četrtek, 5. junij 2014

2403901 - kako užaliti komunista

Kot prvo, jaz zagovarjam isto kot ti, da se naj SDS-ovci in vsi drugi, ki se evnetuleno znajdejo v opoziciji komunistom, oz, "levici", kakor se komunisti sami psihodelično lindasindromsko samoljubkujejo, ne cmerajo oz ne kalimerujejo.

Ma, bodita previdna, ker je pri nas možno, tudi to, da jaz in Semolič greva na referendum in oba zavrneva predlagane nove in še bolj komunistične verzije že ultrakomunističnih zakonov, kar naj bi pomenilo, da sva istomišljenika, a seveda nisva, ker se izkaže, da sva zakon zavrnila iz popolnoma dijametralno nasprotnih razlogov, aspiracij oz motivacij.

Jaz zato, ker so hoteli poglabljati komunajzerizem in mi ni v redu niti obstoječi komunajzer zakon, še manj pa novi še bolj komunistični, ...

...on pa zato, ker se mu predlog zakona ni zdel dovolj komunistoboljševiško-talibanski, ker on bi nekaterim, njemu osovraženim "relativno bolje plačanim" mezdnim odvisno zaposlenim, poslej jemal še več vplačanih kontribucij, on bi nekatere diskriminatorno, seveda, še bolj reketiral in temu arogantno sprijeno rekel "solidarnost".

Zaradi te vrste shizofrenije na našem političnem prizorišču, vaju oba prosim, da definirata kako to po vaše izgleda "nastopati ponosno in dostojanstveno", pri tem pa izpovedovati resnico o komunistih, komunizmu in režimu, ki so ga implementirali v Sloveniji.

Upoštevajta prosim, da je za komunista, kritokomunista, zdravljenega komunista in zgolj z barvanjem in preimenovanjem slabo zakrinkanega komunista, žaljivo že, ko poveš suho resnico.

Že če poveš, da si opazil njegovo novo barvo in najnovejše novo psihodelično ime, ki si ga je nadel za na tekoče volitve, hehe, kakor, ko ženski rečeš, da si opazil njeno novo frizuro oz barvo las, je komunist že užaljen.

Kajti, "pravilno" oz "politično korektno" bi bilo, da besede "barva" ne uporabiš. Neki tacega, kot, ko se pretvarjaš, da kobajagi ne veš, da soseda ni pristna blondinka, ampak zgolj s peroksidom prikriva sive lase. In to naj bi vsi počeli komunistu na čast? Zakaj jebote?

Za komunista je žalitev in govor sovražnosti že, ko o čem sploh govoriš. Recimo o Hudi jami. Komunist popeni in te hiti stigmatizirati, češ, da živiš v preteklosti, on pa na lažgošah živi eno samo 23-to stoletje.

Za komunista je žaljivo in "ideološka tema", če terjaš, da se neha državno reketarjenje, oz brutalno ropanje inženirjev v Krki v imenu talibanske uravnilovke komunistov.

Upam, da razumete kompleksnost besede "žaljivka".

"Žaljivka" in "žalitev" obstaja ne zato in samo zato, ker bi govorec hotel žaliti, temveč le in samo, če tisti, ki mu je izjavljeno namenjeno, to hkrati tudi percipira oz doživlja kot žaljivko.

Ko v Bosni Bosancu poveš vic o Bosancu on to ne doživi kot žaljivko, temveč ti strese še tisoč vicev o Bosancih.
Ni pa to tako v vseh okoljih. So okolja, recimo SLO policija, ki ne loči niti tega, da je roman "Čefurji raus!" fikcijska oz domišljijska zgodba, da bi oni brez težav sprejeli vice o sebi, eeee bogami to bo malo težje, hehe.

No in tu trčimo ob problem. Slovenski komunisti so se zgolj problekli in nadaljevali insistirati na istih zadevah, če jim pa to rečeš oz jih poimenuješ komunisti, je to za njih kobajagi žalitev. Tovarišica Linda jih gleda.

Slovenski komunist gre na lažgoše v nebesa povzdigovati morilsko organizacijo, ki je na slovenskih tleh za sabo pustila 600+ grobišč in hudo jamo, ko mu pa omeniš, da so odkrili Hudo jamo, je užaljen in sika neki o tretjerazrendih temah.

Ter insistira, da to nima veze žnjim. Kurac nima! Kaj pa počneš na lažgošah in zakaj tam čislaš taiste morilce, ki so to zakrivili. Odreci se lažgošam, komunisitčnemu reketu itd, pa ti ne bo nihče več govoril, da si komunist povezan z onimi morilci iz Hude jame. Komunist se bi jebal in ostal nedolžen. In terjal, da vsi hvalijo njega nedolžnost!

Slovenski komunist časti morilce iz vrst stranke - zločinske organizacije, katere ponosni sukcesor je, kar ekstenzivno in teatralno licitira vsako leto na desetinah lažgoš po Sloveniji in za žalitev šteje že, če se mu v čislanju te morilske sodrge nočeš pridružiti.

Slovenski komunist se nemarno nekajkrat preobleče in prefarba, pa preimenuje iz komunista v socialdemokrata in se nenehno tolče po prsih, da je ponosni levičar, pa levica to, pa levica ono, pa levi blok smo in to pa to, a v EU se včlani, ne bognedaj med levico, katere so ga polna usta, ampak med socialdemokrate, ker hoče glumiti zmerneže, se nadaljuje hvaliti, da je levi, a EU socialdemokrati z gnusom izjavljajo, da z EU levico ne želijo imeti ničesar. Haloo!

In ni samo to. Evropski socialdemokrati se zavzemajo za povsem druge zadeve, kot slovenski, slovenski so po vsebini svoje politične prakse in celo že programa ultralevičarji, katerih ekstremnosti se bi sramovala celo tista prej omenjena EU levica s katero EU socialdemokracija noče imeti nič.

In na ves ta jebeludzbunjenog shizofrenične slovenske tolpe, ki se je zaciklala v lastnih lažeh in preoblačenjih, ti taista tolpa terja, da se naj vsi mi skupaj žnjimi pretvarjamo, da so oni™ to, kar si z imeni skušajo umetno samopripisati oz samoljubkovati. Halooo išo raz!

Užaljeni so, ker jih mi drugi poimenujemo predvsem po njihovi de facto praksi in programsko-aspirativnih manifestih "demokratičnega" "socializma", ki jih razpečujejo in ne po teh psihodeličnih imenih in lepih nalepkah, ki si jih limajo, da valda zavarajo ne le neprijatelja, ampak po lindasindromsko tudi sebe.

In ader wordz, težko je doseči stanje, ko nekoga ne žališ, če že izpovedovanje resnice in realno poimenovanje po resnici, na strani shizofenega komunističnega bloka v družbi in na politični sceni, proizvede užaljenost.

Jaz sicer vem dobro zakaj si SD nadeva ime, ki njegovi politični praksi in celo niti njegovim programskim in doktrinarnim dokumentom ne pristaja.

Pač stara navada komunističnih glumačev in kar dobršnega dela podobno vzgojenih Slovencev, ki so se pefektuirali v gardu, ki ga pooseblja naslednje vprašanje: "Kako so že rekli, da moraš na zunaj biti videti in kako so že rekli, da se moraš imenovati, da na zunaj izgleda, da si sredinski strpen demokratičen in do šibkih v družbi čuteč?".

Odgovor: Moraš biti videti na zunaj liberalen, demokratičen, strpen in toleranten, te pojme moraš ugrabiti, tak, kot si ugrabil državo in monopolizirati vse, kar se sliši pozitivno, torej se moraš imenovati Liberalna demokracija Slovenije.

Tako se poimenuješ, tako gagaš pred kamerami, zakoni, ki jih sprejemaš, politika, ki jo dejansko pretakaš v prakso in predvsem praksa sama, so ti pa ultratalibanskoboljševiški in predvsem ultrahajduški in državnoreketarski.

Prispodobno tiščiš Slovencem lesen dildo friti in jim gagaš, da je to svečka za odvajanje, ti pa, da nisi sprijeni pervert ampak si doktor, ki skrbiš za zdravje Slovencev.

Odgovor SD jastrebov na predlog, da se vsi na tej "levici" naj poimenujejo idealno sredinsko-strpno, je bil: Jebi to, to naj bodo oni Školjčevi komsomolci, naslednji predlog prosim, kaj je naslednje te sorte. Pa druže Kučane naslednji levonasredinci so "Socialni demokrati". Bingooooo! To mi deli! Tako se bomo poimenovali - "ZLSD" naj bo. Čez nekaj časa pride marketinški ekspert pa reče, jebenti to ime ZLSD ni seksi, dajmo pokrajšat na "SD". In eto, tu je bilo spet rojeno novo ime. Etiketa ene same ljubezni, sredinske strpnosti in nirvane!

In kaj počnejo vebri esdejevski? Jahh, na lažgošah s šmajserji rožljajo, da bodo z orožjem branili njihovesvoje "tekovine", terjajo total urvanilovko in hajduški odvzem 60% plače bogatim prešičem med delouci, terjajo brezkapični totaluravnilovski reket, terjajo totaluravnilovski pokojninski roparski sistem, pišejo nove komunistične manifeste, izjavljajo, da narod ni hotel kapitalizma, izjavljajo, da je prodaja državnih kolhozov, ki so temelj državnega kapitalizma t.i. "socializma" veleizdaja, rožljajo z uvedbo "demokratičnega" "socializma", v Uješci pojejo bandiero in preostalo EU na čelu z EK ozmerjajo z lopovi, oz brezsrmno najavljajo severnokoreizacijo Slovenije in vrnitev v leto 1945 itd...

...v glavnem njihova politična praksa je de facto ultraboljševiška in fašistična, terjajo pa, da jih opozicija v parlamentu naslavlja z "vi socialni demokrati" oz "vi tranzicijska levica", oz "vi levosredinci".

Zakaj to počnejo, če pa bi njihovi praksi in programu najbolj ustrezalo ime: "Nova radikalna Komunistično Fašistična Nazi Socialistična Stranka Slovenije", Skratka NRKFNSSS. Pa, ko to ime daš makrketingu da ga oblikuje in naredi bolj seksi in privlačnega, on predlaga preprosto ime Komunisti®.

Razumete problem?

PS
Vprašajte se tudi tako, zakaj naj bi poimenovanje pojavov in politične prakse po resnici, razodevanje resnice o recimo Hudi jami in njeni relaciji do vsakoletnih lažgoš in nepristanek na komunistično preoblačevalno sprenevedanje, smelo biti smatrano za žaljivo? Če komunisti počnejo vse to, ter insistirajo na vsem tem, čemu potem niso konsistentno ponosni na vse to in čemu bi asociacija njih s tem bila žaljiva?

Odgovor je simpl. Ker so fritzleki. Fritzl se tudi ne odpove posiljevanju hčere v kleti, jo ne spusti vun sam, razen, če policija vdre, od sosedov pa terja, da se pretvarjajo, da je "ugleden meščan" in "poslovnež", ter, da se seveda incest in zločinsko zasužnjenje lastnega otroka v kleti ne dogaja.

Mejk nou mistejk, tudi v SLO se ne bo nehalo s pomočjo leporečenja, rokavičenja, celofanjenja in podobnega, temveč bo "policija" morala vdreti v slovensko komunistično fritzlovsko klet.

Sicer se pa strinjam, ja, gard SDS, Janše, Černača in podobnih glumačev, ki zavzamejo groteskno župniško, antikarizmatično držo, oz kobajagi umirjeno pozo sredinskega političnega strpneža, ker so jim komunistični mediji privzgojili, da je to edini način na katerega smejo govoriti v javnosti, češ, da ne bi kdo, bognedaj, lahko očital, da so nestrpni desničarji (Sicer pa, desničar je v Sloveniji skoraj tako velika psovka, kot lberalec!) , pa kalimerujejo, je totalno patetičen, sluzast, ogaben, mehkokurčen, debilen, absurdno grotesken.

Že normalnen slovenski pravi župnik je s svojo, prav tako povsem nepotrebno wanabe božansko-angelsko pozo tenkoglasega eunuha, videti, kot bizarna spodletelost narave oz po eskimsko "Z disgrejs tu z nejćr", fejk župniška poza politikov pa je naravnost gnusna.

Ko jih vidim , meni po glavi gre samo ena beseda. Pičkice! Pičkice sluzaste od nagnusnega izcedka vaginalne bakterijske okužbe!

Da se razumemo, podobnih glumačev je veliko tudi med "levimi", zlasti tistimi, ki jim rečejo "stroka", hehe, le da oni izgledajo bolj, kot volk z babičinimi očali.

Recimo tovarišica Majda Potrata je ena sama vtelešana župniška kreatura. Kot v onem vicu o Suljinem novorojencu, za katerega Haso prognozira, da bo novorojenec garant politik potratinskega kova. Gleda te v oči milo, te osvaja z grimaso smehljanja na obrazu in serje.

Namesto tega bi gard komunistične opozicije moral biti moški, ko sicer v omikanem jeziku, a kot britev ostro in rezolutno komunistu v parlamentu zabrusiš, da si naj oni svoje sprenevedanje in psihodlična samopoimenovanja prihranijo za na svoje interne partijske sestanke, da tam v parlamentu bodo SDS-ovci bobu govorili komunist in jih opominjali, da so tako zelo ekstremni, da z nekajkrat manj ekstremnimi ljudmi iz EU levice, že EU socialdemokracija noče imeti nič, da o EU ljudski stranki niti ne govorimo.

In naj jim nekdo že reče, da je groteskno že to, da so se vtihotapili med socialdemorkate EU, ko pa bi morali biti tam nekje daleč ekstremno levo od Sirize in KP Italije.

Reči hočem, da, če bi Slovenija bila prehodila normalno pot čiščenja od komunističnega dreka, kakor je to storila Češka ali Nemčija, pa ne bi imeli te shizofrene situacije, bi v parlamentu bilo lažje debatirati, ker bi med skrajnima točkama na levi in desni bila 1000 krat manjša distanca.

Predvsem bi pa vse bilo bolj transaprentno in neshizofreno. Skrajno desno bi bili nacionalisti s šovinističnimi programi, skrajno levo pa nekaj kot so nemški socialdemokrati. Na sredini pa dejansko strpni svobodi zavezani politiki in programi, ki so tudi v praksi takšni.

Na sredini bi pač bila prava pristna demokratična in zares strpna sredinska liberalna veja slovenkih političarjev in strank in programov in praks, v katerih ni niti enega bivšega zdravljenega komunista niti kriptokomunista. In beseda "liberalno" ne bi bila psovka.

A jebiga, v atmosferi komunističnega preoblačenja, glumačenja in demagoškega populizma, so vsi hoteli glumiti sredino, pa eto kobajagi, zlasti, če pogledaš, kam so se v EU samovključili, mi imamo samo levosredinske in desnosredinske stranke. Bilo kuda sredina svuda! Auuuu!

Y bogamy tudi v nulo sredinske liberalne stranke totalcentralnega centra, de. Ehhh!

A v vseh imamo programe, ki se raztezajo od levih naprje v smeri levo in ekstremno vse do ekstremno boljševiško-talibansko-komunističnih.

Vsi so po svojih ekstremnih de facto praksah v bistvu samo komunisti in kriptokomunisti, pri čemer so eni celo nazi-komunisti, ki brez sramu izpovedujejo svojo gospodarsko ksenofobijo, vsi so pa nekakšni populistični nazi-socialisti.

Pač, politična shizofrenija, absurd in fejkanje v izrazito ekstremni obliki.

Link

Ni komentarjev: