petek, 3. junij 2011

1234429 - nepremičninska mafijska posla

Nekdo je menda, komentirajoč ljubljansko nepremičninsko kartleno mafijo, pred kratkim bleknil neki tacega:"Kar je za Kolumbijo koka in kokainski kartel, kar je za Kosovo promet s človeškimi organi, to so v Sloveniji nepremičnine in nepremičninski kartel." -konec citata press- hehe. Visokogradnje ali nizkogradnje, does not fakin matter. Neformalni karteli formalno povezani na ziljon načinov v ziljon bratovščin. F21, YES, NO, KPS, Levo-na-sredinska, zemonski kartel, Velika slovenska loža, nejmit fakin povezave mafije in prostozidarjev pravih in fejk, ki je imela, ima in hoče še naprej imeti moč izhajajoč predvsem iz klasičnega state capture. Mi Slovenci! Kdor ne podmizi ni ...". 

Vsak poskus tej mafiji stopiti na prste se pa konča z. "odgovor enak prejšnjemu" absurdnimi paradami neokusa, ki služijo za smešenje opozicijskih predsednikov brezzobih bebavih parlamentarnih komisij. In za vulgarno pijansko otipavanje narodove države, ki so jo revico prislili v mini kikli streči stejtkepčrskim, od bojda zmage v ww2 še vedno polpijanim kvartopircem, ki gemblajo in bančijo za davkoplačevalski denar.

PS

Ob bok Tadejevemu logičnemu in preprostemu rezoniranju "plače-kupna moč gor, ali cene dol", o kateri btw menim, da se bi logično da moralo zgoditi oboje in je oboje povezano z eliminacijo interveniranja in manipuliranja trga s strani države in politike, se mi je utrnila tale, ne preveč unikatna in izvirna misel: "Bog je!"

Bog prav gotovo je, kajti naša požrešna, roparska, klepto patološko motena kamarilja, se v precejšnji meri po svoji sestavi ujema oz. ropa in reketari v istih bratovščinah z gradbeno/nepremičninskim kartelom. 

Ta kamarilja, ki ji je bog ipak, tako kot vsem lopovskim umom, dal le omejeno količino pameti, le do skrbno odmerjene limit-konstante, do katere jo običajno da lopovom, kar je očitno nekšna vsevesoljna nevidna limitirajoča sila, tako kot recimo gravitacija in limiti izhajajoči iz hitrosti svetlobe in s hitrostjo naraščajoče mase, hehe, se je v svoji lopovski omejenosti, kot vse mrgolazno-črvaste beštije, ki spredaj neusmiljeno požrešno hlastajo, na anusnem koncu pa serjejo, pač žalibog, pričakovano zakalkulirala. Ja, pubeci in pupike moje, nišče nea more manipulirati fse ljudi in fse parametre trga ves čas, ka je preprosto nei bog.

Po eni strani si je ta kartelna bratovščina rdeče kualicje lopovov, hlastljavo dala urediti visoke cene avtocest in ljubljanskih zemljišč najprej pocnei kupljenih potme pa priročno v gradbene sprmenjenih in obmorskih zemljišč, ipd, po drugi si je pa, sledeč ideološki doktrinarni univerzalno in vsepovsod izvajani nasilnouravnilovski zapovedi boljševiških talibanov, dala urediti, da se sistematično prepreči nastajanje srednjega razreda in to tak, da kandidatom za ta status, v huronskem nasilnouravnilovskem talibanskem divjanju, daleč čez meje razuma in dobrega okusa, zaseže letno za cca 500 milijonov EUR preveč davkov plus še približno toliko preveč odvzete substance zaradi navzgor neomejenih prispevkov.

Skratka, v silnem in divjem lopovskem talibanskem hlastanju, si je na tak način odrezala vejo na kateri sedi. 

Vzela je ljudem kandidatom za konzumenta produktov gospodarstva, po vrednosti transakcij merjeno, povečini v rokah rdečetajkunske mafije in države, vso substanco za nakup njihovih sicer napihnjeno dragih nepremičnin, izdelkov, storitev. Skratka vsega in marsičesa. Zato danes Slovenija ne kaže znakov izhoda iz krize, čeprav so številne, na zdravih temeljih sloneče ekonomije, že debelo na poti iz krize. Vred z gradbeništvom in trgom nepremičnin.

A s stališča rdečega kartela je to v končni konskvenci za njih ipak bil do sedaj bolj eleganten način ropanja, saj jim je v skupnoskledo zajeti denar bilo oz. je še vedno najlažje marijaksebi izmolsti-prečrpati preko štiriktat predragih cest oz. večjih javnih nakupov inih, a tudi napihnjeno predraga stanovanja niso za podcenit. 

Kako daleč je vse to z nepremičninami šlo, smo lahko observirali 5 let nazaj, ko je po 15-ih letih, Filip Remškar, lastnik IKT sistemskega integratorja Smartcoma nenadoma vstopil v gradbeništvo. Auuuuuu! Lukrativno kume jebiga, lukrativno. Videl kako mafija z malo ali nič truda vloži 10 meljonof in pokasira 30, pa si je rekel. "Y tata bi sinko".

Problem teh naših ciganof je le eden. Oni so svojega pregovornega konja (nesojeni srednji razred) 20 let učili da samo vleče voz in nič ne troši, trošenje kar ga je bilo, je bilo darovano le maziljencem. Ker je bojda, po neki komunajzer-talibanski logiki, toti naš nesojeni srednji razred "socialno neobčutljiv" na nasilno-uravnilvosko reketiranje. 

A ko so mislili, da so ga baš naučili delat z nula pogonskih stroškof, jim je pregovorni konj, tak kot vedno v tej narodni basni, crkno. Mrtvoj! Trd ko granit. Ne mrda. Ne reagira na ponudbo stanovanj, ne ragira na ponudbo avtomobilov, celo obleke se mu da prodati samo še za otroke, sam pa žuli dvoje kavbojke in poročno obleko iz nekih davnih časof. Še meso, mimo salame Poli se nekaterim najbolj zakreditiranim poneserečnim nesojenim srednjerazrednikom v zdanje čase nekam upira. Pa še tekstil-pogledno prodaja rase samo kitajski robi na obskurnih tržnicah ob branjevskih salatarskih štandih. hehe.

Bog uredil, da se kratka lopovska pamet zakalkulira. Mash Allah!

Zdaj se pa vsi skupaj od gradbeno-nepramičninskega kartela, preko talibansko-komunistične vladajoče politike, do komunistično-fašistične države v rokah taistega kompartijsko-kleptoidenga kartela, zvijajo kot deževniki ujeti na vrelem julijskem asfaltu. Krilijo sez ročičkami in iščejo s katerimi vse nategi bi davkoplačevalski denar [SPET!] zlorabili, da si ublažijo bolečine in si opomorejo ob pogledu na devastacijo, nered in predvsem sprdačino od kolapsiranega trga, ki je nastala zaradi njihovega brezmejno požrešnega klepto-orgijanja. 

Enelbe kolhoz in enkabeem kolhoz bogamy tudi, so že in še bodo "dokapitalizirali", (sicer pri tem tudi kričali đihad talibanske parole tipa "tuđe nećemo svoje ne damo"), "sanirali", "pomagali z nepovratnimi srednstvi", itd. Pa poštena kakopak SLO "statistika" konsistentno redno poroča o stabilnih in celo rastočih cenah stanovanj. Auch! Na trgu, na katerem, spričo odmrle kupne moči, povpraševanja praktično ni. Logično bre. Majke mi sudija. Ninamedia press. hehe. 

Torej, delno smo ga davkoplačevalci že fasali brez vazeljin v anus. A mejk no mistejk, še ga bomo. V vrsti čakajočih dildotof je kot v kakšni horor sado-mazo tragikomediji. Eden večjih dildotof že pripravljen čaka, da mu volivci dajo zeleno luč na referendumu. Reče se mu "pokojninska reforma". Zdaj pa vsi trepetamo, da se bognedaj ne bo izkazalo, da je med nami veliko več kot prognoziranih 25% mazohistov.

Neto plače bedne, cene stanovanj prenapihnjene, banke, zlasti državni bančni kolhozi fkurcu, (kurac seveda friti), ker so v orgiji požrešnih, ne le sodelovali, pač pa jahali celo na čelu v tekmi požrešnih. Trg pa mrtvoj. Nič ! Nada! Od kod neki le, koneckoncef?!

E pa, proti [prostemu] trgu so se koneckoncev tudi borili vsi ti tovariši in tolovajriši, kali se niso? Naj zdaj, ko jim ga je končno uspelo usmrtiti, jejo lastni drek.

In seveda, da je pot rešitve ena sama, le to da kolektivitet Slovenije to razume se še ni zgodilo. Na tej poti ni mesta za komunistično nasilnouravnilovsko nomenklaturo, člane roparskih kartelov in bratovščin, ki gradijo in prodajajo po zmanipuliranih nad-tržnih kakopak cenah. Ni mesta za klepto-boljševiške bratovščine, ki producira vse te devijacije s svojo politično doktrino pretočeno v zakone in prakso, naperjeno sistematično proti nastanku prostega trga in srednjega razreda, oz. razreda s potencialom za nakup oz. najem nepremičnin.

Naj za konec omenim še to, da je na ne tako oddaljenem obzorju že jasno videti kako izgleda idealen svet za našo združeno klepto-kamariljo: Vsa infrastruktura, vse nepremičnine v rokah kleptokamarilje in države (pablik-prajvat partneršip, bre), folk na total uravnanem UTD, stanujoč v bivakih najetih pri tej kamarilji, se na tlako vozi in satelitsko-fakin-precizno odmerjeno plačuje infrastrukturo v rokah kamarilje in države, upokojenci pa na total uravnani UTP, iz države davno pregnani vsi kseno-investotorji, ulice in trgi sistematično preimenovani v junake komunistične revolucije, po deželi lomastijo horde zasebnih milic cehovskih zbornic, ki s pomočjo vzpodujenega denunicatorstva iščejo sivoekonomijo, itn. v tem stilu press. 

In ader wordz - suženjstvo komjunist-neofevdal way par excellence is all I can see on the, no so distant horizon of my peopl's future, kot bi rekla Randova, sort of.

Link

Ni komentarjev: