sreda, 1. junij 2011

1231412 - komunisteki najbrž res cvikajo, da se bo na referendumsko nedeljo uresničila majevska napoved konca sveta (zanje)

[dillinger]
> [m1j]
> Samo še ta slogan čakam "Kdor je proti reformi, ta je za v rov" I G Press

pahor bo do petka ziher izjavil, da če pade pokojninska reforma, bo potrebna sprememba ZCPP, tako da bodo morali upokojenci po novem obvezno prečkati prehod za pešce samo pri rdeči luči ;)

Bravo, legenda. :-)))))))))))))))))))))

PS

Neki se govori, da nam bodo v petek razodeli, da so komunisti od južnoameriškega rdečega gibanja Sendero Luminoso izvedeli, oz. dobili bratsko komunistično prošnjo, da se naj Slovenci nikar nea zajebavamo, ka je sploh nej smešno, češ, da je komunistična internacionala latinske amerike s pomočjo triangulacije in najboljših šlogarc iz Urugvaja, al Paragvaja, ne vem kako se tisti deželi točno reče, hehe, ugotovili, da se prerokba majanskih koledarjev o koncu časof v letu 2012 nanaša baš na padec pokojninske reforme v SLO. 

Bojda jebaje tam piše dobesedno tak: Enaindvajsetega dne dvanajstega meseca dvatisočdvanajstega leta bo galabučni princ teme na sončni strani dežele onkraj velike vode, na kontinentu konkistadorof v senci triglave planine povzročil narodovo zavrnitev roke rešitve rdečih bratof. Tistega trenutka bo Hunab Ku iz huronske jeze na nehvaležno ljucvo Karniolcef pričel finalno odštevanje, ki se bo v ognju in dimu in prahu in krvi zaključilo 21.12.2012. ravno ko se bo galabučni princ teme pripravljal k prevzemu krone

No, zaj se pa te dajte vi pubeci in pupike moje zajebavati sez reformo. Banda nehvaležna! heheeeeeeeeeee!

Link

Ni komentarjev: