sreda, 1. junij 2011

1230863 - komentar na bolane izjave raznih "kreativnih direktorjev" o referendumski kampanji

Vedenjski vzorec intervjuancev iz tega članka oscilira med ekstremnim zagovedanim fah idiotizmom, narodovi zdravi kmečni pameti žaljivo aroganco, esencialno čistim fašizmom, egotrip razstavo narcisov in teatrom absurda. 

Sintagma "kreativci v agencijah" pa je tu zaživela kot kreativci v enakem smislu kot gebelsovski kreativci, ki so strokovno in kreativno iskali nove poti za "končno rešitev židovskega vprašanja", ko je pa svet Hotlerja dobil in flagranti ter ga na koncu balade pripravil do samomora, so najbrž tudi gebelsovski kreativci tekmovali v žlobudranju vzdolž enakega vektorja fahidiotizma zaobjetega v sintagmi "Hitlerjeva edina napaka je bila, da Žide ni pobil hitro že na začetku vojne, potem pa kacete sežgal in za njimi ne le dosledno uničil vsako sled, pač pa baražno izvedel še celo verigo ciljanih marktinških agitprop aktivnosti in to bi bilo to". 

Češ, eto, če Churchil in Roosevelt ne bi videla obveščevalnih podatkov o pomoru Židov in drugih nezaželenih, ampak bi jim podtaknili vsemogočni marketinški agitprop teh "kreativcev" ga sploh ne bi napadla, Staljin je pa itak do Židov in Čečenov in številnih drugih čutil enako in ravnal podobno kot Hitler. Yeahh, right, fah idiotki.

Kaj je z elitami , stroko oz. inteligneco te naše nacije?

Kaj se nihče izmed vseh ni spomnil, da problem še zdaleč ni v tem kakšna je marketinška kampanja.
Kaj nobenemu niti na misel ni prišlo, da se lopovsko, maliciozno, netegunsko, do nacije izrazito podcenjevalno, arogantno, fašistično zastavljenega predloga zakona ne da rešiti z nikakršno marketinško kampanjo. Z ničemer. In da takega predloga sploh reševati ni treba. In da je že sama pomisel na reševanje tovrstni sprijenih zamisli blasfemija naperjena proti Slovenstvu in vsemu človeškemu.

Tele fah idiotki pa nam tu tekmujejo v tem kdo bo bolj na glas in lepše izpovedal aroganco, ki jo zakoliči tole njihovo medvrstično unisono izrečeno sporočilo: "Ta narod je tako glup, da mu mi kreativci iz SLO agencij lahko v krvni obtok podtaknemo katerokoli odločitev na voliščih, pa četudi bi šlo za to da folk glasuje za lastni kolektivni suicid".

Pošastno, jebenti boga. Pizdeki objokujejo, ker fašistom ni uspelo prevarati narod.

Pizdeki zblojeni! Ne, komunistično-fašistična vlada ne bo izgubila zaradi nekšnih češpljinastih silikonskih dolin, niti zaradi tega na koga se je bojda napačno fokusirala kampanja, ampak zato, ker je ta konkretni predlog "reforme" zločinski fašistično-lopovski konstrukt, ki vsebuje jasno izražene namere folk oropati velikih denarjev in ga za dalj časa dodatno zabetonirati v komunistični prisilni total-uravnilovki, ki diskrimnira najboljše Slovence, nad katerimi bi komunisti še bolj drakonsko izvajali grobo eksproriacijo prihodkov. 

Tako kot se ne zdani zato, ker je petjaln kikirikal, dragi moji fah idiotki butalistansko absurdistanski.

Da je z intelektulnimi in praktično skoraj, podčrtam - skoraj vsemi elitami te nacije nekaj hudo narobe, se ne vidi zgolj iz obnašanja fašistične talibansko komunistične vlade, ampak iz vrste na zunaj vidnih hudih deformacij družbe, zlasti iz na zunaj vidnega, že čutno zaznavnega, močno smrdečega moralnega razkorja. 

V zvezi s temi fah idiotki mi recimo pride na misel absurdno veliko število reklam v slovenskih TV oddajah, ki so tako prestreljen z reklamnimi prekinitvami, da moraš biti sila vzdržljiv in ustrajen da to zdržiš. Recimo oddaja "Slovenija ima talent[za absurd]", je meni personifikacija eskimskega pregovora "Povej norcu, da mu dovoliš prdniti in on se ti bo pri priči usral". 

Oni dan nekaj podobnega uradno ugotavljajo glede tiskanih reklamnih letakov v nabiralnikih. Bojda so organi namerili, da smo v SLO samo v nekaj letih topo-gledno prehiteli vse države v EU. Le zakaj se ne čudim. Še en kolektivni kretenizem naših "kreativcev" pač. V katerega mi tako radi in elegantno zdrsnemo, kot žaba v vodo. Tudi vobče smo mi najraje večji katoliki od Papeža samega. V vsemu. Mi delujeo radi kot nekakšen ojačevalec vsega kar dogaja v preostalem svetu. Tudi kretenizmov, seveda. Predvsem kretenizmov, seveda. Ker te so običajnoi plačljivi, hehe.

Ne fahidiotki, zdanilo se ne bo, ker je petelinček pel, niti bo fašistična-mafijsko-reketarska komunistična kamarilja referendum izgubila zato, ker fah idiotki niste nagruntali prave kampanje oz. niste imeli merilne naprave naciljane na pravo ciljno skupino, ki se jo naj nategne, ampak bo izgubila , morda, upam da bo izgubila, zato, ker globoko v kolektivnem duhu nacije morda še živi preživetveni instinkt, ki bo nacijo obvaroval pred nategom in posledično pogubo. Če tega instinkta ni več v zadostni meri, bo fašistična klika zmagala in potem bo adijo nacija in adijo človek in adijo svoboda za dalj časa. In ja, oni forumaš je oni dan fakin lucidno, duhovito in predvsem prav napisal: "Ko jebe luč, zadnji jo naj pusti kar goreti!". Kot svečo na grobu dokončno umrle narodove svobode. hehe.

PS

Dragi moji forumski bratje in sestre. Ravno te vrste obnašanje stroke in "stroke" nas mora spomniti, da so tudi nacistična, fašistična in staljinistična stroka bile vse po vrsti vrhunske, a tako kot ta naša stroka pač na totalni stranpoti, ker vidimo, da niti pomisliti ne znajo na pravi razlog zakaj bo "indicent proposal" komunističnih podmuklih reketarjev padel. 

Oz. zakaj je prav da pade! 

"Stroka" oz stroka v rokah malicioznih se vedno konča tako kot se je v nacistični fašistični Nemčiji in staljinistični komunistično fašistični Sovjetski zvezi. Tega nikar in nikdar ne pozabimo. 

Vsa ta bulumenta fah idiotov bi leta 1945 v Nemčiji Hitlerjev poraz komentirala enako kot danes komentirajo poraz Pahorja. Rekli bi, da je njegova napaka bila edino to, da se ni osredotičil na marketinški nateg Američanov, Rusov in Angležev, da ni k sebi povabil Churchilla, Staljina in Roosevelta in jim ponudil teritorije, dobrote, koncesije in odpustke po svetu. Nobenemu od teh marketinških fah idiotov ne bi niti na misel prišlo, da je Hitler kaj narobe ravnal v zvezi z Židi, Cigani, Slovani, z nejmit nezaželenimi vobče, torej človečnostjo. Fuj! Bljak. In nikdar ne pozabimo, nikdar ne mislimo, da so fašistične spake kam šle. Kot vidimo so ves čas tu med nami. Kot številne patogene bakterije, ždijo v [narodovem] telesu, usekajo pa ko ima [narodovo] telo oslabljeno imunost. Bomo videli ali premore slovensko narodovo telo zadosti imunosti.

Link

Ni komentarjev: