torek, 3. junij 2014

2402774 - zamisli za ureditev komunajzer kibuca na izoliranem otoku

[ctx]
Seveda si upam sanjariti,vse levake na svetu na en otok (velik in jih nikoli več nobenega spustiti dol in naj eden drugemo prodajajo nirvano in sadove socializma in komunizma.
To so idealne sanje,pa še mir bi bil pred njimi,bi bili z klanjem med sabo popolnoma zaposleni.

Hehe. Ultimate kibuc. Kibuc na osamljenem otoku. Gulag Kibuc na osamljenem otoku.

PS
Prosim te, da ko sanjaš, sanjaš tako, da naše "leve" daš na ločen manjši osamljen otok, ker ne bi bilo fajn, da s svojim ekstremizmom okužijo recimo severnokorejske komunjare, alpa kubanske recimo.

In obvezno, lepo te prosim, sanjaj tako, da je na sredini otoka tothem v obliki srpokladifceta, z Jelinčičevim doprsnim kipom Titeka na vrhu, zraven pa Ušljašćićarna Zvjezdočka za kapota totega gulag-kibuca.

Za najbolš menđera in župana najlepš gulagkibuca na svet, de, moraš sanjat Zokija, de, za precednika Barbiko, pred čigar rezidenco naj bo semafor in en manjši električni vlakec v francoskonemških barvah vagonov.

Peskovnika ne rabiš delat pred njegovo residenco, raje sanjaj, da bo obala otoka iz lepe drobne mifke, dolžine 378 km, da lahko fsak dan zutraj in zvečer naredi po en krog okol otoka. Dlje bo Forest Gumpec Barbarela tekel, manj bo folku treba pošlušat njegova precedniška modrovanja.

Za precendika "združenih narodof slovenskega gulag-kibuca na otoku in bodočem arhipelagu gulag umetnih otokov, ki ga bodo sami kibucarji naredili, ko bodo dopoldne razbijali kamne popoldne jih pa v morje metali "kdo bo bolj daleč zalučal" " pa mroaš obvezno sanjati tovariša Sluzota Tretjerazrednikoviča.

Semuljići naj v tvojih sanjah bo Don Zaza totega kibuca.

Šefica za kulturo pa obvezno Mojca Pašek Ščegetinc, šefica za geometrijo in to pa Mata Kotiprova.

Kakšno rolo nasanjaš za tovarišico Natasho Pelc Mantel pa prepuščam tvojim kreativnim sanjam, de.

Edino to te bi še prosil, da daj sanjati, da je šef nudo plaže tisti tovariš svinger, da UbogiKamunisti™ imajo kdaj tudi kaj vesela f totem kibucgulagu. Da nem nea bi nasanjali spizdit iz otoka, jebote.

PPS
Moje shamansko oko daljnovidno f tvojih sanjah že vidi, da te bodo komunjare poskusile nasrati, da kobajagi obvezno moraš nasanjati, da naj ima slovenaćki kibucgulag tudi ambacadorja v deželi pingvinof na antarktiki. Moj kurac! Odjebi jih. Nočemo valda, da nam toti svoj kibuc-dekoratickeSocialisticky izvozijo med pingvine, pa da nam celo Antarktiko kontaminirajo. Niti na to ne ansedja, če ti Gumoec Gumpec reče, da so oni prvi rekli, da Zoki lahko županuje celo pingivnom. Samo en rezoluten sikter jim zarjovi in dodaj: "Mrš! Ta otok mate in da vas ne čujem, čuj!"

Link

Ni komentarjev: