sreda, 4. junij 2014

2403239 - inkvizitorjem glede "izvora premoženja"

Glejte majmuni udbaški, glede porekla keša in premoženja, morate najprej vi komunajzli fasati sodno prepoved približevanja državi in davkoplačevalskemu žepu. S tem bo odprta pot za nastanek normalne države na slovenskih tleh.

Ko se to zgodi in normalna nekomunajzer država prične voditi pravno korektno dizajnirane in k nemalicioznim ciljem naravnane evidence, temeljem usrezne zakonodaje, seveda, tak, kot se je to počelo v državah brez komunističnih eksperimentov, boste čez ene 100-200 let, vsi vi dušebrižniki, končno živeli v civilizirani in urejeni državi, ki bo takratne janšote oz kogarkoli, ki ima keš transakcijo neugotovljivega izvora, lahko poklicala na uradni razgovor v "organ" regularne oblasti, da naj pojasni to ali ono transakcijo.

Brez drame in pompa! Bizines ez južual.

Tako, kot je danes, mu lahko pušite kurac, kajti, četudi mu nekakšne inkvizicijske kapeka pajac-komisije najdejo ne 50k (A niti našle mu niso, samo nabijajo v namen gnojničenja!), temveč 20 krat po 50k ima le ta možnost brez težav vse svoje prejšnje zaslužke predložiti kot podlago in adijo Mare. Pušijada!

A to še ni vse, ima celo nešteto drugih možnosti, saj ta država ne more potegniti črto nikjer v svoji zgodovini, ker je že 70 let komunistična brezpravna vukojebina, pred tem je pa bila država, ki takšnih evidenc o zlatu in premoženju prav tako ni vodila. Btw, 95% držav na svetu nima podlage za popolno perfekcijo na področju sledenja in ugotavljanja izvora premoženja, keša, zlatnikov, dijamantov, itd.

In nikom ništa. VašSvoj Pahor bi rekel - sou fakin vot porkamadona kricefiks in to.

Ker gre za neudbaške, negestapovske in nekagebejovske države, si nihče niti ne beli glave s tem.
V številnih državah velja pravilo, da ko Mr Smith pritrese keš ima trgovec pravico keš sprejet in blago ali storitev predati kupcu. Če se nihče z dokazili ne prijavi, da je keš bil njegov, kupljeno za keš uživa Mr Smith, ki ga je pritresel. Normalno, jebote!

Imaginirajmo: Greš dandanšnji v Avstrijo, se vrneš s 10 miljoni keša v EUR in na eventualno vpršanje "organof" rečeš, da si zasebniku, ki zahteva, da ostane anonimen, prodal zlatnike, ki ti jih je pra-pra-ded pustil in so se iz roda v rod prenašali ind a jih na vanem kraju imaš še za meljarde, nje, de. In kaj misliš, da lahko naša oblast naredi v tem primeru? Razen, da te intenzivno sovražijo. Če ni dokazil, da si ta keš komu ukradel, da si prodal drogo, da si storil karkoli podobno protizakonitega, ti ne morejo nič.

In ader wordz, nehajte se sliniti tu, kot, da imate nek argument, ko krilite z ročičkami o kobajagi kredibilnih ugotovitvah inkvizicijskih pajacev iz Kapeka.

Ta država, zaradi lastne ureditve in sistema in načina funkcioniranja, niti komunističnim velelopovom, ki so pokradli milijarde nima šanse dokazat nezakonitost premoženja, kaj šele Janši, ki je kvečjemu kandidat za mikrolopova, če ga primerjamo s komunistično tolpo velelopovov. Velelopovov, ki jih pajaci iz KaPeKa seveda po temeljnem dizajnu ne smejo videti.

Skratka, dajte no sirote dušebrižniške, skinite se mi s kurca, kdo bo poslušal toto vaše nebulozno slinjenje. Gibajte malo, jebote!

Alternativni predlog je - naj totemu Janši kdo od relevantnih državnih organof že kaj dokaže, pizda! Pri čemer indični krogi nea štejejo, ker bo na koncu balade, v posmeh komunajzer pravnomočno obsodbi, pušijada, če ne že na ustavnem sodišču, pa potem v Bruslju.

Proti Kučanu - poveljniku CKS in SDV in UDBA-e je 600+ grobišč dokazov, pa 20% arhiva, ki ga tolpa ni požgala, pa 5 milijard preplačane avtoceste, pa 20 milijard vrženih v luknjo komunističnega dojebavanja komunističnih kolhozov in reševanja njihovihsvojih factorbančnih in drugih komunajzlov.

Če ste takšni senzibilni dušebrižniki, kako to da vas vse to ne moti?

Ukvarjajate se prednostno z vašimisvojimi lopovi, tam so pokradene miljarde in pobite stotine tisočev ljudi, zato to mora biti prioriteta pred kokošarskimi zneski, a, prsim lepo, mejk nou pistejk, izvolte tudi kokošarje olajavat, ma jim morajo že enkrat kaj dokazat, porkamadona! To, da Janšota komunajzer spake sovražite pač ni zadosti dobro, jebenti, kaj je to res tako težko doumeti.

Link

Ni komentarjev: