ponedeljek, 23. junij 2014

2414148 - temeljna razlika med Jezusom in sledilci marksizma

[fibonaci]
Avtorja marksizma in leninizma sta nesporno znana. Jezus pa nikoli ni napisal evangelija, tam samo nastopa v glavni vlogi.

Zato se o Jezusu govori, kot o Božjem sinu, ki pridiga človečnost in humanitarno sočutje, o avtorjih marksizma in leninizma pa, kot o inštruktorjih pljačke, hajdučije in lopovluka. "Preracporejanje™ bogacva" po verziji marksitovleninistov, je zgolj maskirni termin za brutalno ekspropriacijo, ki jo instruktivno svojim vernikom v lopovske tace in kleptomanske ume polagajo te tvoji "avtorji marksizma in leninizma".

Medtem, ko Jezus pridiga o kraji, kot o grehu, so avtorji in izvajalci leninizma in marksizma, v bistvu kleptomani brez jajc, saj nimajo muda iti ropat na banko s flinto v roki, temveč podmuklo iščejo varianto, da ugrabijo državo in za masovno plenjenje zlorabijo njene represivne atribute, orožarno in legislativno orodjarno.

Da bi ta instruktivni del marksistično-leninistične psevdoznanosti funcioniral, se mora ciklično obnavljati zadostno število umskih motencev in sledilnih ovac v neki konkretni družbi, sicer se vse razkroji že v eni sami iteraciji oz poskusu implementacije nedelujoče rdečetalibanske formule monoteističnega monolastniškega kapitalizma a.k.a. "socjalizma".

Tolpa pride, se oboroži, vzakoni "socjalizem", izvede "preracporeditev" in ko vsi ostanejo brez vsega, planski državni kapitalizem pa ostane brez goriva oz pogona, ker nikomur ni jasno zakaj se bi ravno on pretegnil, če pa itak sme od svojega dela obdržati enako, kot đabalebaroši in lezileboviči in manj kot meglilni posvečenci na vrhu prehranske verige nomenklaturne komnistične ponzi piramide, pride do razkroja državnega planskega kapitalizma s kronično in tipično slabim planom, ter na koncu balade tudi do bankrota države.

V deželah tipa Nemčija, Češka in Poljska, se to po prvi iteraciji zaključi in nikoli več ne ponovi. pametnim enkrat dovolj.

Ker večina folkatam v teh normalnih deželah, ne pristaja na rolo bebcev, ki naj bi na kup pridno delajoč in maksimalno si prizdevajoč spravili premoženje, da jim ga rdečetalibanska tolpa sledilcev religije markca, lenjina in engelca brutalno odvzela v naslednji iteraciji "preracporeditve". Zato tolpi preventivno zatrejo seme lopovsko marksistićnoleninističko. Najbolj sprijene primerke pa kar čaušeskizirajo, ker drugače ne nehajo brizgati svoj kačji komunistični strup v oči nacije.

V deželah tipa Slovenija, kjer je folk politično naiven, volivno disfunkcionalen in bolj po ofčje pohleven, seveda da tudi po zaslugi tolpe, ki to pohlevnost in butalskost in disfunkcionalnost proaktivno producirra, tolpa uspe preživeti in po kratkem intermecu od komja četrt stoletja, že prične spet sikati in rožljati s preracporeditivjo™. In evo jih spet jovo na novo. Spet uvajajo t.i. "socjalizem, tokrat se mu reče DemkratickeSocialisticki™ in spet se vse prične z novo ekspropriacijo in vsem kar pride v paketu zraven. Vred s fojbiranjem in barbararoviranjem, da se razumemo!

Link

Ni komentarjev: