sobota, 14. junij 2014

2409361 - tako nekako bo videti demokratični socializem

Ti se lahko usajaš kolikor se hočeš.
Rdeča tolpa bo delala svoje in se delala tošote, češ, da je njihovo taliboorgijanje kompatibilno z EU, oz, da jim bo preostala EU tolerirala njihov demkratćkisocjalistćki®, ne da se bi sprožila veriga dogodkov, ki nas bo zabrisala onkraj point of nou ritrn, ko nas bodo sredobežne sile komunajzlanja nosile stran od normalnosti vzdolž rute ven iz civiliziranega kluba narodov, v družbo s Severno Korejo, Kubo, Ćavezijo in podobnimi vukojebinami in ljudožerskimi kobajagi samoooklicanimi demokratičnimi đamahirijami.

Šlo bo pa približno tako: Tolpa bo v Uješcama kljubovalno orgazmirala med petjem bandiere, ki ga bo predvodil Giuseppe Pierazzi, terala bo svoje orgije dalje, trojki ne bo dovolila vstopa, pa iz NATO nas bodo naši talibi hitro izstopili. Potem nas bo EU vrgla ven iz evro cone, pa potem še iz šengna, alpa obratno , isti kurac, hehe.

No, tu bomo že prišli do točke, ko niti preostala EU, niti naši rdeči talibi ne bodo vedeli kako se ta zakon z EU razveže, zato bomo ene deset let ne na nebu ne na zemlji, na meji Šengen v deželi pa Severna Koreja, ki je formalno v EU, de facto pa izoliran otok Susak sredi EU.

Obkroženi bomo z EU, mejne kontrole nas bodo čekirale, kot teroriste na A, Hu, Cro in Ita delu EU meje, rdeči talibi bodo deželo prav tako na naši strani meje hermetično zaprli in jim bo šengenska strogost EU za alibi, tolarska inflacija bo galopirala, tuji investitorji se bodo umaknili po možnosti še preden rdeči talibi pričnejo z nacionalizacijo recimo Leka, nekega dne bo pa preostala EU, ki se ji ne bo nič mudilo, saj bodo svojim policijam dali da opravijo z nami na meji, našla modus kako se nas izključi iz EU in hvala ti bog, dokončan bo proces severnokoreizacije Slovenije, ki bo priti mać ireverzibilen proces za naslednjih 1000 let, ker se nikomur ne bo dalo z nami ukvarjati. (Btw, UK minister za EU je ioni dan rekel, da je on za vstop Hrvaške v EU, ko pa so ga podučili, da so v Eu že od lanskeag leta, je bil majster presenečen. Kaj mislite kako zelo in kdaj spet, se bo takemu majstru dalo ukvarjat s SLO, ki je iz EU bila vržena? Auuu!

Rdeči talibi bodo vsakogar, ki v prihodnjih 10000 let pride z idejo reintegracije v EU označili za kolaboracionista, kvizlinga, peto kolono in veleizdajalca.

Židani, giuseppeji pierazziji in cerarskii gimanstćari, bodo, tokra romali v Murglor ali na koto Ušljašćićarna pa tak kto nekoč Zokija, Kučana milo prosili, da spet malo precednikuje, ko pa čez nekaj let guzne, bo v Murglah slovenaćka kuća cvijeća. Če umre pozimi ima da se 16 ur stoji na mrazu v dokaz domoljubja in ljubezni do najljubšega vodje, de nje.

Naši debili pa seveda da sanjajo, da bodo uvedli svoj demokratćkisocjalistićki, zavrgli EUR in trojko, ki jih omejujejo pri kraji in orgiji, pa ponovno uvedli Tolar, da lahko nemilice tiskajo in devalvirajo vrednost dela in produkcije, izstopili nas bodo iz NATO, se oženili z Rusi in da bomo smeli navkljub vsemu temu ostati v EU. Hehe, kakšna aroganca! In blasfemija!

Sredi EU bodo ostale države EU kobajagi mirno in blagohotno tolerirale boljševiški totalitarizem s "prerazporejanjem bogacva", beri otimačino privat lastnine, po smernicah in inštrukcijah najnovejšega SLO komunističnega manifesta. Moj kurac pepeki! Sanja komunistična svinja hajduški kukuruz press.

Nočete SLO talibi iz NATO, ok, adijo debili, nam bodo rekli. Ko vas jebe itak niste ne vem kaj! Kdo vas pa potrebuje?!
Nočete EUR? Fino, tudi mi takšnih prevarantov, ki nočejo spoštovati discipline in ne akceptirajo trojke, da uvede red, ki ga sami nočete, nočemo. Ajt, sikter!
Hočete biti v EU, a v državi bi odkrito imeli totalitarni boljševiško talibanski komunistofašistični nazisoc režim, zakrinkan površno zgolj z domišljijskim nategunskim imenom "demokratični socjalizme"? E to neće moći ove noći, tu pri nas v EU imamo demokracijo, pluralizem, prostotržni kapitalizem, svobodo in parlamentarizem. Ajd zdaj ručice gore s pasporti na gotofs, Šengen nazaj na meje A, ITA, CRo, HU!

Hočete se bratiti z Rusi? Kar imejte jih! Carina, kontrola, sumnjičavost, nadzor!

Link

Ni komentarjev: