torek, 24. junij 2014

2415070 - slovenska vs. svetovna levica

[Mleben]
Ta levi so povsod isti. Verjetno tudi ta desni.

Jap, po svetu so si levi medsebojno podobni in desni so si tudi. Normalno! Ako nastavimo univerzalna merila levo-desnosti, bomo statistično izmerili podobnost.

Tu pa, razumljivo, imamo Slovenci problem. Če prav razumem, ti aludiraš, da so svetovni levi in desni isti, kot naši "levi" in "desni".

Niso! Pravzaprav ni niti slično.

Zlasti naši t.i. "desni" so nekam levi in so v bistvu podobni svetovnim levim, naši t.i. "levi" so pa tako zelo ekstremni kleptoidi zlizani z in podprti od velekapitala, da jih ni levih hajdukov na celem svetu, ki bi bili tako zelo ekstremni.

Zato že tehnično ni korektno reči, da so svetovnim levim podobni.

Svetovni levaki, (z izjemo Kube, Kitajske in Severne Koreje), niso nikoli bili in nikoli ne bodo na poziciji.

Zato so to hajduki, ki sicer hajdučijo, ma po robinhoodovski romantični metodi in v zahodnih demokracijah imajo te levaki mero.

Mero v hajdučenju. Hajdučijo oz zagovarjajo hajdučenje daleč pod mejo ekspropriacije, reketov pa sploh ne zagovarjajo.

Nekateri svetovni levi se po vprašanju hajdučenja sploh nahajajo znotraj meja obdavčenja v imenu življenja v civilizirani družbi, pa so v tem aspektu zelo podobni sredinskim in desnim.

Njihova levost jih od desnih razloči šele na vprašanjih odnosa do splava in recimo "parade ponosa".

Naši "levi" so brutalni, krvožejni, superhikovski barbarski hajduki brez mere, so hajduki, ki so iz hoste čez obzidje Rima , zvijačno, v času vojnega kaosa zlezli na prestol, kraljujejo in so oni tisti velekapital in rojalistična kamarilja, ki ju v normalni tujini napadajo tisti svetovni pristni levaki.

Po domače ilustrativno povedano: Italijanska država ima mafijo in to je hud problem, v Sloveniji rdeča superhikovska hajduška mafija pa ima državo in to je tisočkrat večji problem.

Btw, nikoli ne spreglejmo še dejstva, da smo mi JebeludzbunjenogFejkostanija. Zakaj to trdim?

Zato, ker so si naši "levi", ki so, mimogrede de facto slovenski konzervativci, nadeli tisočera psihodelična in kobajagi všečna imena, na primer SD, potem so svojim lažem pričeli verjeti in so se na ravni EU parlamenta včlanili v unijo oz poslansko skupino socialdemokratov. Wtf?!

Doma so seveda nadaljevali gagati, da so "levica".

E, tu nastopi totalni ultimativni jebeludzbunjenitis, saj socialdemokrati iz EU parlamenta nočejo imeti nič z evropsko levico. Ni šans, da bi koalirali s temi ekstremisti. Auuuuuchhh! To pa mora boleti! hehe.

Totalna shizofrenija, borijo se za konzerviranje komunističnega hajduškega statusa quo, torej so de facto konzervativci, imajo v lasti, pod palcem in v oblasti skoraj ves velekapital in tudi delujejo striktno provelekapitalsko, udejanjajo in zagovarjajo poglobitev državnega vele-kapitalizma, so de facto nazi-boljševiki, častijo kardelijanski totalitarni boljševiški režim, njegove organizacije in zločinska dejanja, o sebi govori, da je "levica", hoče nazaj totalitarni režim in si navkljub vsemu, brez sramu, nadene ime SD, pa LD, pa čuda imen, pod katerimi v EU nastopajo popolnoma druge politprogramske vsebine. In zlasti prakse!

In da je shizofrenija popolna - včlanijo se v, njihovi vsebini popolnoma neustrezno, poslansko skupino EU parlamenta. KPS derivati in reciklati so na ravni EU med socialdemokrati in liberalci! Halooo!

No, kako je možno, da so taisti EUP socialdemokrati, sploh medse sprejeli ultraškoekstremne rdečetalibane iz Slovenije, ki doma v praksi počnejo najhujše ekstremnosti, kot najhujši marksistični teroristi na svetu:

V Uješci pojejo bandiero in EU parlament proglašajo za tolpo lopovov, rdeča taliban-premijerka pa temu vzhičeno vulgarno plodka; častijo morilce iz Hude jame, vzakonjujejo ekstremne boljševiške zakone, izvajajo brutalen reket in tekočo on-going vsak mesec se ponavljajočo sprotno ekspropriacijo dohodkov iz dela, rožljajo z vrnitvijo Slovenije v leto 1945....

KP Kitajske je bližje oz bi bolj pasala v socialdemokratično poslansko skupino EU parlamenta, kot murglorski KPS reciklat SD.

Link

Ni komentarjev: