sreda, 11. junij 2014

2407204 - razlike med patrijskimi pocesi v različnih državah

Res je paradoks, da Kompartija tu vlada že 70 let, ko pa vemo, da ji to uspeva z umi podobnim tvojemu.

Amatersko prozorno, ampak res amatersko prozorno manipuliraš s sojenjem v Avstriji in sodbo v Sloveniji, ki ju obe misinterpretiraš, ju potvarjaš in se dobesedno lažeš, ter si izmišljuješ, da bi kobajagi ustvaril vtis, da je Janša v tej tujini v bistvu bil prav tako obsojen, ter, da so pravzaprav v tujini storilce obsodili na temelju enakih "dokazov", seveda pa ne rabim niti omeniti, da odkar so Finci s sodbo dosodili, da za korupcijo ni dokazov, udbokomunjazli Finsko in "veliki finski pok" poslej povsem praktično zamolčujete. Niti ne omenite več finske oprostilne sodbe, ker vas dezauvira.

Finci so torej eksplicite dosodiili oprostitev obtožencev, ker ni dokazov, Avstrijci so pa sodili konkretnemu človeku, za konkreten davčni prekršek. Niti njihov obsojenec ni obsojen za "dajanje ali obljubljanje podkupnine Janši, ali komurkoli v Sloveniji", temveč izključno za davčni prekršek pri denarnih transakcijah dajanja provizij. In to osebam, katerih vpletenost v kakšen slovenski Patria kejz ni niti bila predmet tega sojenja niti ni bilo dokazov za kaj takega.

Ve se točno kdo edini v SLO je dobil denar iz naslova posla s Patrio. In guess what? To so bili vašisvoji cekute in ekipe pobiralcev provizij za orožarske posle, vsi posvečeni od Kompartije in vsi pokrivali Kuana in Drnovška, janpe pa ne, hehe. In veš kaj, eni me dnjimi niso bili niti sojeni. Hvala bogu, saj niso storili nič protizakonitega. Delali za Patrio in Patria jim je za to plačala. Delno preko tega avstrijskega obdolženca. Ki jim je del svojega, prav tako legalnega plačila, ki ga je prejel za pomoč Patriji, pač nakazal.

Za ta del ni bil sojen niti on niti oni. Avstrijski trgovčič je bil obsojen za neko tretjo taransakcijo. Sodišče ni niti ugotovilo čemu oz komu je bila ta transakcija namenjena, zgolj sankcioniralo je neko drugo kršitev zakona povezano s to transkacijo.

Plačilo provizij med ljudmi, ki z Janšo nimajo nikakršne zveze, in pri edini sporni transakciji celo neposredno s poslom Patria v Sloveniji ni bila dokazana povezava.

Pri čemer je treba poudariti, da provizije, dilerski popusti, dilerske nagrade, finder fee in ziljoni podobnih storitev, plačanih vplivov, lobiranj itd, niso protizakonita dejanja, celo nasprotno - v poslu so povsem običajna. Te vrste transakcije lahko postanejo sporne samo, če se prekrši zakon. To je pa možno, če recimo kdo ne plača davka, ali če prekrši protikorupcijske zakone države, v kateri je posel oz transakcija potekala.

Štekamo zdaj, udboidek? Avstrijci niso obsodili korupcijo, temveč davčni prekršek.

Da niti ne omenjam, da je za ilustracijo drugačnosti sojenja avstrijskih sodišč, ki vam udboidom ne dopušča gagati tak: "Pa evo bogami tut Avstrijci so use potrdil, saj so v Upatriji obsodel ene tristo Avstrijcof in Janšo in use sloveske lopove in so uporablal iste 'dokaze', kot slovencko sodišče", najboljše to, kar so storili z Wolfom.

Ne pizdeki udbaški, Avstrijci niso imeli v rokah nikakršni "dokazov" o korupciji v SLO, zlasti ne nič o Janši, so uporabili zgolj in samo dokaz, da je bila neka transakcija, za katero ni bil plačan davek. In utaja davka je prekršek pregonljiv po avstrijskih zakonih. Zato obsodba in kazen! Drakonska, ma po zakonu in na temelju dokazanega zlodela. Do-ka-za-ne-ga z otipljivimi dokazi! Pizdek se bi lahko pritožil in v normalnih okoliščinah se bi mu kazen znižalo, ma pizdek se ni pritožil zato, ker mu kazen lahko tudi povišajo in, ker domnevno ima drugega masla na glavi, da glava boli.

In ader wordz, dokazi uporabljeni v Avstriji, so bili izključno dokazovali davčni prekršek. Ko so onemu svojemu trgovčiču na sodišlu predočili, da je storil davčni prekršek, ki ga lahko stane toliko in toliko in ga za to obsodili, mu je njegov odvetnik svetoval, da naj zapre gofljo in se ne pritoži, da ne provocira tožilcev in organof, da ga vzamejo pod lupo za zelo dolgo časa za nazaj in za naprej. oz, da že v tej zadevi ne faše še hujšo kazen. Eto to je ta strašni epilog avstrijskega sojenja.

Da niti ne omenjam, da je v avstrijskem primeru še najbolj ilustrativno to, da je sodišče, potem, ko je zaradi popolne odsotnosti dokazov, trditev tožistva, da se je toti obtoženec združeval v zločinsko organizacijo iz sez z Wolfom in domnevnimi drugimi zločinci, le tega te obtožbe povsem oprostilo ker ni dokazov.

Razliko med slovenskimi revolucionarnimi gozdnimi kompartijskimi sodniki, ki jih je Bavcon naućil, da mora "sodstvo biti branik socializma in režima, torej Murglorja, kosov, karb in drugih karbarov, se pa še najbolj vidi v tem, da so sodniki v Avstriji, ko so oprostili svojega obtoženca, v isti sodbi rekli tudi to: "Walterja Wolfa se oprosti obtožbe, da se je zruževal v zločinsko družbo, saj, če je obdolženec v tem primeru, bil oproščen, se Wolf ni imel s kom združevati, pa eto niti združevanja ni moglo biti". Udboidi Slovenistana pa v jok.

In ader wordz - ne, Avstrijci niso sodili tako, kot naši, ne, Avstrijci niso sodili z nikakršnimi dokazi proti Janši, če bi, se bi ti dokazi pojavili tu, a se niso, ker jih kratkomalo ni. In absolutno niso nikogar obsodili na osnovi "enakih dokazov uporabljanih v SLO".

Patria kejz se bo končal tako, da bodo iz mojega žepa in žepa vseh drugih poštenih davkoplačevalcev, nekega dne Janši plačevali odškodnine za čas prebit v zaporu in še ne vem kaj in sodne stroške. Vse z obrestmi! Odškodnine bodo dosojene v Bruslju in bodo gromozanske. Npr, en dan protizakonitega odvzema svobode in pripadajoče dušne bolečine 50000 EUR. Krat 730, pa ti vidi. Plus sodni stroški! Plus obresti!

Za davkoplačevalce je to veliko denarja. Za Murglor in Kompartijo pa nič. Oni vedo, da če so preprečili Janši na oblast leta 2008, so v dveh mandatih pokradli milijarde, ker jim je to omogočila oblastna pozicija. Njim je 50 milijonov odškodnine Janši drobiž. Plačan praktično in priročno iz žepov davkoplačevalcev, istih žepov iz katerih so sebi naropali milijarde. Vsekakor se njim ob omembi 50 milijonov, niti kocina ne dvigne, kaj šele kurac.

Zato vam udoboidom, zlasti tožilcem in sodnikom jebam vse po spisku in terjam, da se vam odvzame vse kar imate, da končno enkrat poplačate za svoje orgije. Nizajo se primeri nastali na ta način. Udbosodniki "sodijo", zadeva na koncu priroma v Bruselj in..., nič, jebiga, mi plačamo vaše udboidne orgije. Perverzno in za um nacije žaljivo. Vi si ga drkate na srpokladifce in na sadistično mrcvarjenje vaših žrtev a la Janša, mi pa to plačujemo. Svojo sprijenost si plačujte sami, mamico vam jebem. Drkajte si ga o svojem strošku! Bi šlo?!

Link

Ni komentarjev: