sreda, 11. junij 2014

2407314 - korenine vsega sranja v državi

[zmrda]
Naslov sosednjega članka, ki precej korži po družabnih omrežjih, pravi "Kaj vas bolj udari: datum volitev, kdo bo v zaporu ali to, da daste pol plače državi"

Kdor ob tem, da se krši osnovne človekove pravice in domneva nedolžnosti zamahne z roko in ga zanima zgolj to, koliko mu država pobere, je idijot prve vrste.

Gre namreč za to, da ima vsak državljan dnevno opravka z raznimi strukturami državnega aparata, ki povsem samovoljno, nezakonito in neustavno tolmačijo in aplicirajo zakone. Morda zaradi tega ni treba v arest, ste pa oškodovani.

In zato je pomen pravne države pred tem, koliko plačuješ storitve državnega aparata - nikoli namreč ne veš, kdaj boš moral na sodišču dokazovati, da povampirjeni aparat deluje proti tebi in te brije v meso. Tarat ti lahko pomaga samo pravna država in na koncu ustavno sodišče.

To nista nepovezani zadevi, to je samo druga plat medalje.

Da niti ne govorimo, da je vse troje nerazdvojno povezano z istim zlom, ki se ga zapiše tako - komunajzli na oblasti, komunajzli v sodniji in komunajzerstvo v sistemu.

Meni je tisto vprašanje tendenciozno, arogantno, paternalizirajoče, nategunsko in umu žaljivo nesramno, z veliko jezikovne redundance, povrhu vsega. Poenostavljeno se tisto vprašanje glasi - Mar ne uvidite, da vas najbolj udari orgijanje udbokomunistične tolpe v tej državi?

Kdo že je vzakonil, ter, kot stekla hijena srborito insistira na 50+% haračih na bedne mezde odvisno zaposlenih bednikov?
Kdo že je vzakonil, ter insistira na brezkapičnem reketiranju odvisno zaposlenih bednikov?
Kdo že je inštaliral udboidne sodnike in jim potem z zakonom podelil doživljenjskost?
Kdo že je vzakonil tak volivni zakon?
Kdo je nedavno po medijih odposlal komando svojim "normalnim" rdečim volivnim ofčicam, da naj z ignoriranjem volitev zrušijo referendum naperjen proti UDBI in kontinuiteti oz pojačanju udbovanja?
Kdo manipulira z datumi volitev?
Kdo orgazmira, ko narodu uspe vreči poleno pod noge, ko narod poskusi užiti referendum, kot izraz neposredne demokracije oz odločanja naroda?

Za počasne in nepoučene in slepe -odgovor na vsa vprašanja je enak prejšnjemu, de - udbokomunajzli.

Link

Ni komentarjev: