četrtek, 9. junij 2011

1244001 - psihoanaliza fanatičnega forumskega Zaresovega vernika Darka Bulata (0219K21), med forumaši: agenta Monda

[Kimsky]
> Jebenti, a smo res že tak daleč, da moram pisati sarkazem on in sarkazem off?

Zame ne, K21 je pa druga štorija. Saj si videl njegov odgovor: hvaležen ti je za pojasnilo.
(In tudi "Zares - nova politika" še vedno jemlje smrtno resno. S takimi se ni za zajebavljat.)

:-) Mond bo že prebolel. On rad frikne tu pa tam, da izpade ful ubog model, ki so ga napadli strašni desničarski fašistični brezdušni neokakopak-liberalni pizdeki, zlodeji in beštije tovrstne, a ne smeš pozabiti, Mond je ipak kandidat za največjega pravnika useh časof. Zato kot sabđekt meter ekspert ve dobro, mona, da se tovrstno frikanje ipak nea splača pretvoriti v sodno avanturo na absurdistanski sodniji. Košta mlogo, kume moj, dokazat težko, traja poldrugo desetletje in to dok rečeš otorinolaringologijajebalateideologija, itn, itd.

Kajti, kdor v trenutku spozabe, čustvene nestabilnosti in ali kakšne druge neprevidnosti, v Absurdistanu bognedaj koga za kaj toži, mora računati, da je to 100% čista iracionalnost oz. avantura na liniji vektorja eskimskega narodnega pregovora "Naljuti se čoban na selo pa odseče sebi kurac".

Jasno mu mora biti, da z dolgim izčrpavanjem ni kaznoval samo toženca, pač pa predvsem sebe, ker si je za dolgo časa izbral novo življenjsko rutino, in celo lajfstajl takorekoč, hehe. Zamisli si vola, ki si v lajfu izbere jebanje z obskurnimi modeli po sodniji namesto, da bi vsrkaval čari in nektarje neke tam njegove Katje Jevšek Pregovorneje, na primer. Kdor v Absurdistanu toži, mora ravnati natančno tako kot agent Mond. Vpisati mora pravni faks. Nemudoma. Najbolje, da to med pripravo na tožbo stori nekaj mesecef prej preden toži, hehe. 

Zato, da bo od četrtega leta naprej, ko že diplomira, tudi on lahko kaj "vložil v sodni spis", ne da bi to morali označevati sez stigamtično oznako "tožnikova laična vloga". Zato se ti nič nea bat za agenta Monda. Ipak on ima IQ enak centimetrom njega višine. Nije Mond blesav, čeprav je komunajzer-navijaško zagovedan pa zato zdravljen odvisnik od agitprop frikanja..ono..." neprijatelji socializma, i oni sa zapada i oni sa istoka, a bogami i unutrašnja peta kolona, samo čekaju i vrebaju, da naši narodi i narodnosti posrnu...". je pač za gestapovitisom in slepo vero v KPS trpeča sirota. Kar je disgrejs tu d nejčr & tragičen vejst of gad'z giftz, a to je čisto druga štorja. Zgodovina je polna takšnih tragičnih trenutkov in modelof. Pomislimo samo na Markota Crnkoviča, recimo.

Evo, na primer, jaz sem ti lahko najbližji dokaz za to. Agent Mond dobro ve, da je v Absurdistanu vsako neafirmativno govorjenje o komunajzarih v bistvu kot izvorska voda čist "sovražni govor". Ima na voljo spletno oko in čuda enih členof v zakonih Đamahirje in to pa to. In? Ništa! Nit mi piše nit mi telefonira, kanede. hehe press.

PS

Je pa tečen to pa ja. Ko so roftarji uprizorili tisto z mamo Elko, ker pač ni bila članica Đipsi Kingz, pa da im nešto dobro zapeva ko roštiljajo, je cele tedne lajal in skakal, tak da se mu je veriga večkrat skoraj strgala. Ker je zavohal kri in je hotel čimveč gnojnice zliti na onega policaj-ministra Matota al kak se že piše, oz. Janšo oz. na Mondovi kumunajzer bojda-levi-bojda-nasredinski nasprotno opcijo. Takšen je, jebiga. Nema skrupul, tak kot jih ni imel niti eden izmed politkomisarjev KPS v času, ko so najprej gnojničili, pa potem na Otok Goli lifrali svoje misleče tovariše "sez predolgimi jeziki". Nema skrupul sploh! Moral mašin ne gre sploh. A se je navkljub srditosti lajanja končalo pri zgolj lajanju. Kar je bil vnaprej napovedljiv, takorekoč klišejski izid. Kajti, to se v še od časof nastanka prvih sumerskih tablic, peseki lajajo, karavane pa idejo naprej svojo pot, jebiga. Bizines az južual. Peseki si pač najdejo drugo zabavo, olajajo kakšnega lokalnega mačka, pa so si fsi kontent, kanede.

PPS

Apropo absurdistanske sodnije, o katere perfomansah Mond bojda ve use, hehe, v svoji neposredni bližini imam modela, ki se je neprevidno zapletel v nek spor, ker mu niso nek plačali. Zdaj teče že četrto leto gospodnje, odvetniki služijo in ne poznajo recesije, on je pa izčrpan in izmozgan. Oni dan mi je končno pritrdil, da bi moral ravnati do pičice natanko kot sem mu štiri let nazaj predlagal. Predlog je pa, potem ko sem ga vprašal kolk računa da bo trajalo in je rekel cca dve leti in ko sem mu rekel, okej, zdaj pa zmnoži s Pi, bil približno takle:

Idi si tipa povabiti na pijačo, češ, da ni nič tacega, le malo bi pokramljala, pa še to, češ da imaš dobro novico za njega, mu iskreno povej. Sedi in srebaj pijačo, se iz modelom prijetno pogovarjaj o mimoidočih bejbah, kako morajo tange vun kukati, da ti je okusno in kako ne, kramljaj o Messiju in Ronaldu, ljubljanskem tramvaju, toskanskih salamah, ga lepo s prijetnimi in sez vobče trivijalnimi temami zazibaj v neznosno brezskrbnost lothuseaterske trivije.

Na koncu, ko po dveh urah tip, ves na trnih, ker mu ni jasno zaradi katere že dobre novice si ga sploh povabil, a ne upa vprašti, hehe, pa reče, da "zdaj pa res mora iti, ker ima nujen opravek" in pokliče natakarco, odločno insistiraj da plačaš ti, potem mu pa ravno v odgovoru na vprašanje zakaj insistiraš, da plačaš, saj vendarle on tebi dolguje, pa i povej svoje: "Zato, ker sem ravnokar prišparal desetine tisočev ojrotof, ker te nea bom tožil, pa mi tote pijače predstavljajo arašidno bagatelni izdatek, imam pa tudi razlog da častim, kali nimam? V bistvu sem te sem povabil, da ti rečem samo eno. Jebo ti pas mater! Da ti jebo! Tak da veš" In lepo razbremenjen, vedoč, da si si prišparal 100 jurjev in da si si rešil življenje, odideš svojo pot, hehe. Med potjo si še ponoviš - zajebal si se sine, get over it, drugič pazi s kom se greš bizines in katere države zakone in sodišče navajaš v pogodbah kot pristojno. Etooooo

Link

Ni komentarjev: