ponedeljek, 9. junij 2014

2406071 - modus operandi javnosektorske kaste

[vrac]
Ne ti Shaman, kritizirat naše davke, posebej na redne plače! Naj ti bogati prešiči od delavcev plačajo državi,kar je državnega! (Uf, bi še kaj napisal, pa moram it fušat, veš, se mi ne da davkov plačevat). Te bogatune od delavcev, k majo 1000 in več EUR-ov neto je pa potrebno udarit po žepu! Js ko pošteno zaračunam kakšnega jurja na teden sm pa poštenjak, k ne bo podpiral te bande k kar zapravlja!

Od nekdaj že sumim, da so največji rušilci fašistokomunističnega režima in edini eliminatorji komunistov s potencialom oz potentnostjo, sivoekonomski fušarji. In zatemnjevalci keša na eksotičnih turističnih destinacijah.
Ni jo boljše metode spodjedanja javnosektorske kaste in boljševiško-hajduškega sistema državnega reketa in ponzijevskih shem tolpe, kot pa, da se jih prikrajša z izogibanjem obdavčenju in reketiranju.

Če bi, hipotetično, vsi delali samo še sivo-ekonomsko davčno-utajevalno, bi v blagajni za tolpo in kasto zmanjkalo in bi končno silom prilik prišlo do totalnega kraha.

Problem je le v tem, da je tolpa vkopana na tako dobrih kotah, je tako za njo udobno razmeščena po sinekurnih državnih položajih in mestih odločanja o vsemu širom perimetra, da bo zlahka dosegla, da prej pocrka cela nacija, preden zmanjka za javnosektorsko kasto in komunjazefašistično ter ostalo oblastniško tolpo.

Pa še svetovni banksterji se ne morejo upreti skušnjavi sužnjelastništva, pa jim posojajo, posojajo, posojajo.
Posojilojemalska-đaabalebaroška partitokratska tolpa, mahajoč s tujim po koprivah, posoja zato, da sebi plačajo sinekure, apanaže, privilegije, lepo plačane službice s kritimi stroški v tujini, itd, narod pa ostaja dolžniški suženj. Krasen aranžma.

Zamislite si, da bi lahko prišli v gostilno in tretjega gosta zadolžili pri lokalni črnogorski obrestarski mafiji zato, da plačate sebi večerjo. Eto tako izgleda biti komunjara na oblasti zaposlena v javnem sektorju. Tako oni živijo od dneva, ki jih iz pizde porodni krč zaluča drito na državno funkcijo oz sinekuro.

Link

Ni komentarjev: