četrtek, 26. junij 2014

2416506 - kaj storiti z nacisoc kibucarji

[NavadniNimda]
Jah, Mercator je zgleda očitno res prodan. Vsi, ki smo podpirali tiste, ki to krasno potezo podpirajo, lahko nazdravimo, čepraw bodo tale članek nacionalni socialisti smatrali za, citiram, "osmrtnico". Torej bo potrebno pričakovati kontra-udarce, maščevanje, in "up the ante" s strani nacisoci gofljačev.

Tole spodaj pa moram citirat, kajti gre po mojem za "politično korekten stavek leta". Nice! :D

> V torek, dan pred državnim praznikom, se je zdelo, da so vsi do konca poblazneli.

Predlagam, da se v porodnišnici poskusi takoj po rojstvu ugotoviti kateri dojenček bo postal nacisoc kibucar, ter, da mu država takoj kupi parcelo v Kočevju za bodočo razširitev kibuca za novega člana.
Ako znanost ni še na zadosti visoki ravni za precizno dijagnozo te genske okvare, je treba kibucarsko parcelo kupiti za najmanj 50% dojenčkov, potem počakati, da se v praksi razodene za kibucarja, pa mu jo takrat izročiti.

Kupovanje ekstenzijskih parcel za slovenske kibucarje nas bo stalo bistveno manj, kot pa da tiščimo glavo v pesek in nam potem vsi ti gensko pogojeni kibucarji on the loose, delajo takšno štalo, kot raznorazni redneck židani, sociopatski golobi s pogledom zdologočasenih narkobossof, in podobni modeli.

Alternativna rešitef je, da država Slovenija od Rvatarof odkupi otok Susak in ga izroči kibucarjem Slovenistana, pa ko kibucarček prvič začuti neustavljivo željo po kolektivizmu, oz kibucarstvu, gre na najbližjo upravno enoto, dvigne peneze za vozovnico za avtobus in trajekt pa piči v kibuc zadovoljiti svojo slo po skupnoskledi, hajduškemu sadomazohizmu in to.

Ime in blagovno znamko "Združeni Kibuci, Gulagi, Zadruge, Komune & Metelkovske Kadilnice Slovenaćkog Komunistiše Đamahiristanskog Hajdukostana" naj kar obdržijo, za nas preostale pa magari toto našo deželico lahko preimenujemo v Osvobojena Liberalna Individualija, s pripisom Antihajduška dežela čistih računov.

Da bo enkrat gmah jebogaotacypraotac da ga jebo!

Link

Ni komentarjev: