četrtek, 9. junij 2011

1244036 - kamarilja mrzlično išče Boratovega naslednika

[BojanRi]
Borut ne bo vrgel puške v kuruzo, ker on je edini rešitelj Slovenije. S tem Jankovičem pa prosim že nehajte enkrat telovaditi, ker če Pahorja zamenjajo z Jankovičem, bo čez mesec dni ali pa še prej revolucija. Da bi pa primorski roker prevzel vodenje vlade pa je že za rubriko šala leta.

Dedi in pupike moje, kmalu nam bo razodeto, da nas lahko reši samo tovariš On. Potem sledi uvedba UTD in UTP in 90% davka na plače višje od UTP in UTD. In 99% davka na premoženje. Pa podržavljenje vsega kar se bo dalo, a da se Zapada hkrati ne sprovocira. Da se toti pregovorni Zapad spravi v dobro voljo, bo tovariš On ukinil vse davke in prispevke na investicije ksenotof v Sloveniji. Prevladovali bodo sicer najbrž investitorji iz Kitaja, severne Koreje in Vijetnama, ma to je že detajl.

Pa bracke povezave sez Kitajem in veliki projekti obnove v Severni Koreji ter na Kubi (Spoštovani tovariš On, vaša visokost bodoči prajm minister, prosim že zdaj, da me ob uvedbi delovne obveznosti razporedite na Kubo. Klima mi paše za sinuse). Dragi tovariši in tovarišice, potrpite še malo, rešitev je blizu. Čim se tovariš On vrne sez onega rvaškega otoka kjer tradicionalno letuje, nam bo prižgal luč na koncu tunela. Tačas pa naj eden gre v Lepeno in Janši dopove, da naj neha zavirati progres te nacije v svetlo bodočnost, jebemmomast.

Link

Ni komentarjev: