ponedeljek, 30. junij 2014

2418613 - zakaj nismo postali druga Švica

[crt]
ta teza - da bi uboge ljudi, blazno zeljne razgledanosti, zgolj zlobnost rezima drzala v prisilni nevednosti, brez tega pa bi ze zdavnaj postali renesancni clovek...

... to so totalne buce, direktno primerljive s tistim "samo osamosvojimo se, pa bomo druga svica".

No, to vaše lahkotno lamentiranje o silno kompleksnem vprašanju, je seveda upfront obsojeno na napačen rezultat. Namreč, v bližini teles z neopisljivo veliko močjo gravitacijske sile, je fizika popačena, oz takšna, da baš niti ni primerno samo zamahniti z roko in reči, na primer - ko jih jebe Severnokorejce, naj se pa uprejo in od komunistične črne luknje uidejo stran na varno razdaljo, hehe.

Ne glede na to se strinjam s teboj. Folk je silno naiven. Zgolj zato, ker smo se osamosvojili nismo mogli postati Švica.

Zakaj?

Zato, ker Murglbabe in njegovih 30000 rdečih hajduških razbojnikov taisti narod ni imel jajc niti simbolično obsoditi, pa lustrirati, tako, da jim vsaj za nekaj mandatov, nekaterim pa za vedno, hehe, prepove približevanje svojemu žepu in državnim blagajnam, ter seveda oblasti in državni upravi. Pa da narodova nova oblast v miru lahko demontira hajduški režim iz vseh zakonov, kamor ga je nasrala rdeča tolpa. Niti tega!

Kaj šele, da bi vsaj nekaj posameznikov in ali zločinskih organizacij bilo temeljito sojenih in za zločinske organizacije in zločince proglašenih. Magari v odsotnosti, hehe.

Narod, ki nima jajc komunistu reči hajduško pljačkaško zmene, si ne zasluži nič drugega kot suženjstvo. Suženjstvo komunistični tolpi oz njeni nomenklaturi! In točno to naš narod v kolektivitetu gledano tudi ima. In videti je, da to še vedno zanika. Kolektivno in pretežno!

Korigiram, ne narod sam temveč njegova elita - intleketuaci, kamor sodijo tudi vrli žurnalisti in drugi de facto oblikovalci javnegamnenja. Narod, ki ima takšno inteligenco, torej tudi takšne novinarje, pisce in umetnike, da so narodu leta 1989 hiteli gagati, da naj nikar ne lustrira in ne čisti komunističnega zla iz sistema, ne potrebuje drugih sovražnikov.

Murglbaba, s pomočjo svojih novinarskih, ter intelektualnih jatakov, lepo reciklira in destilira zombijevske orginale svoje KPS naprej, pa na sceno pošlje vedno nove šeme preoblečene v najnovejše, narodovem umu še kolikor toliko psihodelične in všečne cunjice. Najnovejša je fafljajoč pravniški tehnokrat. Po domaće gimnastćarov pravni foh idiot. Rdečetalibanske provinijence, kakopak! Gardian državnega kapitalizma, a.k.a. "socializma".

Na nek način imamo res situacijo - narod si svojo (ob)sodbo na suženjstvo komunistični tolpi piše sam. Že 70 let.

Link

Ni komentarjev: