nedelja, 8. junij 2014

2405549 - esej o rdečkarskem hajdučenju

[darko32]
Mislim, da gremno v totalno vojno in očitno bo potrebno zmetati 55% v javni upravi na cesto. Samo zadnja namenra napaka NA DURS-u je pokazala, da delajo samo meglo in nič drugega.
NEkateri pisci so navedli, da v kolikor nekdo dobi socialno pomoč in je v času ko je recimo bil zaposlen prispeval v blagajno sedaj naj bi vse to vračal. TAko smo prešli v popolno anarhijo, kjer plačuješ za nekaj kar potem ne dobiš nikoli povrnjenega.

Temu se ne reče "popolna anarhija", katere temeljna lastnost je disorder in kaos, temveč verimać organiziran ter celo institucionaliziran državni reket fašisto-boljševiške TalibanKomunistanije - dežele kartelno-podmiznega državnega kapitalizma države v rokah rdeče tolpe in njenih najbolj privilegiranih članov - nekdaj partijine nomenklature, danes partijine nomenklature s statusom rdečih baronov in kapitalskega stebra št 2 fašistoboljševiške-etatokapitalistične države.

To o čemer konkrento ti govoriš in te bega, je pa hkrati del hepeninga, ki ne more biti nič drugega, kot še en prispevek k blaznosti oz k jebeludzbunjenog absurdom, saj se komunajzlom že tako zelo meša od vseh teh incestov, potvarjanj, napačnih poimenovanj, prikrivanja svoje prave narave, čistih laži, da so si hkrati dali v Ustavo zapisati, da smo "socialna država" in so potem v istem sistemu dali de facto povsem odpraviti socialnost tako, da so nekdanjo socialno podporo namenjeno šibkim in obubožanim, spremenili v obrestarsko posojilo pod unilateralnimi pogoji fašistične države v rokah tolpe.

Mejk nou mistejk, kaj takega je možno samo v Fašistokomunistaniji Jebeludzbunjenistaniji na napačni strani Alp.
Preveč je psihodeličnih etiket nalepljenih na vsebine, ki se z etiketo ne ujemajo in kaos v tej družbi je bil neizbežen.

To je tako, kot, če bi v nekem podjetju, za varanje inšpekcij na milijone škatel z robo limali lažne etikete, ki se ne ujemajo z vsebino škatel. Nekega dne bi seveda v skladišču nastal popoln kaos in jebeludzbunjenog, skladišče se bi pa sesulo. To se zdaj dogaja Sloveniji. V Sloveniji nič ni to, za kar se na zunaj predstavlja, da je oz za kar se skuša prodati, da je. Mi smo ultimativni Wanabestan, Fejkostan, Zlaganistan, Zmedostan, Nategunistan!

Prav tako opozarjam, da ne sme biti nikakršne, niti najmanjše pomote, jemanje državnega reketa s pomočjo fašistične zlorabe rekvizitov "law enforcementa" države, ki jo je talibo-boljševiška tolpa ugrabila že davnega leta 1945, je temeljni, hrbtenični, jedrni del doktrine in programskih aspiracij boljševiških hajduških umov, ki se mu po eskimsko olepšano reče [talibo-nasilno-prisilni ] egalitarizem, po domače se mu pa reče nasilno uravnavanje plebsa v enaki bedi - oz taliboboljševiška uravnilovka. Poteka pa pod mudološko-populističnim gaganjem o "solidarnosti" in cejenjem epskih količin sline iz žnabel wanabe dušebrižikov.

To je lajtmotiv ere dolge 25@45™. Rdeča tolpa na temu vztraja in to brani s steklino v očeh in krvavordečo peno na žnablah iz več razlogov.

Kot prvo, vsi semuljići, kučani, stanovniki, zariplopirjefci in podobni pojmujejo prisilno uravnavo folka v enaki bedi za "nadaljevanje socializma z modificiranimi sredstvi, oz za de facto socializem v praksi, kateremu se za nič na svetu ne smejo odpovedati". Zato v zadnje cajte že kar odkrito gagajo, češ, da narod nikoli ni hotel kapitalizem, zlasti ne prostotržni, le odcepiti se je hotel.

Drugo, ta verimać organizirana tolpa ve, da se iz tega naropanega plena financira njihove sinekure in privilegije.

Tretje, njim predstavlja dušno bolečino videti recimo enega Slovenca - direktorja prodaje v uspešni privat firmi tujega lastnika, kako se materialno povzdigne nad povprečje oz mediokritetsko rdečo linijo potegnjeno po meri njihovih umov. Zato svojo komunistično logiko rezanja vseh na skupni imenovalec bede, rinejo v vse zakone in denarne transakcije. Bilo kuda - nasilna uravnava v enaki bedi svuda!

Četrto - Tolpa je nagruntala, da jim v tej inkaranciji državnega kapitalizma ni več na voljo disruptivni frontalni atak na privat lastnino, kakršno so z ekspropriacijo izvedli leta 1945, zato so perfekturiali sprotno, priemtivno ekspropriacijo v formah brutalnega ultraeksponencialnega harača na dohokde iz dela v absurdno visokih stopnjah diskriminatorno koncipirane dohodnine, ki nominalno seka ciljno predvsem po plačah relativno bolje plačanih odvisno zaposlenih. Reče se jim pa - "bogatih" [prešičef med delouci].

Le te so pa naciljanci celotne doktrine, saj jih njihovasvoja nomenklatura ne moti, če obogati in kapitalsko ojača, ker bo s tem tudi Kompartija jača, par nenomenklaturnih vtihotapljencev tipa Boscarol, pa zaenkrat ne zmorejo z zakonom preprečiti, ker jebiga to preprosto ni možno, saj bi, vsaj nominalno, delovalo tudi na njihovesvoje.

Delajo pa delajo na temu, saj sodnija zna soditi diskriminatorno in selektivno, kakor tudi razne inkvizicijske kapeka komisije in "organi", znajo usmeriti partijino ost na selektirane nasprotnike kompartije. Alpa na dovčerjašnje njihovesvoje, ko ne sledijo volji glavne prelature. Pa ko Kučan pljune Šrota na tribuni, ga s tem markira za odstrel, sledi akcija organov. Do takrat je pa Šrot bil antaćbl. "organi" se pač delajo, da ga preprosto "ne vidijo".

VSak kdor razlaga ekonomijo tako in jo celo v takšni obliki reklamira je izključni krivec za propad ekonomije v celoti, saj daje napačna sporočila, da so tisti, ki prispevajo v neka sredstva in ko rabijo pomoč jih je še potrebno kaznovati.

Jebe se njim za ekonomijo, kakorhitro doumejo, da stanje "imeti zdravo ekonomijo v SLO", terja, da oni izginejo z oblasti in sinekur in apanaž!

Oni sicer bi še bolj uživali, če bi po nekem čudežu takšen model njihovega obnašanja in takšna fašisto-talibo-boljševiško-hajduška zakonodaja hkrati omogočala cvetočo ekonomijo, da lahko oni potem orgijajo ob polnih koritih, ma ker to seveda ne gre, vsak izmed njih, čim dozori in doume, da to ne gre, prešalta v modus operandi, ki ga karakterizira naslednji eskimski refren: "Udri jače manijače!" www.youtube.com/watc...CH0zI#t=95

Vudri harače raji, ki se haračem ne more izogniti, do jajc, do poslednje kocine, do kamor gre jim nabij visoke davke, paradavke, celo globe na vožnjo in karkoliže lahko polni proračun.

Nabij t.i. "obvezne prispevke" brez kapice do skrajnih margin, do ropa in čez.
Ropaj državne banke in kolhoze, potem pa se zadolžuj in ropaj rajo, da kobajagi rešuješ te, po tvoji tolpi sjebane državne kolhoze.

Če to ne pokriva potrebe tolpe, zadolži še nekaj nerojenih rodov Slovencev. Nategni cel svet, pa potem ciklično bankrotiraj državo, pa gagaj o odpisu dolgov in judovskih banksterskih zarotah upnikov, kto bi te oini silili, da se zadolžuješ.

Ko zmanjka denarja in ni več kam oz vidiš, da moraš odpraviti sinekure in apanaže in đabest šenkan nepovratni denar privilegirancem, raje dodatno oropaj rajo in se okoli hvali, da si dober, saj si preprečil rezanje privilegijev v JS (Kot bi to bil interes cele nacije, da ta JS privilegirana kasta ne utrpi izgube sinekur in apanaž!) , to je - rezanje privlegijev tolpe in brez sramu svoje notranje strahove od izgube možnosti rulanja, ki omogoča to orgijo, ropani naciji prikazovati, kot zmago cele nacije, ...

...češ, "Uffff, za milimeter smo ušli Trojki".

V prevodu "Skoraj bi nas odneslo s položaja drmatorjev, ki vam lahko jebamo mater in vam po žepih hajdućimo kakor se nam zdi, ma smo z dodatno pljačko v pokojninskem zakonu, z dodatnimi davki, z dodatnim zadolževanjem predvsem, z zakrivanjem sledi ropa v bankah, itd, uspeli Trojko pomirit, saj smo na površju ustvarili lažni vtis, da razlogov za Trojko ni. Do nadaljnega imamo stanje "drži vodu dok majstori odu".

Tako je več kot očitno, da je preveč postopačev po pisarnah in rezultat tega je tukaj. ČE pa gledamo dohodnino pa se že od leta 1991 dajemo okrog dohodnine. NAmreč določeni sindikalni liderji so govorili, da če boš imel otroke boš imel višjo plačo. Sam vedno pravim, da je žalostno, da nekdo zagovarja, da ti otroci morajo povečevati plačo in ne pošteno plačilo.

Dohodnina, kot kompozitni davek obstaja v vseh državah, problem je pa, da mi imamo drugačno dohodnino. Da imamo nekaj, kar ni niti podobno normalnim državam. Imamo spako, kakro je spačeno vse, kar so komunisti vzakonili. Spakostanija!

Naše davčno izvzetje oz prag vstopa v obdavčitev je prenizko za na EU trg, za skupaj živeče pare ga celo sploh ni, progresija je brutalna in absurdna, saj so pragi postavljeni tako, da že klošar plačuje najvišjo stopnjo in seveda, tisto glavno, dohodnina je prikrito diskriminatorna, kajti - vsi privlegirani tipi davkozavezanca so iz dohodnine izločeni, pa plačujejo na večji del ali na celotne svoje dohodke cedularen oz flat davek v bistveno nižji nominalni in še nižji efektivni stopnji.

Tako recimo tovariš, ki oddaja stanovanje, ki ga je poceni odkupil, plačuje nominalno 10 krat nižjo stopnjo davka na svoje prihodke, kot vodja prodaje v Krki, kateremu je tolpa vsilila davek v višini 50%, mu pred tem z reketom pobrala še 22% od bruto dohodka, skupni efekt skupaj z DDV pa tendira k 70% po državi prisilno odvzetega bruto dohodka. Hajdučija par excellence!

Naša dohodnina bi bila neproblematična le, ko bi tudi dohodek iz dela izločili iz dohodnine v poseben cedualren flat davek v višini recimo maksimalnih 20%, z davčnim izvzetjem najmanj 12k za posamznika in vsaj 18k za skupaj živeče pare.

In če bi predmet obdavčitve z dohodnino bil podvržen lestvici s prav tako zadosti visokim izvzetjem in pragi obdavčitve, ki najvišjo stopnjo, ki naj ne bo več kot povprečje tretjine najnižjih normalnih držav, dvignilo racimo nad 250 tisočakov EUR.

No sedaj pa smo tik pred bankrotom, k ije lahko razglašen čez noč. Samo ta številka kaže alarmantno stanje v Slvoeniji, kjer je 60.000 malih ljudi, ki nemorejo plačevati davkov, imamo 250.000 brezposelnih od tega imamo 120.000 ljudi, k isploh niso vpisani v evidenco brezposelnih in jih preživljajo zgoraj navedeni dolžniki.
Imamo stagnacijo gospdoarstva, ker je javni sektor zadušil razvoj. Pred nekaj časa smo debatirali na forumihj kako bi lahko uporabili naše strokovnjake in začeli z razvojem določenih izdelkov in ugotovili, da bi takoj v začetku pogoreli, ker imamo napačno politiko. TAko recimo neki novi del, k ije potreben za delovanje neke naprave ni registriran in ga v EU in Slvoenijo nemoreš uvoziti in potem zaradi takšnega dela pade celoten projekt. Seveda po veliki zaslugi postopačev.
ZAto vidim to številko kot številko, ki kaže kako lepo gremo po poti bankrota, k ibo 10X hujši kot je bilo v Grčiji.

Slovenija ima 800000 ljudi pod pragom revščine. Roparska orgija rdeče tolpe in žnjo v kohabitatu ropajčih roza in črnobelih tolp pa ne le, da ne pojenja, temveč ta moment jača in prehaja v galop.

Ker so pa zavohali, da se bo sve skupaj kmalu sesulo in bo intervenca preostale EU in svetovnih deležnikov kmalu na dnevnem redu, so svoje aspiracije in retoriko in seveda tudi modus operandi radikalizirali, pa se nam dogaja to:

-Pišejo se novi komunistični manifesti, v katerih se napoveduje "prerazdelitev bogacva", beri - nov incident disruptivne eksprpriacije, kot oni iz leta 1945.

-Napoveduje se "vrnitev" v socializem, oz tudi z zakoni podprt novi socializem, socializem tretje inkarnacije v Slovencev. rečejo mu mudološko-demagoško seveda "demokratćki" "socjalizem". Ker tudi zdaj imamo ene vrste socializem, pomeni to napoved radikalizacije trenutnega socializma.

-O EU, EK in Trojki se javno govori kot o tolpi lopovov, govorcu na odru pa ploska celoten rdeči državni vrh in vsi, ki so se prigrebli do statusa "uglednikov in družbene smetane" - beri vsa nomenklatura.

-Komunistični zunanji minister potuje v Rusijo, s čimer Slovenijo pravočasno skušajo vezati na Rusijo, ker bo bes Zapada velik in huronski, ko Slovenija najprej zavrne Trojko in ukrepe a la Grčija, ter uvede "demokatčki" "socializem".

-Liderja opozicije se po 25 letih in preko 100 poskusih eliminacije potom sodnije, končno na temelju indicev in indičnih krogov upajo obsoditi, kar razodeva sopnjo desperatnosti med rdečo nomenklaturo. Niti glumiti se jim demokracijo več ne da. Ocenili so, da ej vrag odnesel šalo in, da smejo razodeti svojo nedemokratičnost.To je znak, da jim je za mnenje Zapada oz demokratičnega sveta poslej vseeno. Oni že vedo, da so dogurali do poslenje fronte, da onkraj tega njih več ni in tega ne bodo dopustili kar tako.

Gre torej za despotsko reakcijo Despotstva Komunistanija. Despostev se pa ne menja, ker se despotsva nikoli ne spremenijo sama od sebe, ampak se jih lahko samo prisilno zruši. Je kdo v SLO, ki je sploh voljan in potem še hkrati sposoben to rdeče hajduško despotsvo zrušiti? Zgolj retorično vprašam, seveda.

Link

Ni komentarjev: