ponedeljek, 2. junij 2014

2402182 - privrženost SDS kljub drugačnemu komunističnemu agitpropu ni prav nič zavrženo dejanje

[bunga]
> [janezpizdek]
> SDS in Janša svojih ne bi izgubili, pa če bi SDS bila 1000 let izven parlamenta

In to se ti za demokratično stranko zdi nnormalno? Če me kaj moti pri SDS je točno ta slepa pokorščina in sledilnost velikemu vodji.... Me močno spominja na nekdanje čase.

Ne seri mi tu komunistični agitprop! Že to, da si izrekel to, pove o tebi, da ti, kot pohleven cucek slediš agitpropovskim podvalam, ki ti jih mediji uvaljujejo, v tvoje, do kompartijinih šeg prijazne možgane.

Lojalnost volivcev do programa in stranke, vred z kadri stranke in vodstvom stranke, kdorkoliže jo vodi, ni nikjer na svetu zavržno dejanje in je lahko tudi povsem normalno in benigno vprašanje časti. Je celo zaželen in za moje pojme moralnovertikalen zdrav gard. Zakaj? Iz podobnih razlogov smo lojalni svojim otrokom in družini. Kdor nekje ne zna biti lojalen, ne zna nikjer, vključno z lojalnostjo lastni deci! Amen!

Če se nekdo s stranko SDS identificira, na temelju programa, politične prakse in koneckoncev tudi kadrovske zasedbe, na tmeleju resničnih podatkov, da ni zaveden, a tudi, če se identificira samo z delom tega programskega ali praktičnega garda SDS stranke, recimo deklarativne protikomunistične drže, ter dejstva, da so trn v murglorski peti, in če tak volivec percipira, da njemu SDS izpoljnuje njegova pričakovanja, potem je normalno in zaželeno, da ostane stranki lojalen.

Potem so tu še simpatizerji, čigar lojalnost je možna in dopustna že temeljem še bolj parcialnega izpolnjevanja pričakovanj. Nekdo je lojalne in voli SDS že zato, ker ga rdečuhraska tolpa napada. Legitimno, da se razumemo! S svojo glavo!

Kaj pa bi po tvojem tak volivec moral storiti? Tak, kot ti, oprezati in prisluškovati katere na novo prepakirane stare laži gaga tovariš Kepec s kote Ušljašćićarrna, pa končno enkrat nasesti enemu od najnovejših, Novih Novih Novih kobajagi res novih obrazov, virulantov, mojšker, zokijev, gimnastćarov, "vstajnikov" in kajtijazvemšekaterih spak iz arsenala sjebanih umov Absurdistana? A to naj bi storil?

Po mojem rukaš mimo 100 na uro, ko pričakuješ, da bi SDS volivci imeli kakršnokoli izbiro mimo SDS, četudi bi hoteli voliti drugo stranko. "Levi" njim niso in nikoli ne bodo izbira! Pa če si rdečuharske rdečerite opice cele riti odgriznejo med agitiranjem in laganjem.

Volivci SDS, tisti, ki so zmotno verjeli da je SDS nekaj, kar ni, alpa recimo, taki, kot jaz, ki smo zmotno pričakovali, da bo izvršila neka svobodarska pričakovanja, ki jih potem ni, ne ragiramo tako, da volimo kučanovske NoveNajnovejše™ spake v tisočerih pakungah rdečega zla, temveč enostavno abstiniramo, torej poslej odrečemo podporo SDSu.

Vsak izmed nas je, najbrž, v življenju kupil kdaj proizvod, oz se naročil na časopis, ki potem ni bil to, kar smo mislili, da je, kar nam ne daja pravice iti srati na glavo proizvajalcu oz izdajalcu časopia prigovarjati njegovo vsebino. Glej kaj kupuješ, jebote! Lahko se pa odjavimo. Ne bomo pa zato šli naročiti Delo alpa Dnevnik, nje, de.

Ali pa volimo SDS ne iz prepričanja, da bodo kaj nam pomembnega spremenili v pravo smer in zadosti, temveč, kot manjše zlo, v pričakovanju, da zrušimo nam absolutno totalno nesprejemljivo zlo - rdečuharske tolpe. Kot naš prvi cilj! Ki je sam zase že respektabilen uspeh, če ga potom izvolitve SDS dosežemo!

Če pa nekdo, ki voli SDS, iz meni recimo drugačnih motivacij, pristno prepričan, na realnih podatkih, brez zavajanja, šteje, da je njemu SDS zadostno izpolnila pričakovanja, recimo, da gre za nacionalistične, ali etatitisčne, ali preprosto protimurglorske ljudi, potem ne vidim zakaj se bi njih smelo satanizirati in jih označevati za pohlevne vodljive ubogljive cucke, istočasno pa veličati murglorju ubogljive ofčice, ki kobajagi volijo pluralnost, v bistvu pa zgolj drugače zapakiran KPS program, ki v bistvu ne šteje za prestop, k novemu in drugačnemu, le, da se ofce tega ne zavedajo. Pa še "spontano" to baš niti ni, če smo tehnično korektni.

Slednje postane big fakin legitimni kvešćn zlasti, če se vprašamo - kdo in kako in zakaj voli levo komunistofašistično zlo. Mar ni to bistveno bolj sprevrženo? Temeljem 600+ komunističnih morišč že!

Šele pri teh prordečih volivcih se imamo pravico sklicevati na spontani Pavlovljev refleks prožen iz rdečuharskih medijev, ki skrbijo, da vsebina mobilizacijskih pisem, z naslovom "Tovariši za naše vrednote gre!", ki jih Murglor pošilja "zanesljivim volivnim kadrom", pride na naslovnice in headlajne medijev , pa takim, kot tebi podtaknejo, da so SDS ofce, ker vedno volijo za SDS in nočejo za kučanovske tolpe, ti si pa kobajagi intelektualec par excellence, ker kobajagi z lastno glavo vedno voliš "nove nove najnovješe", ki ti jih je Murglor serviral, da nadaljujejo tekovine KPS in program KPS. Auuuu!

O pristni lojalnosti ljubitelji komunističnega režima veste toliko kot Mica Trofrtaljka o mehkih curah, a to vas nič ne moti, da vse okli sebe ozmerjate z prevrtljivci, izdajalci. Kdo je izdal Zokija in kdo ni izdal Janšo? Kdo je zdaj tu izdajalec? Beseda, ki jo imate nenehno v ustih!

Dokler je tebi in takšnim, kot si ti, Zariplopirjevec nov in je KPS program, ki ga je najti na žnablah in listinah v bistvu vseh teh murglorskih spačenih "novih obrazov", nov program in ne "nov program", do takrat so SDS volivci za vas ultra lojalni intelektualci par excellence, ki volijo isti program s svojo glavo, enako zdaj kot pred 25 leti. Skratka ravno kontra je ta resnica, očitno.

Göthe: "Ni ga bolj brezupno zasužnjeneaga Slovenca, kot je tisti, ki zase zmontno misli [temeljem, v um mu neopazno umskopralno podtaknjenih, agitprop mudoliških prožilcev] , da s svojo glavo spontano voli murglorske nove spake".

Mirakul surprizni, da baš tisti, ki jih Murglor oz t.i. "levica" pritrese pred vsakimi volitvami kot "nove", ti voliš s svojo glavo spontano. Baš si mi nešto dober, da vedno uganeš kako misli Murglor in točno to "pravilno" izbereš in točno one, ki si jih ravno tako prejšnjič "spontano" volil, Murglor v tej rundi izpljune prežvečene na asfalt pred Uščljašćićarno pa tako diskardira. Auuu, kera koincidenca, de, nje. Nego, đe vam je bre Zoki? Mar ni on bil prejšnjič baš ganc nov in edini pravi?! Samo fprašam, bre?

Link

Ni komentarjev: