sreda, 1. junij 2011

1231337 - Pertinač je izustill še en prvovrstni kretenizem in se razkril, da se mu na referendumih gre predvsem za njegovo rit

He,he, bravo Novica, legedno moja. Pizdek Pertinač se je samodezauviral. Zdaj se lepo vidi, da je zblojenček, begavček in temeljne pojme nepoznavajoče gobezdalo, ki niti tega ne zmore povezati, da od obilne države v glavnem živijo in benefiet cuzajo obilni odvetniki na pavšalih. 

Odvetniki povezani v nekšne YES in F21 mrakobne sluzasto-zajedalske lopovsko-mafijske kartelne bratovščine delujoče na platformi Pertinačove levonasredinske rdeče komunajzer kualicje, hehe, ki se napajajo iz državnega joška, kakopak.

Jebenti, če že nimamo sreče in žalibog imamo nekšno rentarsko-reketarsko-kartleno-podmizniško-klepto zajedalsko oblast, dajmo gospo Dobro Vilo Pregovornojo prositi, da nam vsaj tote lopovske rentarske, slabo plačane opice nadomesti s kakšnimi inteligentnejšimi primati, pa magari bistveno bolj plačanimi. Res je da bomo potem bolj najebali od pokvarjenih in hkrati inteligenetnih izobraženih pizdekof, ma vsaj na bruhanje nam ne bo šlo. Pa država nam bo manj podobno teatru absurda.

Link

Ni komentarjev: