ponedeljek, 9. junij 2014

2405793 - komu gredo v nos t.i. "ideološke teme"

E moj Bisi. Ti in tebi podobni ste prav tako, kakor sami komunajzli in prokomunjazli, še ena rak rana te družbe.
Vi ste tisto, čemur se reče, nevidna tragika te družbe in nacije.

Nimate pojma kako ogabno je to vaše pametovanje o "ideoloških temah".
Ogabno, paternalistično vzvišeno, arogantno in blasfemično v smislu stanističnega prakticiranja antidemokracije.

In ne mislit, da se ne vidi, da to vaše dušebrižništvo ne pomeni nič drugega kot objokavanja kobajagi uboge "levice".

Vedi, ti s tem v bistvu ne počneš nič drugega, kot da drukaš za leve, kakor vsi prokomunajzli in simpatizerji tega "levega" hajdučenja, totalitarnega orgijanja in zlodelovanja.

In še to, vi lahko sanjate do konca časof, ma takoimenovane "ideološke teme", ne silijo na mizo zaradi lastnosti "desnice", temveč zaradi dejstva, da je zamolčanih zlodel "levice" pač toliko.

T.i. "desnica" presenetljivo, paradoksalno in meni misteriozno odločno premalo insistira na eliminaciji komunajzerizma v Sloveniji, ti bi temu rekel - premalo naš parčament bogatijo z ideološkimi temami.

Odločno in škadnalozno premalo. Antinarodno premalo! Protinarodno škandalozno premalo!

Če bi jaz bil v parlamentu, bi vsak svoj govor začel tako: "Spoštovani kolegi, tu smo zato, da temu narodu zagotovimo prosperiteto, torej živimo še en dan v boju za odpravo komunističnega zla, ki je tu med nami v parlamentu. Na žalost je tu!".

In bi izrabil vsako priložnost, da komunajzlom povem, da se lahko ziljonkrat preoblečejo in preimenujejo in pregrupirajo, ma dokler insistirajo na kontinuiteti komunistične hajdućije in v uješcah pojo glorijo morilcem, so zame zgolj sukcesorji zločinskih tolp, ki tudi sami zlodelujejo na enak način naprej, saj, da tudi sami nadaljujejo lopovske prakse hajduške KPS tolpe, ki jih celo poglabljajo.

Zakaj so SDS parlamentarci in liderji tako pohlevni pa tega ne počno, ne vem. Za tonine mi je pa poslej jasno, de, nje.

Zlodelo ideološke narave je tudi to, da je "levica" vzakonila svojo doktrino tudi na novi matriki.

Zlodelo ideološke narave je tudi to, da "levica" preko svojih medijev satanizira vsakogar, ki o njenih zlodelih pove resnico. In to tako, da ga najprej ožigosa z gaganjem tipa "O ti zlodej, ti, vlečeš na mizo ideološke teme, o ti grdavš grdi!". Ma, ko vas jebe, a vi komunajzli, prokomunajzli, kriptokomunajzli in kripto-simpatizerji boste svojim tekmecem določali o čem naj govorijo in na čem naj insistirajo, oz da naj utihnemo o vaši zločinski naravi in dejanjih v preteklosti, vred z recentnih četrt stoletja?! Kakšna aroganca! Sikter!

In za konec glavno. VI dušebrižniki morate najprej doumeti in ponotranjiti, to: V Sloveniji je vse, kar je povezano z rešitvami v gospodarstvu, debata o gospodarski politiki, davkih, pokojninah, zdravstvu, prometu, zaposlovanju, kulturi, vse je neizbežno ideološka tema. Tako, da si v bistvu ispalil en tak oksimoronski očitek.

In veš zakaj je vse ideološko - zato, ker za to skrbijo "levi". Oni še vedno čuvajo hajdućijske tekovine svoje "revolucije", zato so tudi vzakonili boljševiško zakonodajo, ter v praksi sodišč, arhivov, Sova, vojske, policije, tožilstev, povsod ohranili enake prakse iz prve inkarnacije socializma. V Sloveniji je vse, kar je za ljudi krucialnega v bistvu že dolgo ideološko.

To bo nehalo biti ideološko takrat, ko bo v Sloveniji odpravljen državni reket v formi neokapičenih prispevkov, diskriminatorno haračanje in hajdućenje, nasilno boljševiška uravnilovka producentov v enaki bedi, rdeča sodnija in zlasti njena doživljenjskost, itd.

Ko bo vsaj KPS, KNOJ, OZNA, če ne konkretni morilci z imeni in priimki obsojeni za pomor nekaj deset tisoč ljudi, takrat bo konec ideloškosti Slovenskega vsakdana.

Ideološkosti bo konec, ko bo KPS na sodišču v Sloveniji proglašena za zločinsko organizacijo, njene sukcesorke pa simboliki na čast, ostale brez premoženja podedovanega od KPS -> ZKS - po sledi preoblačenja ----> ZLSD ----- >SD, PS, LDS, Zares, DL, SLS, Solidarnoščć itd, kar je te slavne "levice".

Ko bo konec vsakoletnega ideološko nabitega orgijanja komunajzer tolpe po destinah SLO lažgoš, osankaric, ljubljanskih trojk, kolesarskih franj in ne vem še katerih komunajzer bruhov, takrat boš ti lahko dušebrižniško gagal o kobajagi ogabnosti in groznosti ideološkosti "desnih".

Nisem baš nešto zasledil, da si z eno samo besedo kdaj na forumu okrcal na tisoče in tisoče vsakoletnih komunističnih ideoloških ekscesov.

Do takrat je nemogoče odpreti ust, da ne bi trčili ob ideološkost.

Vi, ki ne prenesete niti, da se bi končno enkrat začel proces, o katerem sem tu pisal, ker takoj skočite v luft in paternailizirate o "ideološkosti", vi ste poglavitni krivec, da komunistična tolpa še rula in se nam zgodovina ne le nenehno valja po mizi, temveč se nam bo ravnokar ponovila. Kdo ve, morebiti celo krvavo ponovila, ko bo rdečuharska tolpa krenila uresničevati demokratćki socjalistćki režim.

Vi ste, poleg samih komunajzer udbo-komplotarjev, ki jim tako paše, naslednji glavni krivci, da komunistična tolpa in predvsem komunistično zlo ni bilo lustrirano in izgnano iz politike, s prepovedjo približevanja državljanovi denarnici in oblasti.

Le tako naprej, vse dokler ta tolpa, za katero sva skrbi, končno ne zvleče, v sedaj sicer unilateralno državljansko vojno, ki traja od leta 1945, tudi koga iz nekomunajzer pola Slovenije. Če, oz, ko se to zgodi, boste vi gardijani komunistov in dušebrižniki na kopih wanabe antiideološkosti nosili kar zajeten del krivde za to. Dobro?

Link

Ni komentarjev: