petek, 6. junij 2014

2404846 - odziv na kolumno "Izkrcanje v Depali vasi" Dejana Steinbucha

Jebiga Dejan, dokler ti uporabljaš oz proliferiraš, ne le navidezno benigno in trivijalno komunistično praznogovorično oksimoronijo, pa nedavno zgodovino imenuješ "polpretekla", kar je nastalo v kovačnici komunistične mudologije in pretencioznega nasilja nad jezikom s pravarantsko aspiracijo v ozadju, ki jo je najti predvsem v vokabularju orto zarostanih stipešuvarskih talibokomunajzlov, ... temveč...

...temveč greš dalje in mrtvo hladno, v maniri drmarkešev in drmiheljakov, pirjevcev in repetov, komunistično zaroto kučanovske udbokomunistične tolpe atribuiraš kobajagi obstoju iracionalnega malignega modusa operandi osamosvojiteljev, ter posledično kobajagi obstoja kobajagi legitimne potrebe po intervenci, kakršno je udbokomunistična tolpa izvedla, ...

...nimaš kredibilnosti, da bi stoječ v pozi kobajagi nevtralnega dušebrižnika arogantno bral levite paternalizirajoč Slovence in slovensko družbo.

S tem, ko si "depalo vas" označil za kredibilno intervenco kučanovskih komplotarjev sprovocirano po tebi z malicioznim in družbi nevarnim vedenjem osamosvojiteljev (ki bi kučanovski tolpi, ki se ima za edinega upravičenca da rula in tolmači zgodovino, bila ok le, če se bi po osamosvojitvi , v maniri DEMOSa v režiji udbokrtov pohlevno samoevtanazirala, ter izginila s scene), si se avtomatično samoposortiral med Kučanove praetorijance, saj gagaš njihovo mudologijo oz alibi kvaziargumente za eliminacijo Janše.

V takšnem kontekstu me uporaba komunističnih loudid lengviđ terminov "zmagovalci" in "polpretekla zgodovina", ter relativiziranje, ko enačiš prisilne mobilizirance in hajduško komunistično gozdno tolpo, niti ne presenečajo.

Sram te je lahko, maestro Dejan!

PS

Ni težko uvideti, komu ližeš anus, ko tako relativiziraš in širiš komunistični prikaz ozadja "depale vasi", dovolj je pogledati, komu to koristi in koga brez podlage satanizira. Nje, de?

Saj te prav razumem, ne, ti meniš da je avtor dokjmentarca "Urok Depale vasi" shizofren motenec?

Ja, bravo Dejan! Možina je za argument imel dokumente in izjave akterjev, kaj že je tvoj argument, da so " osamosvojitelji terjali doživljenjske privilegije?

Ehhh, Dejan, Dejan, pa ni ti toti osamosvojitelj neki tam partizanski kurirček, pa da on in tisoč rodov za njim prejemajo borčevske apanaže. Ts.ts.ts!

Osamosvojitelja se v tej deželi kriminalizira, če ne drugače pa se pu podtakne patrijo pa potem da rdeči gozdnofojbni sodniji da sklene infični krog, nje, de!

Glorija gre le morilcem nad kočevsko fojbo in zidarjem v Hudi jami, ki so poznani po tem, da ne hlastajo za doživljenjskimi privilegiji in večnim vladanjem.

Auuu, kolk šele dapalih vasi in patrij pa totih indičnih krogov bi morali inscenirati, če bi slučajno vsak "slovenski zmagovalec WW2", tak, kot osamosvojitelji, imel idejo, da mu gredo nekšne zasluge, alpa, da bi imel ideje biti levica, pa da mora kdo od razumnikov-spravašev intervenirati z alarmirajočim krikom "ustavite desnico"?

PPS

Btw, iz mojga vngava je videti, da ga ni niti enega Slovenca, ki je v WW2 zmagal na strani zaveznikov, kajti nobenega Slovenca, ki je zares pristno s srcem vedno in brez omahovanja na strani vrednot zaveznikov, tam med tvojimi "zmagovalci" ni bilo.

To se vidi tudi danes, ko je vsa ta sodrga konsistentno antizavezniška in je vedno v zgodovini izbrala antizavezniško stran, celo pri Gadafiju in Huseinu.

Tako je bilo pred WW2, ko so bili v antiimperialistični ligi, tako je bilo zelo pogosto med ww2, takoj po ww2 45 padlage in 25 neosocializma in je tako tudi danes.

Na sestanek z Obamo na Poljsken ni šel izmed vseh edino Pahor. Pa levičah Kajel je obisksl Moskvo, te se nam zdaj vsa EU zgraža, kako to, da SLO ni na strani NATO zavezništva.

Pepeti se zgražaji, ker so slabo informirane budale! Uradna vladajoča Slovenija je bila na drugi strani tudi, ko se je obsojalo tiranske totalitarne režime, ker ni hotela obsoditi sebe samo, torej komunistični totalitarni režim, ki tu veselo razsaja še danes. Očenj interesna!

Link

Ni komentarjev: