petek, 20. junij 2014

2412360 - nekompetentnost v krivosodju in ostalih družbenih porah vobče

[COP]
Drži, mail, v katerem je gospa Crnkovič zapisala "da se morajo glede posla posvetovati s premijejem Janezom Janšo" ni bil poslan Patriji, temveč direktorju Rotisa, torej možu Crnkoviče.

Po Matozovem mnenju je »ključni in edini dokaz proti Janezu Janši izmišljen in ponarejen«.

Izkazalo se je, da ni. Torej?

A to, da je ona to napisala je dokaz? Dokaz česa? A dokaz tega, da je ona hotela, da je imela močno željo, hehe, se posvetovati s premijerjem? Ali je v spisu morebiti kje tudi kakršenkoli, magari zgolj nedvoumen, hehe, dokaz, da se je zares posvetovala in kako? Ni! A da ni, mamico vam udbokomunistično?! A da ni?! Pa, vedel sem jebogaotacypraotac! Vedel sem!

Eeeeee, udbokomunjare, udbokomunjare, koje ste mi vi gnjide smrdljive! Smrad in gniloba vesolja!

PS
Tudi komunistično lopovsko zmene Cekuta je glumatalo in pred Patrijo dajalo vtis, oz blefiralo, da je v "slovenaćkih top odločevalskih krogih", hehe, zeeeeeelooo, zeloooo, takorekoč baš zelo fpičkomaterino vplivno, ker fsako dete ve, da on "pokriva" vse relevantne aljdi od dninozavrov naprej, de, in da bo zdaj zdaj "pokrival" tudi Janšo, "samo kar ni še", hehe!

Hvaleč se, da že od nekdaj pokriva komunistične lopove premijere Ropa in Drnovška in celo, da ima drito direkt dostop do Botra Kučana. On i Milence dve oki v glavi, on se Miletu takorekoč baš bukvalno fšeta f toto hižiko v u Fmurglorju in mu iz sez s Štefico spije litrico dve, dok si rekel Ušljašćićarna.

In česa že je to dokaz, ko se Patriji tako hvalisa komunistično blagajnićarsko mafija consigliere zmene Cekuta, ki je že prej v orožarskih poslih v času komunističnih vlad "pokrivalo" drnovške, rope in kučane? A to je tebi dokaz proti Janši, al proti rdeči komunistični tolpi? "Ne pokrivamo še Janše...". To je dokaz, da je Janša kriv! Logično, bre!

In zakaj že je komunistična krivosodna tolpa razdelila primer Patrija v dva dela, pa najprej brez dokazov indično obsodila Janšo, ( in Krkoviča in Crnkoviča), teatralizirajoč v medijih do neba, potem šele, pa skoraj v popolni medijski tišini, silenzio stampa je bila spontana, sodila še edinemu prejemniku Patrijinega provizijskega denarja, staremu komunističnemu podmiznemu aranžerju in polnilcu črnih fondov kompartije Cekuti in nekim tam obskurnim tipom? Zgolj retorično fprašam, de.

Še enkrat opozarjam - slovensko krivosodje je itak, mimo udbokomunističnega komplota, strokovni pravni dizaster in štala, saj vsako pezde lahko na sodišče, v kateremkoli primeru, pritrese tisoče strani nerelevantnih listih in to naše krivosodje bo zagrešilo najmanj jezikovni zločin, ko bo vse to šavje od nerelevantih gora papirjev, namesto da strokovno trijažiralo in kot nerelevantne zavrnilo, oz v interesu države in stroke in normalnosti in resnosti in zaščite časti sodišča, izločilo samo od sebe,...

...namesto izločilo, bo naše strokovno insuficientno krivosodje to goro gnoja imenovalo "dokaz" in v spisu pridkano oštevilčilo, pa potem, ko bo kdo hotel to nerelevantno goro papirja izločiti, bo slovensko butnskala novinarstvo, ki je prav tako strokovno v podnu, gagalo o tem, kako da je "[Janša] hotel izločiti dokaze". Kar je seveda glavni dokaz, da je lopov in kriv, saj po mnenju laikov, "pošten človek nima kaj izločati dokaze", hehe. Auuuu!

Že dolgo opozarjam vse relevantno okoli sebe, ne ignorirajte slovenske široko razpasene nesposobnosti in škandalozne strokove inkompetentnosti v vseh aspektih družbenega življenja in državne in družbene zgradbe. Še IT osebje nam je pomanjkljivo izučeno, ter insuficientno pa bolj pogosto gata, kot ve, kaj se mu dogaja v ICT infrastrukturi! še to smo šli okužiti s tem zlom splošne inkompetentnosti!

Moj bog, kako me je strah izbruha tega sindroma v nuklaarki v Krškem. Takšni naciji, dokazano strokovno negativnoselekcijsko zavoženi, bi morali prepovedati približevanje nuklearni tehnologiji. Kakšen čudež in kateri angel varuh nas je do sedaj obvaroval pred incidentom v Krškem, pa po mojem ne bi znala povedati niti Baba Vanga. Po mojem gre zgolj za preživetveni in samoohranitveni refleks tam zaposlenih. In srečo, hehe.

Ne ignorirajmo razpasenja faliranstva v družbi, ker bo nastala splošna štala, sem opozarjal, kjer sem imel priliko.

Od teh sodnih zadev, preko davčnih in pojmovnih definicij, ki odločajo o življenju in smrti, do trivijalnih überidiotskih barikad zgrajenih na slovenskih avtocestah na vsakih par km, ki jih še dandanašnji ta smrdljiva tolpa umskih motencev in falirancev noče porušiti, vsa ponosna na svoje udbaško-čekpointske gradbene dosežke. Katastrofa od "stroke", hehe.

Na, zdaj, lahko samo še prafraziram Balaševića, ki je o krvavih in lopovskih orgijah največjega šljama, eskalaciji najbolj primitivnega faliranstva v srbski družbi v nedavni vojni rekel: "Sve ovo [što nam se sad događa] je osveta ponavljača!".

Prevod iz eskimščine: " Vse to [kar se nam zdaj dogaja] je maščevanje falirancev", kompartijinih negativ-selektirancev, ki so zlezli na vrh družbe in tam, ne le zasedli mesto avantgarde in družbene smetane, temveč so od tam priemtivno pregnali vso pamet, znanje, modrost, žlahtnost duha, čast in plemenitost.

Imaginirajte prijatli: Dobijo je na sestanek župani Dunaja, Zagreba, Budmpešte, in še par evropskih prestolnic. Vsi možje, čeprav sluzasti politiki, pokažejo svojo izobražeost, elokvenco, karizmo in strokovnost.

Naš seljak iz Saraorce, negativnoselektiran s strani Murglorja oz Kompartije pa nas tam osramoti big tajm (pred njim smo pa imeli dve afeže pijanduri in jahačici JLA đeneralov, pa enega vrtnarskega kmetavzarja, še neo pijanduro in enega napihnjenca nacinadrkanca).

Bil je v svojem nastopu tako primitivna seljačina, da se z besedami ne da opisati. Donelo je "Sej praum še enkrat, de, zelo preprosto, de, nje, sej praum, de, Zoran Jankovć je reko, de, da bo Lublana najlepš mest na svet, de in smo, nje, zbral ekipu, de, i smo realiziral, de, sej praum de, zelo preprosto, nje, menđment, ekipu morš met, de, ekipa je ,de...zelo preprosto de..."

Eto, to smo mi v očeh oz pred obličjem civliziranega sveta! Ultra primitivci nas predstavljajo in odločajo in...ma, ka čemo ghovort, mona!

Kaj naj človek reče o ljudeh, hajdukih, ki so v življenju več časa imeli nogavico na glavi, kot na nogah, kaj naj reče človek o državi, ki ugrabljena in zlorabljana ždi že 70 let v udbokomunistični fritzlovski kleti, kjer jo natepavajo negativno selektirani strokovno insuficientni, nesposobni gozdno-krivosodni primitivci, hajduki in teroristi. In predvsem primitivci na ravni štirih razredov osnovne šole, s klobasami kupljenim spričevalom.

Kaj naj človek reče o državi, ki si je za predsednika izvolila monstruma, ki o odkritju masovnega grobišča v rudnik živih zazidanih ljudi, neprizadeto reče, da je njemu to drugorazredna tema, ter, da se mu mudi na afeže proslavo dneva žena, ki da je valda prvorazredna tema. Fritzl je angelček za takšno spako! In ta spaka bi rada bila še predsednik UN?! Da nas še tam predstavi kot monstrume!

Svet vidi seljaka iz Saraorce kako v pričo umnih nobel mož in javnosti pol Evrope faflja nebuloze, kot kakšen težek vaški pijandura z dvema razredoma osnovne šole in poškodovanimi možgani od stalnega alkoholnega delirium tremensa, pa potem vidi spako iz Slovenije, kako, recimo pomor v kakšni novi "Ruandi", tekom njegovega mandata, proglasi za "drugorazredno temo"! Po oni Zoran Thaler! Grejt sakses Slovenci! Le tako naprej! Čimveč takih spak si/nam izvolite" Strašno!

Link

Ni komentarjev: