ponedeljek, 13. junij 2011

1249227 - pa kaj je Borat blesav, da misli, da nič z "off the record" sestanka ne bo pricurljalo v javnost

[Moneta]
To ni normalno, eno uro brifinga "off the record"! To je zloraba tega instituta in, seveda, strinjam se s tem: s tem se ni zajebavat. Ampak, komunjare so do danes še čisto vse "zlorabili" do maksimuma!!!

Temu našmu alanfordofskemu pimpeku toti njegovi "strokovnjaki za PiAr fpičkomaterino" očitno so nea znali svetovati, da nič nea je tak močno "ON the record," kot tisto kar žurnalistom zaupamo "OFF the record". Nas so učili, da je zgodba o obstoju "off the record", zgolj urbani mit, oz, pravljica, v katero verjamejp samo gimnazijske brucke, dočim recimo rdeča kapica od tistega incidenta sez volkom nea verjame več. Ka je nej blesava, kanede.

Da so nam dotajčili, da se naj nea samoslepimo sez "OFF the record" in firmi posledično naredimo nepopravljivo škodo, so nas zasipavali s preprostimi parolami tipa: "Mejk šur evrisink ju du iz on z rekord & ebav z tejbl", alpa "Off z rekord iz forever, jarane moj" in podobne eskimske narodne modrosti, modernega meneđmenta in zi globelajzd world, takorekoč. 

PS

To ti je da se kamen zjoka. Odkar berem tote "dogodifščine Borata Alana Forda in njegove skupine TNT" ponoči spim ko dojenček. Pol ure spim, pol ure se pa jokam. hehe. Zaskrbljen državljan in ostali ožaloščeni sorodniki press.

Link

Ni komentarjev: