nedelja, 22. junij 2014

2413917 - miselni delikti v demokratičnosocialističnem krivosodju

Z drugimi besedami, sodba proti Janši je hujša oblika opresije, represije in totalitarizma, kot je bila katerakoli sodba po členu 33 o verbalnem deliktu v nekdanji totalitarni komunistični đamahiriji Jugoslaviji. Tam so vsaj priskrbeli ovaduha, ki je "pričal", da je obtoženec/obsojenec, skozi usta, uporabljajoč verbalni izraz, izpustil neke svoje globoko intimne misli iz abstraktnega notranjega sveta v fizični zunanji, ter s tem storil dejanje, kaznivo po zloglasnem členu 33.

V Janševem primeru gre torej za še vsaj eno stopnico višjo raven totalitarizma, ko se kaznuje že goli namen, ki je domnevno (indično) obstajal v glavi Janše. V glavo Janše pa je seveda indično, po udbo-vudu Baba-Vanga metodi, vstopil udbotožilec in potem še udbosodnik in Udbo-sodnik nad njim in Udbo-ustavni sodnik nad njima.

Če se sme tako in zaradi tega soditi Janši, potem smo za misli obsodljivi vsi.

Imaginirajmo bratje in sestre forumske, da mimo odraslega moškega pride 15 let stara, superseksi, superatraktivna, povsem v fizičnem smislu že oblikovana ženska, ki je po svoji starosti in zrelosti uma in duše de facto še vedno deklica, otrok, otrok tudi po zakonu, ki je s svojo zunanjostjo, ne da bi moški morebiti sploh poznal njeno dejansko starost, neizogibno v sferi dedovega podazvestnega sprožila pri dedu delno povsem neobvladljiv naravni refleks seksualne atrakcije, ki se bolj ali manj pri vseh zdravih moških, neizogibno tudi instantno manifestira z nabreklostjo moškega mednožja.

V takem primeru bi, po standardih komunističnega sodišča, za pedofilijo oz seksualni atak na mladoletno osebo smeli obsoditi vsakogar, ki bi v mislih zagrešil fikcijo seksualnega koitusa oz se bi mu oblikovala podzavestna zgolj misel, da on "bi".

Pri tem bi sodišče obrazložilo, da ni relevantno, kaj bi moški storil, ko mu otrok pove, da jih ima komaj 15, dovolj je že indic njegovih "umazanih" misli, da se ga obsodi za pedofilijo.

Celo huje, obrazložitev potrditve sodbe na višjem sodišču je bila takšna, da so citirali opis dejanja v zakonu in potem v nadaljevanju zatrdili, da utemeljitev sploh ni bila potrebna.

Kaj nas čaka v primeru, da udbokomunistični tolpi uspe spremeniti Ustavo in reinkarnirati udbo-totalitarni režim pod imenom "demokratični socilizem", ni težko imaginirati.

Stopnja obsodljivosti se bo premaknila vsaj za eno stopničko, bolj verjetno pa za celo nadstropje stopnic, kar pomeni, da bo obsodljiv vsak, pri katerem se bo po mnenju kogarkoli v družbi, "pojavil sum na umazane misli, sum na sovražne misli", recimo sovražne misli naperjene proti "demokratičnemu socializmu" in njegovih "blagodetih" ekspropriacije in drugih nasilnih praks.

Od "sovražnega govora" in spletnih udbo-očes, ki naj bi po takšnih forumih oprezale za teksti, ki vsebujejo "sovražni govor" oz udbo-bavconskim verbalnim deliktom, se bomo premaknili v sfero "sovražnih misli", ki jih bo "prepoznaval" valda nek udbo-vudu organ oz jih bodo prijavljali njegovi Baba-Vanga sajkik vidci, namesto nekdanjih običnih špicljov, ki so prijavljali "sovražni govor" oz "verbalni delikt". Rodil se bo "miselni delikt".

Če danes, v nominalno demokratični družbi, nominalno parlamentarne in nominalno demokratične politične ureditve družbe in države, ter nominalno tudi pravne države, smejo biti takšna sojenja in takšne sodbe, potem se sme upravičeno domnevati, da bo v bodočem "demokratičnem" "socializmu" vsaj za eno, če ne več stopenj huje.

Slovenija bo potemtakem rapidno morfirala iz komunističnega udbo-izživljanja, v komunistično ultra-nasilje brez primere, hujše celo od onega v Severni Koreji.

Ne bodo se več trudili niti s špiclji in konstruiranjem konstruktov, Bavcon bo spisal nov člen 33, ki bo kaznoval že sam goli namen, ki teoretično lahko obstaja in se je domnevno (indično) tudi dejansko oformil v mislih obdolženca. Bavcon bo spisal člen "miselnega delikta".

Slovenski državljani bodo tretirani tako, kot žena sociopatskega nasilnega alkoholika, ki vsakdanje pretepanje ženske obrazloži tako: "Faše jih vsak dan, ko pridem domov! Ona že ve zakaj!".

To pomeni, da, če je v prejšnji inkarnaciji komunističnega totalitarizma v Kranjcev revolucija jedla svoje otroke in izvajala torturo nad vsemi državljani, zlasti nad vsakomur, ki ga je udbo-denunciant za potrebe konstrukta oz montiranega procesa zatožil "organom" shizofrene totalitarne države, bo v novi inkarnaciji komunistična beštija potamanila oz požrla vse okoli sebe, pri čemer bodo prej ali slej prišli na vrsto tudi tisti iz notranjega kroga, torej sami kreatorji beštije. A od te tolažbe, da bodo tudi sami žrtve beštije, nimamo državljani Slovenije nič.

Dr. Jaklič opozarja - če ta sodba vzdrži, je Slovenija že v stanju "Reši se kdor se lahko in dokler se lahko" dežele. Ko totalitarizem komunistične udbotolpe nekega dne hermetično zapre meje, bo prepozno, v deželi ujeti bodo masovno predmet udbo-sodb za umazane misli oz "miselni delikt", za misli državljana, ki jih totalitarni režim seveda pozna, saj indično vidi v državljanovo glavo, hehe.

Režimi so bili in so sprijeni in totalitarni, ravnanja in aspiracije takšnih režimov seveda nihče normalen ne odobrava, jih pa znamo znanstveno analizirati in v logično štorjo zapisati, ma ravnanje sprijencev, ki ob tako očitnem orgijanju devijantnega malicioznega režima proti nevšečnim, pijani od sreče orgazmirajo, so pa povsem zavržna, predvsem pa z ničemer racionalnim utemeljiva. Njihovo veseljačenje, ker je udbosodniška beštija stregla po življenju in svobodi drugemu, nekomu njim osebno nesimpatičnemu, je ravno sprijenemu veselju, ko nekoga drugega napade ebola, MRSA ali rak.

Takšni ljudje so gnoj nacije in vesolja. Smrdljiv gnoj, ki se cedi iz gnojnih čirov na riti nacije! Pravzaprav sprijenost slovenskega udborežima, ki je podtalno, podmuklo in klandestino organizirano preživel leto 1989, ko so bili demontirani podobni režimi na Češkem, Nemčiji, Poljski.... v nas pa še živi, predvsem in najbolj strastno v dušah teh sociopatov, celo vsak dan jača, se napaja s sovraštvom, ki ga je v dušah teh sprijenih sociopatov v nepregledno velikih količinah.

Samo v Sloveniji je možna tolikšna količina sovraštva samo zato, ker nekdo noče ploskati komunističnim zlodelom in zločincem, noče se klanjati fejk junakom in noče podpisati utopični ideal talibo-udbo-boljševiške pameti, ki sluzi o nujnosti uravnanosti plebsa v enaki bedi.

Link

Ni komentarjev: