torek, 24. junij 2014

2415350 - kako bo F571 sedaj obdeloval Janšo

Rdeča novinarska praetorijanska N571-H572 falanga se po karbarsko zaletava v Janšo, saj jih je užalil, ker z moledovanjem na kolenih pred svojimi rdečetalibanskimi rablji, rdeči karbarski sodrgi ni omogočil, oz jih je prikrajšal za dozo sadističnega orgazmiranja. Zamislite si orgazmičnost trenutka med plebsovo sodrgo in karbarsko "intelektualno" srenjo, ko bi tovariša Drmarkeš in Drmiheljak v Delu in Dnevniku lamentirala o tem kako je Janša lepo priznal krivdo in tudi sodišče samo, ko je hitel moledovati za milost. Češ, a zdaj pa "priznava ovaj sud", bi donelo izpod peres karbarov.

Zato se bo stekla karbarska beštija vanj zaganjala dokler ne crkne. Hijene ga hočejo dotolči. Rdečetalibanska golazen je vedno tako ravnala, njim ni dovolj, da nekoga posilijo, oni terjajo, da med posilstvom žrtev gruli od veselja, posiljevalca hvali in se pretvarja, da uživa v spervertiranemu seksu s posiljevalsko rdečo beštijo. In še dolgo po njegovi smrti si bo ta beštija nad njegovim grobom otresala spermo, orgazmirajoč od sreče, ker je crknil.

Ogabna golazen! Novinarstvo iz pekla! Boli jih, ker z moledovanjem rabljov ni priznal, da je lopov in se ni podredil rabljom.

Sicer jih pa jeba logika - Golobičev vojaček vodi, poslej politični gulag Dob in ta naj bi kobajagi Janši delil odpustke in udobje, ki mu ne gre.

Nekaj tako maloumnega je že zraslo na zeljniku teh rdečih wanabe žurnalistov, ko so gagali, da so kučanovski lopovi, člani KPS derivatov in reciklatov, Šrot, Binek in Bavčar, sama klena "leva" koalicija, Janševi.

Dokler niso padli v nemilost Murglorja, ker so solirali in murglorskemu ljubljenčku Zokiju vzeli igračo Mercator, so bili Kučanovi in Golobičevi, torej Kučanovi, torej KPSovi, ponosni "levičarji", ki so, vsi po vrsti nastopali na TiVu v udarnih terminih in skupaj s karbarskimi levimi žurnalisti, tik pred volitvami 2004 jokcali in lamentirali, da levica mora to, levica, mora ono, itd..., da se obdrži na oblasti. Vsi trije so bili hudi in čislani "levičarji", vabljeni od levihbideologov na unuverzo predavat, sedeli s Kučanom na rokometnih tekmah, lovili s starimi rdečetalibanskimi udboprdci, potem pa čeznočno puf!. Janševi! wtf?!

Uvalili jih Janši, zgolj temeljem tega, da so tem trem rdečim lopovom njihovi pajdaši, prav tako rdeči lopovi, poprej od udbopartije razporejeni po perimetru omogočili krajo denarja potom bank in to v Janševem mandatu, ker so bili zamudniki in niso krajo kompletirali takrat, ko je kompletiralo preostalih 30 tisoč Murglbabinih razbojnikov. Oz so pohiteli zaključiti, od strahu od Bajuka, ki jih je dobil z gatami na kolenih, ker so računali, da bodo rdeči vladali do konca časov.

A to pomeni, da bo ista karbarska sodrga kmalu začela gagati, da je tudi Mojškra s svojo ekipo prav tako Janševa, saj je ona omogočila rdečim germanrigelniškim tolpam, da narodu ukradejo 15 milijard, kar daleč prekaša znesek ukraden s strani bojda edinih treh SLO tajkunov.

Ugoden moment, da se mojškro in njeno poslej kobajagi renegade tolpo uvali Janši oz proglasi za Janševo, bo takrat, ko bo Mojškra morebiti furala svoje egotripe, solirala, pa ne bo hotela pristati na murglorski "red & poredak", hehe, pa bo oponirala nastavitvi gimnastćara za premijera, gagajoč v tretji osebi: "Alenka Bratušek je bila uspešna, rešila je državo pred trojko, , bla, bla, bla, sposobna, sposobna, sposobna, gimnasćar pa nima kaj pokzat...".

Ako se mojškra ipak, po prejemu Botrove oferte, vić ši kant rifjuz, ukloni diktatu murglorske glavne prelature, bodo pa za Janševe proglasili Zokija in Zemljariča, češ, to so vse lopovi, oz ptiči grabežljivci iz istega gnezda, ki jih druži kriminalna dejavnost, oni so vsi Janševi".

In tako naprej bo šla ta orgija maloumnisti, vse do dneva, ko bo oportuno še samega Kučana po smrti proglasiti za Janševega. Ko recimo bankrotira tudi ta najnivejša demokratickesocialisticka iteracija zločinskega režima, pa krene nov cikel preoblačenj in preimenovanj. Auuuu!

Toliko maloumja, kot se vali v našem žurnalizmu, v resnici v naravi težko še kje najdemo v otipljivem in vidnem agregatnem stanju.

Link

Ni komentarjev: