petek, 6. junij 2014

2405018 - kaj je v Sloveniji konzervativno

[crt]
> [bc123a]
> Absolutno je to ok, upam samo da ne bo kriva udbomafija, ce produkt ne bo trzno zanimiv.

well now... you can't have everything, where would you put it :)

Tudi, če ne bi slučajno trčil ob to vajino "sladko malo debato, ki se še ni spremenila niti za en atom v recentnih 25 na 45 padlage", bi jaz šel stavit, da sta točno to napisala o novem "konzervativnem", torej v Sloveniji to pomeni kobajagi "desnem" mediju, torej "desnim" temam oz "desnemu pisanju" domnevno zavezanemu mediju in seveda v končni poanti - desni publiki namenjenemu mediju.

Lahko bi torje stavil brez gledanja, da tudi za tega že napovedujeta (Spet!), da za konzervativno vsebino ni publike in tržišča v Sloveniji.

Ne bom se niti spuščal v problematičnost in potencialni jebeludzbunjenog, ki nastane, ko opazimo, da je bila uporabljena beseda "konzervativni medij".

Namreč, problem je, da se iz sez z Lune s prostimi okami vidi, da se v SLO za kontinuiteto oz konzerviranje tekovin y bogamy statusa quo vobče, zavzemajo tisti konzumenti medijev, ki se jim reče "levi".

E, zdaj, termin konzervativno po definicji označuje nakj, kar skuša ohrnjati status quo, konzervirati razmere, se upreti spremembam.

Evo:

con·serv·a·tive [kuhn-sur-vuh-tiv]
adjective
1.disposed to preserve existing conditions, institutions, etc. kučanovska kontinuiteta, or to restore traditional ones kučanovski demokratćki socjalistćki, and to limit change.
2.cautiously moderate or purposefully low: a conservative estimate. kučanovski gradualizem
3.traditional in style or manner; avoiding novelty or showiness: conservative suit. kučanovska kontinuiteta

In ader wordz, v Sloveniji je konzervativno=levo, pa se meni eto dozdeva, da niti ustanoviteljem tege novega medija garant nije jasno, da se dogaja jebeludzbunjenog na odprti sceni.

Če bi strogo tehnično in bukvalno sledili besedam, bi izpadlo, da oni pripravljajo še en medij za "leve", ker pa vsi nekak na vodi čustimo, da so hoteli reči, da bo vsebina ne"leva", pomeni to, da bodo oni pričeli izdajati po standardih izven Slovenije konzervativni časopis, ki bi dobro funkcioniral pri recimo angleških konzervativcih, ki so praviloma desni, hehe, pri slovenskih konzervativcih, torej "levih" pa ne, ker bi, kot rečeno, naj bil bolj ustrezen "desnim"...

...E, ti pa pa v Sloveniji niso konzervativni, temveč so de facto disruptorji obstoječega stanja in rušitelji starega komunajzer režima, torej so demokratična in razvojna avantgarda - suho nasprotje konzervativizmu, saj skušajo zrušiti stari, od komunistov že davno konzervirani in zacementirani, ter že dolgo konzervirani komunajzer režim, katerega nosilci so ravno zato konzervativno naravnani, da bi konzervirali (beri po domaće - ohranili) njim ljubo obstoječe stanje.

Ma, total "jebeludzbunjenog" in to do jajc.

Link

Ni komentarjev: