sreda, 18. junij 2014

2411003 - kako sestaviti sprejemljivo vlado

[0128Ch1]
Nekaj me pa vseeno zanima: kako bi ti v danih razmerah - iz ljudi, ki jih imamo na razpolago v Sloveniji, sestavil prihodnjo vlado?

Tako, da bi modro izpustil vse komunjare, prokomunjare in kritpokomunjare (KPK®).Torej vse razen SDS in NSi, Potem bi do prestalih (do SDS in NSi) zavzel stališče vzdolž vektorja, ki ga zarisuje in opredeljuje sintagma - "V danih razmerah pač moramo v tem mandatu shajati z manjšim zlom".

Upam, da ni nikogar mentalno uravnovešenega in nepokvarjenega, ki ne bi vedel, da so komunajzli, prokomunajzli in kriptokomunajzli (KPK®) največje zlo, zaradi česar je celo solna kislina boljša opcija, kot oni, ker oni sploh ne smejo in ne morejo biti opcija nobenemu normalnemu človeku.

Komur so oni opcija, ta je zagotovo, bodisi zelo slabo obveščen, slabo izobražen, zaveden, vobče neveden v politiki, nevešč političnih evaluacij, nezrel, površen, funkcionalno nepismen, mazohist in ali globoko v duši plenilsko in zlonamerno zmene, ki jih voli zato, ker računa, da bo participiral na naropanem plenu in ali, da bi prikril zlodela svojih prednikov ali svoja lastna udbo-klepto zlodela.

Tak gard bi jaz zavzemal tako dolgo, dokler KPK® povsem ne omaga, neha poskušati in se povsem razkroji, ves čas bi pa oprezal, kako bi pomagal kreirati kako novo stranko, ki ni KPK® in ni dandanšnja SDS/NSi, upaoč tudi, da se dandanšnja SDS/NSi dejansko v svoji politpraksi spremenita v željeno smer.

Link

Ni komentarjev: