nedelja, 19. junij 2011

1257146 - kako veš, da živiš v Dementiostanu

[Ovid]
Potrč večni rdeči političar .... upam da bo kdaj ozdravel in doumel svoje zablode.
www.youtube.com/watc..._0CmfwCYWA

Jap! Tragična in žalostna umazana resnica o Sloveniji! 

Dementne ofce Dementiostana so vse to gladko pozabile. Naše ofce se tako bojijo osebne svobode, da jo nemudoma zatolčejo kakorhitro jo kje opazijo v naravi. Danes nam povprečna dementna slovenska volivna ofca, t.i. podalpska intelektualna pritlikafka (shamanopedia, lat.: Ovis ovis pumillio pumillius carniolus) že bleja, da je Potrč največji osamosvojitelj, Janša pa edini in hkrati največji komunist vseh časof, ki seveda ni nič osamosvojal, zgolj vojno dobičkarstvo se je šel, ko je švercal orožje.

Nacija, ki ji je v manj kot dveh desetletjih možno dejstva in dogodke iz tako recentne zgodovine, ki jih kaže tvoj link, sredi belega dne, na trezno, že z bedno ter intelektu žaljivo, primitivno trivialno gebelsovsko komunistično agitprop mudologijo, gladko kovertirati v to, o čemer tu pišem, je na ravni kolektiviteta hudo travmatizirana in lahko mirno rečemo da tudi mentalno neuravnovešena. Amen. 

To sicer ni nič novega, kar ne bi bilo razvidno iz drugih dejstev o tej družbi. Kje še na svetu je kakšna nacija, razen Slovencev, ki prostovoljno, na volitvah, za svoje oblastnike izbira doktrinarno-programske in politpraktične s state capture podprte mafijske klepto-motence in častilce klavcev in teroritov, ki so dokazano, dolgo in konsistentno kršili vse svoboščine in vršili najhujše zločine, danes pa v taisti maniri izvajajo brezksrupulozno diskriminacijo nad cvetom Slovenstva. In so komaj 20 let po kobajagi "sestopu", arogantno javno-provokativno nasilno ponosni na zločine onih, čigar pravni in politični sukcesorji in sledbeniki so.

Link

Ni komentarjev: