sreda, 11. junij 2014

2407461 - črta razklanosti nacije

[republican]
> [Ambroz2]
> 1. Ta nacija je kolektivno lena.

Ni res. Ta nacija je lena, ko lahko kljub lenobi relativno dobro živi. V pravem sistemu, ki spodbuja pridne in sposobne bi (je) bila pa pridna in sposobna.

Ni res. Ta nacija je razklana na dva dela, na producente, ki pošteno služijo svoj kruh in na đabalebaroško polovico, ki je kleptomanska. In fovšljiva. In fritzlovska. In nagnjena k participaciji na plenu, ki je poprej s pomočjo ugrabljene države nagrabljen iz žepov pridnega, a zlorabljanega dela nacije.

Večina tega sprijenega dela nacije je v javnem sektorju, na sinekurah in apanažah, a ga je zelo veliko tudi tam koder ponirajo milijarde nepovratnih penezov zaseženih poštenim producentom, pa danih posvečenim đabalebaroškim kleptomanom.

Poštenega producenta se v tej deželi ropa, reketira, prisilno v dolžniško suženjstvo potaplja, vse skupaj pa izvaja in orkestrira naciboljševiška tolpa, ki že 70 let s pomočjo ugrabljene države pleni po žepih poštenega dela nacije in nam zadolžuje že rodove, ki se bodo rodili po letu 3100.

V tej naciji je treba te državne rekete, diskriminatorne harače, brutalne zasege denarja za prikrivanje zlodel tolpe, ki vlada že 70 let, kratkomalo najprej z zakoni odpraviti, pa, ko bodo vsi živlei od lastnih rezultatov dela, bomo videli kdo je tu priden in kdo ni. Vsi, ki bodo hoteli preživeti bodo morali biti pridni.

To je pa možno v tej deželi samo še s krvavo vojno, kajti, kot pravijo modri: "Despostva se sama od sebe ne bodo spremenila, ali bognedaj odpravila, despotsva se mora zrušiti nasilno!"

In točno tako bo ta nacija končala. Ko ji postopoma spet zrasejo jajca, ki jih je leta 1989 do 1991 za kratek čas imela, pa so jih komunajzli znova odrezali, ko so DEMOS minirali, vse poštene pomladnike pa sčasoma kriminalizirali. In tragika je seveda v tem, da je tudi med pomladniki kar nekaj kleptomančkov, čeprav razmerje med poštenimi in pljačkaši ni baš enako kot v celi družbi, ko v enačbo damo tudi sve komunajzle in prokomunajzle.

Ta nacija mora odjebati meglo, ki jo je fasal v um od kompartisjkega agitpropa, pa doumeti kdo so v resnici bili ljudje, ki so leta 1945 prišli na oblast. Bili so navadni plenilci, lopovi, hajduki, reketarji, zločinci, morilci in sociopati. Zato tudi so najprej zasegli vse privat premoženje, ki sega čez mero nardjeno po njihovih malih lopovskih umih.

In lopovi sodijo v zapor!

Link

Ni komentarjev: