četrtek, 12. junij 2014

2408198 - če se komunisti gredo socialne dogovore...

[bc123a]
> [Petunija1]
> Takšnih, ki bi podpirali tako konkretne predloge je očitno premalo ali pa sploh ne hodijo na volitve. In kar je še najbolj žalostno, tudi podjetnikom in "podjetnikom" se zelo dopade mama-država, sem ravno zadnjič poslušala eno oddajo v kateri se je Japec Jakopin ponosno razglasil za socialista.

Petunija, krasno, oci se ti odpirajo. "vsegliharji" ze nekaj casa razlagamo, da je virus socializma globoko vtisnjen v slovenski plebs, in kar je najhuje, ne samo plebs.

da ne omenjam bebotov iz podjetniskih vrst, ki se zavzemajo za dvig minimalne place, ces da svojim delavcem privoscijo visjo placo. ja matr vola, saj mu lahko ze brez drzavno komandiranega dviga placas vec, osel...

Čakaj malo! To pa ja ni enako! Mar ne poznaš tiste basni o Micki Tercialki, ki bi rade volje dala vsem moškim, ma ne more, če ni zakona, ki pravi, da mora vsaka baba, magari zavoljo naciinteresa, de, dati vsakemu, ki bi jo rad podrl. Zato Micka predlaga uvedbo takega zakona. Ker, če je zakon, potem ji nobena tercialka ne bo mogla očitati, da je kurba, nje, de.

Kaj pa misliš je drugega ta naša slovenska verzija kolektivnega dogovarjanja za mizo socialne sramote?
Preden se trije kamunisti najprej dobijo na klavzuri znotraj KomPartije, potem za toto mizo zmenijo, da je in kako deloucu treba jebat mater, da zlagana zgodbaouspehu® kobajagi funguje, je to neoliberalna svinjarija, ko se pa oni zdilajo, je to jebanje ena sama suha poštena skrb za delouce.

Spomnim se, ko so se komunist Čuk predstavnik rdečih tajkunov in državnih kolhozov, komunisti Rop in komunist Semuljići , po "dolgotrajnih mukotrpnih težkih pogajanjih", hehe, zmenili, da bodo delovci Slovenistana frit fasali lesen dildo velikosti in suhosti, kakršno je določil komunist Drnovšek, tak, da ej prsteka porinil frit komunistu Kučanu, pa ga pokazal vetru, da oceni stopnjo dildovanja, ki gre slovenskim deloucem.

Če se tega težko "izpogajanega" dogovora petih komunistov ne bi doseglo, bi neoliberalni® direktorji državnih kolhozov in rdečih tajkunov, ki so, o ti surpriz presenetljivi, prav tako vsi po vrsti komunisti iz iste kualicje "levih", vsi zdušno za veliek harače in rekete na plače, kot neoliberalne zveri obrušili na delouca fsak po svoje in se bi zgodilo bogvekaj.

Morda bi eni fukali z malimi in mehkimi, drugi spet z veliki lesenimi, tretji bi morebiti uporabljali vazeljin itd. Skratka kaos toteg osovraženega prostega trga bi Krnjce zdesetkal kakor kuga neoliberalizma kosi po svetu, de, nje.

Še sreča, da so se tovariši po hudem "pogajanju" dogovorili, da se delouce dilduje uniformno, de, nje. In kder se tega ne drži, recimo kakšen Cisco, ima bre, da ga počakamo s progresivnimi davki in neokapičenimi reketi. Hehe, nje, de.

Link

Ni komentarjev: