ponedeljek, 30. junij 2014

2419018 - slikovita primera naivnosti vernikov v socializem

[bigl]
Le kje je ta denar? Iščite in boste našli. Lep dan.

In zakaj se bi jebali kar naprej s tem tvojim iskanjem? Z iskanjem denarja, ki je bil skrbno, organizirano zatemnjen in zamegljen, da ga ja ni moč najti, če pa ga po kakšnem slučaju najdejo, ni moč v smislu dokazov najti ničesar protizakonitega. "Svinjarija je, ni pa po naših zakonih pregonljiva", hehe. Sounds familiar?

Z zagovorniki kolektivističnega državnokapitalizma, oz z mahanjem z davkoplačevalčevim po koprivah, je tako, kot če bi nek človeček, recimo največji naivnež vseh časov, ki stanuje v bloku v Črnučah, s prekrasnimi sosedi, ki jim je kraja kolesa kot benigno rabutanje robidnic iz naravne žive meje ob prašni vaški cesti tam nekej ob hosti v Črnučah, hehe, kupil specialko Pinarello za 13 tisočakov, pa jo naivno, beri debilno, pustil kar v kolesarnici.

In bi mu jo majstri seveda da takoj isti večer ukradli, na parkingu se bi pa že naslednji dan starši od lopova hvalili, da je njihov "Radovan naš'o odlično biciklo i prod'o pa kupio polovnog bemflna. Prodo za šest iljada, pa da, bolan, ovi ti ludi Slovenci daju za biciklo i po 15 iljada, jašta, no štas' mislio, ...ma ludo bolan, ovi Slovenci su ti marsovci, jebote".

Potem bi taisti naivnež, beri debil, kupil totega Pinarella ene tritkrat zapored in vedno znova ostal naiven in ga dal v kolesarnico, sicer res vsakič z bolj drago zajlo s ključavnico iz titana in te fore. Da ja ima še več škode, hehe.

(Manjka mu samo, da on, tašča, žena in lokalni predstavnik stanovalcev formirajo nekšno KPK, da daja načelna mnenja o krajah v Črnučah, hehe)

Ko bi šel na policijo in prijavil, da so mu ukradli kolo vredno 13 tisočakov, bi mu policist rekel "Oprostite, a se vi šalite? Saj ne pričakujete zares, da bomo zdaj šli iskat vaše kolo?". "Pa pričakujem!", bi zjeclal naš naivnež, beri debil, ki utopistično-debilno verjame, da je socializem fajn sistem, le aljde so napačni, hehe. In policist bi, preko kurca, zdolgočasen, kobajagi "naredil zaznamek o dogdku v njegovem okolišu". Auuu!

Ko bi pa tak naivnež šel domov, bi policaj kolegu rekel : "Si videl to mono? Pizda mu materina razvajena, ima denar, da za jebeno kolo da 13 jurjev, glup je pa ko kurac, ker ga vsakič da kar v kolesarnico, potem pa še men pride težit, da mu ga naj iščem. Halooo! Jebotealaha, pa kere sjebane matere rojevajo takšne debile?! Sram me je, da sem državljan in policist v državi takšnih debilov!"

In ader wordz, za druge dežele, nacije in narode, nočem niti vedeti niti špekulirati, ma za našo sem 100% siguren, država naše nacije ne sme imeti v lasti nikakršnih odvečnih lastnin, kapitalov ter investicij, ki niso v zelo ozko definirani coni skromno definiranih skupnih servisov državljanom.

In v to skupino nepotrebne skune lastnine, ki je magnet za lopove, definitivno sodijo vsa podjetja s komercialno dejavnostjo. Države tam ne sme biti. Amen!

Za nazaj pa, če imamo zelo trdne dokaze, ja, dajmo lopovom jebat milo mater kleptomansko, če pa nimamo, bodimo fino jezni, ma odnehajmo, ker bomo brez veze potrošili milijone in druge resurse organov pregona in sodnije v prazno.

Raje gospodarstvo razdržavimo, pa se skoncentrirajmo na zelo tesen nadzor nabav plačanih iz proračuna. Zelo tesen ! Zelo fakin tesen nadzor! Kjer ni kaj za ukrast, niti slovenski rdeči hajduki ne bodo mogli ukrast! Mar je ta simpl koncept tako težko ponotranjit, jebogaotacypraotac, da ga jebo!?

Ni telekomov, enelbejeve, enkabeemov, krk, tosam itd - ni možnosti za krajo! Amen!

Naj rdeča tolpa poskusi ukrast privatosom, tak, kot so poskusili v Hypo bank. Eeeee, prišel dedo, pa z varnostniki poterala rdečo bando na ulico, pa lepo vse na sodišče, pa piči. Nič jebenih kapeka majmunskih kolobacanj po sceni in podobnih majmunskih sprenevedanj!

Link

Ni komentarjev: