četrtek, 12. junij 2014

2408408 - orgijanje rdečega krivosodja na račun davkoplačevalcev

[Whiskey]
Če ta informacija drži izgleda, da je Matoz poskušal na nek način odložiti odhod v Dob do odločitve VS. Kakorkoli, kommiji so se ga znebili v parlamentu za en mandat. Dvomim, da se naše odvisno sodstvo upa prejeti še eno klofuto iz Evrope - ESČP. Oprostiti ga bodo morali in povrniti vse stroške. Kaj bodo s tem dosegli? Nič! Pobalinsko mu "dokazali", da z njim lahko počno kar hočejo? Prekleto dvomim. Po volitvah pride ura resnice in streznitve. Kommiji so dokazali, da ne zmorejo in ne znajo. Pripeljali bodo državo v bankrot, Janša pa bo prišel iz aresta kot slovenski Mandela.

Boli jih kurac. Oni pobalinsko orgijajo, vse odškodnine bodo šle iz našega žepa.
Dobesedno si seksualno zadovoljstvo plačujejo iz našeag žepa. Arogantno in perverzno do amena!

Za Janšo je pa njim fajn že, če ga magari samo malo zajebajo.

Tako mu je Murglor pokazal, da ima v rokah sodnijo, ves sistem i bogami i šyre.

Mesiđ je bil - evo ti pizdek grosupelski, kot vidiš smo dosegli da boš sedel, ako bo kaj sreče v celoti boš odsedel, potem boš pa na EU sodišču dobil "satisfakcijo", iz česar bo jasno, da nisi bil kriv, da je naša sodnija sprijena gozdno-revolucionarna tolpa in da smo mi komunajzli pokvarjeni. Ja, in? Sou fakin vot krucefiks porkamadona?! A misliš, da bo nas to kaj nasekiralo. Mi vse to itak že dolgo vemo, nje,de. Valda da poznamo sami sebe, nje!

S teboj in z vsakomer lahko naredimo kar hočemo za naše bakanalije in orgije pa plačate vi cucki katere jebamo v glavo. Zasežemo vam drakonske harače in rekete, vas pojebamo v glavo in anuse kakor nam paše, potem pa vi odsedite na Dobu, pa dobite odškodnino plačano iz vašega lastnega žepa. Mi vedno zmagamo, nje, de.

"Najjači smo najjači, cigani smo cigani!", mu bodo zborovsko zapeli člani udbokompartijske murglorske glavne prelature.

PS
A ipak, ko se kdo mora tako daleč spustiti in razodeti, sledi kazen, sledi bič božji.
Smrdljivo murglorsko golazen bo doletela zelo huda kazen, ki je umanjkala leta 1989.
Najlepše bo pa gledati, ko bodo sedaj kobajagi nedotalkjivi "sodniki" fasali odpoved in to zavečno. banda udbokomunistična smrdljiva!

To golazen čaka armagedon, ki so si ga sami zakuhali, ker ne zdržijo, da se ne bi izživljali. Še nikoli v zgodovini človeštva se podobno orgijanje ni končalo drugače, pa se tudi tokrat ne bo. Bog je!

Link

Ni komentarjev: