nedelja, 22. junij 2014

2413670 - rdečetalibanska interpretacija "sovražnega govora"

Don't kraj for enisik komunistoudbaška Ezlovenia, saj vaša UDBA, KGB, KNOJ, OZNA & GESTAPO, SPLETNE OKE, prihajajo veri suun, vam na zadovoljstvo in veselje. Spet boste lahko ovajali sorodnike in prijatelje. In zapirali vsakogar, ki ste mu fovš magari samo lepe bejbe, ki jo ima za ženo.

Samo, da zmagajo VašiSvoji™, spremenijo Ustavo, uvedejo demokratickesocialistickega, pa bodo ne le izsledili in zaprli, ali pa v asylum prisilno hospotalizirali vse, ki pišejo resnico o, oz 'sovražno' do vašesvoje socialistickedemokraticke stvarnosti", temveč bodo, ne le odpravili forume, pač pa tudi internet ne bo dostopen vsakemu. Kdor je tako "neodgovoren in sovražen do vašega demokratickesocialistickega", ta naj pač ne piše. "Sovražen govor" se ne bo toleriralo, de, nje.

In ve se, kaj je to "sovražen govor". To je že danes, a kamoli v režimu DemkratickeSocialistickega™, zgolj in samo govor, ki ni jasno in nedvoumno prokomunističen in do rdečetalibanskih čelnikov, sledilnih ovac, idej, potvorb, laži in dejanj benevolentno afirmativen. Že sarkazem in šalo rdeči talibani tolmačijo po svoje napačno in jim je sumljivo vse, kar ni jasno in nedvoumno, ter zadosti pohlevno submisivno za rdečetalibanstvo.

Agresivni rdečetalibani ne prenesete niti enega, magari malega forumčka kjerkoli na Internetu na kateremkoli mediju, kjer se piše Kompartiji® in komunajzarstvu neafirmativno.

Agresivno, kot stekle hijene se zaletavate v anonimnost, pred tem ste pa pokskrbeli, da ko kdo napiše kaj "sovražnogovornega" do vaših ikon in laži, da se sodniki odzovejo v 24 urah, ko pa taista tolpa obsodi liderja opozicije brez dokazov, pa postopki trajajo leta in leta. To je razlog anonimnosti, zločinci komunistični! To!

Oni naš ustavnopravni ekspertni doktor znanosti iz Amerika, Jaklič al kak se piše, je nedavno rekel neki takega "Situacija v Sloveniji je že 'reši se kdor se lahko', le da se številni ljudje tega, na žalost, še ne zavedajo". Po domače, občutek varnosti je lažen in neutemeljen, ljudje bi morali urno pakirati in prositi politični azil in to zdaj in čimprej.

A kot ponavadi, število onih, ki bodo žrtev sindroma kuhane žabe, bo daleč prekašalo pametne, ki bodo pravočasno zbežali iz komunističnega pekla, ki bo kmalu hermetično zaprt, kakor Severna Koreja.

Koristim to priložnost, da tudi sam opozorim vse Slovence, da se čas za umik v tujino izteka in da naj si ne dovolijo, da jih ta rdeča zločinska tolpa preseneti pa, da z družinam obtičijo v ravnokar vse bolj jasno se formirajoči SevernoKoreji pod Alpami.

PS
Tisti rdeči taliban iz "Združene Levice" je rekel, da nobenega razloga ni, da ne bi zavrgli prostotržni kapitalizem, zavrgli demokracijo s parlamentom, pa jo nadomestili z "neposrednimi oblikami narodnega vladanja", seveda da z druženo levico na vrhu oblasti, uvedli demokratickesocialistickega, ter "prerazporedili bogacvo", saj bodo na slabšem samo tisti, "ki so si nagrabili preveč premoženja".

Koliko je premoženja "dovolj", "preveč" in "premalo", pa seveda bodo, [spet!], določali rdeči talibani njegovega kova.

Po komunisto-boljševiško-talibanski "znancveni metodi". Ki gre tako: Frit vrtnega palčka iz Murglorja bo toti boljševiški rdečetaliban fteknil svojega prsteka, ga polizal pa pokazal vetru, da izmeri smer vetra, potem bo po majhnosti svojega uma in mehkokurčnosti šefa borčevske organizacije določil t.i. "faktor enakosti bede ovac", oz po domaće FEBO™ faktor, tega pa naprej dal v komunistično vudu formulo, iz katere se potem določi velikost premoženja, ki je za slovenske sužnje "dovolj" velika. Vse ostalo, kar sega čez to, bo seveda brutalno odvzeto, slednjemu se pa reče "preracporeditef"!

Ko so ga vprašali kako bo ustvaril delovna mesta, če misli odganjati tuje investoitorje, je insuficinetna partizansko-gozdna pamet tega talibana zjecljala komaj toliko, da smo zaključili, da nima pojma o čem ga spračujejo, oz, da je njihov medal "povečanja št. delovnih mest", realen le, če ustanovijo delovne kacete.

Na zdravje Rdečetalibanija na napačni strani Alp. Adijo normalnost! Pozdrav galopirajoče prihajajočemu komunističnemu peklu! Grejt sakses!

Link

Ni komentarjev: