sobota, 28. junij 2014

2418057 - boj za ohranitev državnega kapitalizma

Koliko cirkusa, da bi še enkrat slišali, da so nacisoc harlekini pač za ohranjanje državnega kapitalizma - t.i. "socializma", oz državne lastnine, ki je temelj državnega kapitalizma - t.i. "socializma" in temelj pajdaškega podmizenja. In da so taisti harlekini za to, da se, če se že kje zgodi razdržavljenje, denar da njihovimsvojim v obliki "injekcij" za taprave™. Alibi pri tem je "Država naj vlaga v izvoznike" in podobne žvake za seljake.

V bistvu gre za boj za ohranitev državnega kapitalizma, a.k.a. socializma, točneje pajdaškega orgijanja z davkoplačevalčevimi penezi, ki se zgolj spreminja iz enega agregatnega stanja v drugo.

Češkotom, židanom in podobnim rdečim harlekinom, je vseeno v katerem agregatnem stanju je davkoplačevalčev, po državi uzurpiran in po pajdaški tolpi manipuliran kapital, lahko je v stanju državnih deležev v komercialnih kolhozih, lahko je pa tudi pretvorjen v inkaso iz naslova odprodaje, lahko je celo denar iz zadolževanja davkoplačevalcev mimo njihove volje, redistribuiran njihovimsvojim posvečencem.

V vsakem primeru pajdaška tolpa hoče imeti roko nad tem kam se usmerja ta kapital oz kdo cuza nektarje iz davkoplačevalčevih žepov. Točneje, Oni™ bi najraje kar nazaj v leto 1945, zato rožljajo z "demokratičnim" "socializmom". Oni™ - nomenklatura KPS, bi, da še naprej pijejo in se nažirajo, davkoplačevalci pa plačamo! Za to gre češkotom in židanom!

Komunistična pajdaška tolpa ne bo dala miru niti, če ji državljani na volitvah izrečejo "prepoved približevanja davkoplačevalčevemu žepu in davkoplačevalčevi državni balagajni". Saj so se dali ugodno po perimetru razmestiti, pa lahko ropajo tudi če/ko niso ravno v vladi in parlamentu.

Pred to plenilsko in mutivodno hajduško sodrgo bomo varni šele, če odpravimo že samo možnost kraje in podmizenja.
Državne komercilane kolhoze je treba razdržaviti v korist davkoplačevalcev, magari tako, kot predlagajo Finance, da se davkoplačevalcem zniža dolžniško breme.

A lahko seveda tudi drugače. Recimo z nižanjem davčnega bremena iz naslova dela. Kakšna je časovna dinamika in ali se inkaso od razdržavljenja uporabi za samo eno vrsto razbremenitve državljanov oz davkoplačevalcev, ali več, je čisto vseeno.

Tem hajduškim predatorjem je treba zanesljivo in dokončno onemogočiti dostop do vpliva na ta kapital in dostop do tega kapitala samega.

Osebno sem prepričan, da nobena država na svetu ne bi smela imeti v posesti komercialnih podjetij oz kapitala, ki živi v komercialni sferi. Naša pa zagotovo ne in to zaradi vrste dodatnih razlogov. Države bi morale biti z ustavami limitirane na kapital, katerega vir so proračunski prihodki, apliciran v nekomercialnih organizacijah, ki služijo izključno zadovoljevanju skupnih servisov državljanov. In tega kapitala bi moralo na etsno biti natančno za kritje teh servisov in niti centa več. Če se pojavijo suficiti se imajo znižati davki! Amen!

Slikovito povedano - država naj ima kapital v formi pištole kupljene policaju & Država naj nima kapitala v formi deleža v Telekomu, ali paradržavnem, ali državnem skladu ta pa v Mercatorju in država naj nikar nima v posesti jebene tovarne menstrualnih vložkov.

Zakaj? Zato, ker politiki, komaj uspejo zdržati skušnjavo koruptivnega plenjenja pri operacijah vezanih na nabavo policajčeve pištole, pri stiku z velekapitali v formi deležov v telekomih, enelbejih ipd, se jim pa dobesedno scufa in zdrknejo v koruptivno-plenilsko orgijo bibličnih razsežnosti.

To se pa neposredno prezrcali v neposredne oblike suspenza ter obstrukcije demokracije in osebne svobode državljanov. Zlasti pri nas, ki smo de facto komunistična kasaba.

Dost je! Odstranimo komunistične krvosesne črve - češkote in židane in kučane in jankoviće in napušene metelkovce stran od davkoplačevalčevega žepa in državljanovega vratu.

In, da ne pozabim, kaj mene boli kurac, kaj o tem gaga član komunistične falange F21 tovariš češko?! Kdo je on, da bo nam zapovedoval, da moramo imeti kolektivistično orgijo?! Je državni kapitalizem mogoče edina oblika kapitalizma, al kako?

Če imajo neustavljivo potrebo po kolektivističnemu skupnoskledarjenju, kibucarjenju in podobnih oblikah kolobarjenja s "skupnim kolektivističnim kapitalom", potem si naj v svobodni deželi z lastnimi penezi ustanavljajo svoje kibuce, zadruge, komune in podobna kolektivistična ponzi gnezda, v katerih komunistični volkovi kobajagi skladno v kobajagi nirvanskem kohabitatu sobivajo z ovčicam blejajočimi o egalitarizmu, pravičnosti in podobnih utopičnih jajcih za naivneže, ki se jim v teh kibucih in komunah pridružijo.

Tovrstni komunistični ponzi-kolektivistični kibuci, komune in zadruge so prafrazirana impersonifikacija onega dovtipa o "đojnt venćr" kure in svinje, katerega nauk je "nekdo mora umreti, da bi đojnt venćr 'Ham-and-eggs LLC' obstajal". V tem primeru pač nekdo mora biti zlorabljen in izrabljen, da bi te komunistične oblike prisilnega ponzi kolektivističnega kibucarjenja obstajale in funkcionirale. In ta nekdo, ki je zlorabljan in izrabljan je seveda slovenski demos, ki mu komunistični vampirski češkoti in židani sesajo kri iz vratne žile.

V kibuc se naj združijo toti kurčevi češkoti in židani! Ampak ne z našimi penezi! Z našim nikoli več!

Razdržaviti in čimprej z Ustavo prepovedati, da bi država kadarkoli ustanovila, ali kupila delež v komercilanem podjemu. In čimprej v Ustavo zapisati, da se država ne sme zadolževati, kajti zadolževanje je zgolj še eno agregatno stanje taistega hajdućenja iz žepov davkozavezanca.

In veste kaj še - ne smemo pozabiti v Ustavo zapisati, da je pri nas ferboten, da država z davkoplačevalčevimi penezi izvaja bailoutiranje kateregakoli, poslej izključno privat podjetja ali finančne inštitucije iz komercialne sfere. Kajti to je do sedaj bil kanal po katerem je državljan bil najbolj brutalno ropan/oropan.

Pri nas po Ustavi mora biti ferboten reševati kogarkoli, ne glede na število harlekinov in drugih patetičnih in manipulatorskih možicljov, ki skakljajo po sceni lamentirajoč "too big to fail" mantro. Ko jih jebe! Če so zajebali naj crknejo, bodo drugi prevzeli na trgu. V pogojih, ko je ves komercialno angažirani kapital v državi privatni je to izi.

V pogojih mikro državice znotraj mega EU, z EU centralno banko in prepovedanim zadolževanjem države, ter prepovedano državno lastnino, se ne bi smelo biti težko upreti bailoutiranju, pravzaprav bi bilo zelo naravno ne-bailoutirati privat kapitalistov, saj bi obratno ravnanje pomenilo neposredno diskriminiranje ostalih državljanov.

Edino tako bomo sigurni, da davkoplačevalci ne bodo ropani in oropani.

Ko bi enkrat bilo doseženo takšno stanje, ne bi smelo biti pretežko nadzirati koruptivnost v, po vrednosti poslej silno omejenih transkacijah nakupov države zoženih izključno na "policajske pištole" in podobne zadeve za skupne servise državljanov.

In mejk nou mistejk - državna lastnina v komercialnih kolhozih je zgolj slabo zakamuflirana kontinuiteta socializma, to je državnega kapitalizma, ki bi ga morali eliminirati leta 1991, a ga spričo komunistične zarote nismo, ker je češkotom in židanom tako ustrezalo. Čas je, da opravimo svojo domačo nalogo in se pridružimo normalnim državam in nacijam, ki komunističnega plenilskega ponzi eksperimenta bodisi niso nikdar niti imele bdisi so ga počistile leta 1989.

Link

Ni komentarjev: