sreda, 1. junij 2011

1231607 - alternativni pokojninski predlog sicer orto komunista Gasparija je enkrat za spremembo odličen

V tej družbi je nekaj hudo narobe, sodi minister in vsem nejevernežem v pokojninsko reformo ponuja sledeč preizkus: Naslednjo bruto plačo naj vsi zaposleni dobijo na tekoči račun in se potem odločijo, ali bodo plačali pokojninske in druge prispevke. Ter, uvedejo naj se individualni računi. Potem pa se vidimo čez 15 let, je dodal Gaspari, ki je sicer prepričan, da bi čez 15 let potrebna nova pokojninska reforma tudi, če bo v nedeljo reforma potrjena.

Ohohoooooooooo. To mi deli! Pa to čakam že vse življenje, pizdeki. Točno to bi morali narediti. Vaš lopovski spačeni ponzi-komunajzer sistem odpraviti in ga nadomestiti s pravim poštenim prostovoljnim sistemom. In ja, tudi vse dosedanje prispevke hočem nazaj. Magari brez obresti.

Glede tega dela Gasparijevih blodenj...

Ne verjame, da bi SDS to možnost res izkoristila ali jo predlagala, ker krni solidarnost med ljudmi, ki je eden od temeljev družbe.

...me zanima kje že je ta nategunska demagoška izmišljotina oz. boljševiška rentarsko-reketarska nategunska kvazi-solidarnostna dogma, tabu in božja zapoved zapisana? V Bibliji KPS? Sikter, mamico vam lopovsko-nategunsko! Kaj ima varčevanje za starost opraviti s solidarnostjo? In če ima, zakaj potem tudi Gasparijeve in Rigelnikove prihranke iz bank in deleže v podjetjih, v imenu "solidarnosti ki je eden temeljev te družbe", auuu, ne raztalamo med đabalebaroške rentarje? Ha?! Bi šlo?

Ni dovolj "solidarnosti", ko plačamo 41% davka od prihodka, kali? 
Kaj, a zdaj boste kmalu vzakonili še to da pod prisilo državnega represivnega aparata damo ledvico oz. ker ena vam komunistom verjetno ni dosti, kar obe ledvici iz solidarnosti do recimo obolelega precednika KPS, ki ima nam biti bolj pomemben kot naši lastni otroci, al kako?

Kaj pa, ko bi jaz smel biti solidaren do mojih socialno še nesituiranih otrok namesto da mi pod firmo fejk solidarnosti komunist Gaspari prodaja običen lopovski komunistični reket? Dobro?

Link

Ni komentarjev: