sreda, 15. junij 2011

1252383 - ene pizdeke iritira, ker komunazarji ne zanjo več niti montirano obsoditi "princa teme"

[mircimi]
JOJ, ta Janša mi gre pošteno na k.......

Ja, res je kurba toti Janša, ker se noče iti sam zapreti na Dob, da bo vsem SLO komunistom in prokomunistom in zdravljenim komunistom takisto, srce končno na mestu. 

Evo, komunistom, dam namig, pro bono seveda: Kaj pa če bi komunisti oz. pripadniki in sledbeniki inkriminirane domnevne levonasredinske kualicje naredili referendum, pa plebejce fprašali, ali smo vsi za to, da se Janši napiše prošnja, da se sam fenta? 

Neki tacega kot oni "bosanski računalniški virus" ki je nekoč krožil po internetu, šlo je pa približno takole:"Pošto smo bosanski hekeri glupi ko kurac i ne znamo napisati virus koji briše disk, molimo vas, da najprije pročitate ovaj mail a onda sami, takorekuć spontano napravite restart vašega kompjutera u DOS i pomoću komande "format C" izbrišete disk. Hvala za saradnju i razumijevanje". Klub bosanskih hekera u diaspori, Filadelfja, Amerka. Hvala. Fala!

PS

Komunisti so se zafukali sto na uro, ko niso pravočasno uvideli, da brez celotne "infrastrukture KPS", dachauskih procesov ne bo več izi spelat. Sploh pa ne v državi, ki je v EU in NATO. Pa še naciji so vzeli možnost, da se jih losa. Če bi oni to pravočasno skužili in bi ustrajali pri trditvi, da so proti "odpravi vodilne vloge ZKS", kar so arogantno bluzili še 1991, bi narod med njimi nekak "detektovao", hehe, sovenskega Čaušeskuja, ostale pa malo polustriral in njih ter nas vse odrešil trpljenja.

Danes se gredo karbarizme raznorazne, opičje prevalje po politični sceni, pasje procesije s trofejnimi thompsoni in šmajserji oboroženih spak in pičkematerine podobne, zapirajo popoviće na en mesec eksemplarično za ustrahovanje drugih podobnih pretendentov na Njim - svetim in maziljenim praetoriancem edinim dovoljeno oblastovanje in vladanje, ma Janša je še kar tu, Berglund neki menca oz. uzela ga magla, finska sodnija nekam ne kaže znakov, da bo "J" sploh omenila v sodnem izreku, ona hrastova maščevalna tožilka je nekam poniknila v tiho diplomacijo, hehe, velikega poka pa od nikoder. Ts.ts.ts.ts. Qe diletanti!

Jebeš take komuniste, ki niti enega montiranega procesa ne znajo več speljati press.

Link

Ni komentarjev: