dejanje, ki ga šele ima namen storiti! Halooo!

A prava groza prileze na površje šele, ko se vprašamo, kaj je z uporabo termina "odgovorno" hotel reči in ko se zavemo, da je hotel reči "odgovorno pomeni, da bom pazil na nedotakljivost in ohranjanje lika in dela komunističnih morilcev, ki so morili pod temi simboli". Ker, če tega pridevnika ne bi bilo, bi ga prelatura dala "ustaviti", hehe.

Komunist, ki brez trohice sramu in moralnega mačka, brez napake, že več, kot 4 desetletja, vsako leto obišče vse slovenistanske lažgoše, osankarice in podobne lokacije razpihovanja unilateralno komunistične antinarodne državljanske vojne, na katerih se časti morilce in morilske organizacije, komunist, ki brez trohice zadrege sodeluje v fritzlovskem hajdučenju, vzakonjuje davčni diskriminatorni brutalnih harač in prispevkovni državni reket, s katerim se mrcvari in ropa najmanj potentne, ekonomsko najbolj šibke in občutljive davkozavezance v družbi - mezdne delavce - odvisno zaposlene, ne more biti zgolj benigna "prismoda".

Komunist, ki, v imenu rihtanaj brezskrben kontinuitete privilegijev za neodpustljivo jasvnosektorsko nad-kasto, ki ji od rojstva pripada, brez trohice slabe vesti predlaga, vzakoni in poveličuje ultralopovski in zločinski pokojninki režim, ki odpuščenim in, v naših pogojih trajno nezaposljivim, po celo destletje ali dve onemogoči dostop do pokojninskih kontribucij, ter jih s tem obsodi na desetleje in več počasnega razčlovečenja, komunist-fašist, ki brez trohice sramu vzakoni odpravo socialnih podpor oz njeno nadomestitev z obrestarskim posojilom fašistične države obubožancem v stistki brez drugega izhoda, ne more biti zgolj benigna "prismoda".

Komunistična beštija, ki v temu sodeluje odkar se sama sebe zaveda, ne more nositi benigno ime "prismoda".
Prismoda je Jim Carrey v butec& butec. Štekamo razliko.

Že samo s tem sem naštel toliko satanskosti in sprijenosti, ki naredi izraz "prismoda" za povsem neustrezno izbran opis njegovega profila, lika in dela.

Komunistična tolpa, točneje glavna prelatura KPS, ga je v roli manekenskega blont dvornega norčka nastavila da figurira, kot simbol benignosti in pomilovanja, oz da sproži in utrdi emotivni pavlovljevski odziv, kakršnega v umu preproste raje prožijo vaški norčki, počasneži in pohabljenčki.

Komunajzer manekenček, ki ga je iz maternice vrglo drito na funkcijo v kompartiji, v umih slovenskih mamk proži zmeden in begav odziv, saj jim je hkrati lepši in bolj seksi od vibratorja oz dilda in je hkrati umska sirota, ki proži močen materinski odziv.

Hkrati jih intrigira, kot seksualni objekt poželenja in jim hkrati proži materinski čut pomilovanja, kot če bi mimo njih prišel otrok z downovim sindromom ali preprosto malo bolj počasen vaški revček. Kompartijska glavna prelatura to vse ve, zato ga je izumila in zgolj zato ga še vedno prenaša.

Ni pa njun odnos povsem idiličen, saj je opica nekoč pričela sama svoji praznogovoričnosti, šemljenju in glumatanju verjeti, pa si je domišljala, da je zares sposobna oz primerna za državniške funkcije tipa prezident in premijer.

Prelatura je opico opomnila grobo, opica se ja pa tako zelo ustrašila, se umaknila v kot, v katerega jo je prelatura poslala in se vsa presrana od strahu zjokala na rami voditelja opozicije, sovražnega prelaturi - Janši, rekoč neki tacega, če je verjeti urbanim legendam: "Nimaš ti pojma Janez česa vse so ONI™ zmožni".

Razlika med Kim Jong Un-om in Pahorjem je samo v tem, da je Kim Jong Un krvožejna kanibalska komunistična opica s smešno frizuro, tipa nasilnega naslednika premožnega narkobossa, Pahor je pa kot hči narkobossa, ki je od nekdaj bila tatekova lepotička, pa jo je dal izbrati za miss Butalistana (izbrali so jo z asistenco medijev in še česa v ozadju, njemu na ljubo, spontano in brez manipulacije, majke jim sudija, hehe).

Kim Jong Un ne govori nič, zgolj sadistično uživa v fritolezenju, klečeplazenju in slinjenju, s katerim ga, kobajagi pristno iskreno, hehe, častijo podložniške opice, ki ga obkrožajo, Pahor pa, tako, kot večina blont misic, ki so misice postale na mućko, a same tega ne uspejo niti uvideti, pač sladkorečijo v klasični blont maniri, kot bi vse skupaj bilo zares: "Aj vont piiis tu bi in z vrld, Aj vont čildren of z Biafra to hev šelter & fuud, Aj vont pipl to stop drajvink esjuve karz for as to bi ejbl to sejv z planet, Aj vont aur pipl to riič sprava & ool tu kam to selebrejšn tu not heve empti siitz, Aj vont ool of as tu lov simbolz of z zvjezdočka & srpokladifce..."

Link

Ni komentarjev: