petek, 10. junij 2011

1246324 - kaj Pahorju manjka do državnika

[yuslocan]
Spoštovani avtor, pojma nimaš, po domače sir ješ.

Toliko poguma pri uvajanju nepopularnih ukrepov še nihče ni pokazal v Sloveniji. Ne glede na izgubo popularnosti in podpore javnosti. Prav nihče!!!!!

Sir ješ, ali po nareku nakladaš, kot tukaj zgoraj meni adan11!!!!!!

In zdaj nagradno vprašanje za 1 mio EUR: Kdo rabi takšno naročeno, za lase privlečeno, kritiko Boruta Pahorja. (Samo cagav predsednik vlade, predhodnik, Ivan Janez Janša)

Če bi Borut Pahor imel pogum bi njegovi ukrepi bili zares usmerjeni v SPREMEMBE in ne v gardianstvo tekovin, oz. v prizadevanje, da se rentarski družbeni odnosi, ki so zgenerirali vso bedo v kateri smo, ja ne bi spremenili iz sedanjih orto-neosocialističnih v kaj kar tudi v politični praksi ustreza nominalni deklarirani demokratični republiki prostotržnega kapitalizma enakih priložnosti za vse. 

Predvsem brez davčno-paradavčno-prispevkovnega diskriminiranja, ki je v bistvu sramotna, vzakonjena, nenehno-potekajoča ekspropriacija premoženja sloju, ki je kri in telo gospodarstva in ustvarjanja nacije

Če bi Borut Pahor imel kapaciteto državnika, a jo žal nima,...

...bi se odpovedal temu vnebovpijočemu sramotnemu načelu lopovskega rentarjenja na račun Slovencev, ki prihodujejo iz dela, na račun sloja, ki se izpod davko-paradavčne kapi ne more izmakniti, ker samo oni o vplačevanju davka in prispevka niti odločati ne morejo, vsi drugi lahko. Razen, če Slovenijo zapusti, ali zapusti sloj zaposlenih in se med sloj podpirancev uvrsti...Pravice teh diskriminirancev so zreducirane na "The communist discrimination way or highway, dude!"

...bi se odpovedal sramotnemu DISKRIMINIRANJU onih, ki prihodujejo iz dela, načrtajo, izumijo, oblikujejo, proizvedejo, prodajo in prihodujejo peneze, ki hranijo vse nas, vključno s Pahorjem. Mednje sodijo tudi prav vsi obrtniki in vsa mala družinska podjetja, da se razumemo. In tudi vsa zasebna podjetja, ki na trgu delujejo kot nemaziljeni, na prostem trgu tekmujoči subjekti. Davčno so sicer precej manj zajedani, kot so sami zaposleni, ma so zato tudi oni predmet posilstev v orgijah , predvsem v zvezi z zaposlenimi, orgij, ki se jih gre kamarilja rdečih doktrinarno-programsko zarostanih rentarjev oz. zagovornikov državnega reketa in redistirbucije do ravni total absurda. A tudi redistribucija povsem očitno predvsem napaja klientelizem in črne fonde nomenklature. Skratka redistribucija, ne le da je satansko orodje tlačenja ljudi, kamarilja jo v resnici ne izvede do konca, ker penezi iz proračuna kot smo uradno ugotovili, končajo poglavitno v rokah zemonskih kartelov in preko "saniranja" državnih bančnih kolhozov tudi drito v žepih, ali v propadlih orgijah raznih kordežev.

...bi se odpovedal sramotnemu proaktivnemu in načrtnemu delovanju, ki ima za rezultat iztrebljenje vsake, še najmanjše možnosti, da bi v Sloveniji nastal srednji razred i katerega se generirajo tako vsi novi entreprenerji, kot tudi vsi premiki po socialni lestvici navzgor, oz. vsi prebegi iz bede v novo kri kapitalsko sposobnih stebrov nacionalne ekonomije in nacije same.

in tako naprej.

Pahor nima poguma spreminjati v smer benefita nacije na nediskriminatorni osnovi! Aaameeeeeeeeeeeen!

Pahor je strahopetec, ki na prvo mesto postavlja, po svoji zunanji vsebini prav tako strahopetno, komunistično-boljševiško dogmo nasilne total-uravnilovke, kot orodja uravnavanja plebsa v bedi oz. zlagane navidezne zunanje egalitarnosti, temelječe na fatamorganah in nategunskih potemkinovskih pročeljih redistributivno-rentarsko-zajedalskih doktrin.

Katerih temeljna energija, DA SE RAZUMEMO, je izrazito negativna, saj neofevdalna komunistično-fašistična oblast in njen klientelistični "feedback financier" (iz žepa davkoplačevalca-državljana!) bratovščina nemenklaturno-rdečetajkunskih baronov, računajo na pacifikacijo in pohlevnizacijo preprostega plebsa temeljem vsiljene enakosti tlačanskega sloja. 

Češ, če smo si pripadniki raje, plebsa, fukare, tlačanov medsebojno enaki v bedi, bomo kontent in nas ne bo motilo dejstvo, da je 90+% vseh denarnih tokov in premoženja in moči v rokah rdečetajkunskega sloja in rdeče nomenklature, skratka neofevdalcev in v rokah države, ki je njihov talec in hkrati uresničenje in renikarnacija njihove boljševiške socialistične etato doktrine. 

Računajoč, da plebs iz svoje globeli ne bo videl, kar se vidi že z manjših gričkov in to je, da je 99% Slovencev zabetoniranih v rolo tlačana, tlačani se bodo v teh družinah rojevali in plodili naprej. Komunisti jih pa bodo futrali s psihodelično demagoško populistično mudologijo o tem, da je ravno njim zahvaliti, ker so plebsu "omogočili", "takorekoč "sredili po vezah", da so tudi "bogatim prešičem med delouci" torej po Maziniju, kandidatom za socialni prebeg gori, najprej v srednji, pa naprej v višji sloj, s pomočjo drakonske diskriminatorne ekspropriacije porezali krila.

Pa se eto, poslej strahopetni medikriteti nimajo česa bat. Vsi ste poslej videti ENAKI, nič bat deca kompartijina, škodoželjno-fovšljiva! In kakor je iz teh total krize videti, vsi boste prej ali slej končali na socialni podpori države, z zakonsko obveznostjo, da vse svoje nepremično in premično premoženje po smrti zapustite državi. Jap, tudi to so že vzakonili. In ni bilo referenduma, zanimivo, kanede, hehe. Grejt sakses!

Najbolj temačni, najbolj moteni komunistični umi, so očitno vsak dan vsako sekundo, tam nekje v kleteh državnih soban in labosih efdevejev slovenictanskih v điru, da bi izmislili tovrstne utrjevalce in poglabljalce socializma. Mejk no mistejk, junouvotajmiin in hehe, jebotealah. 

"Reforma pokojninskega sistema" je piemontalni del teh prizadevanj. Zarota motenih temačnih umov iz soban večne komunistične praetorianske nadvlade, nam je dala tudi tisto spako, ki je zaprla arhive in nam na TiVu arogantno upala razlagati, da ONI bodo pred narodom skrili kakšne zločine so počeli. Češ te nečednosti se povsod skriva. Ja, se skriva do določene merema drugje so te službe delovale proti zunajemu sovragu za zaščito naroda in ne za opresijo in represijo nad lastnim narodom, jebentiboga! In potem kot vrhunec arogance reče oni do amena sprijeni komunajzer model:" Pa saj tudi sedanja ureditev vsebuje to in to in ono in to pa to". Češ, kaj se zdaj bunite, saj smo vam ga zarilnili v anus na suho že prej pa niste nič opazili. Buuuuhaha, bogtenimarad!

Pahor zgolj [zelo slabo in prozorno blondasto avšasto] blefira da bi reformiral, zgolj s ciljem, da mu menjati ne bi bilo treba nič, zlasti ne eliminirati vira okužbe. Militantni jastrebi KPS tipa Župevc, Tyrk, Stanovnik, Pirjevec, Repe, Kučan, Kacin, Kresalova, Lukšič, Lavtižar-Beblerjeva in podobni, pa gredo še dalje in danes, 20 let po koncu 45 letne padlage, valijo v parlament nove in nove zakone ter iniciative restavracije socializma-boljševizma, ki gredo še korak dlje, po načelu, če Pahor gre do konca torej do jajc, gredo militanti-jastrebi še naprej.

Z Lune s prostimi okami je vidno - narod se je zapeltel z zlodejsko kliko, ki vsak dan izvali nove in nove iniciative, ki imajo za cilj poglobitev in razširitev procesa reinkarnacije in reimplentacije, znova, na še bolj drastičen način interpretirane nasilno-uravnilovske ideologije KPS.

Nastal je paradoks vseh paradoksov, ko se narod od "svoje oblasti" mora braniti z referendumi. Seveda, kadar se vse potrefi. Kadar kdo opazi zlonamere in kadar se najde dovolj moči, da se referendum sproži.

Nekaj modrih ljudi nekej v sturkturi oblasti je ipak preprečilo, ineteresno ali zaradi modrosti ni važno, vzakonitev prisilne eksproriacije premoženja temeljem prisilne delitve dobička, drugače bi recimo ravno ta bil tipičen zakon, ki bi šel mimo brez referenduma.

Ja, ni normalno, da narod mora namesto oblasti ki jo plačuje da to dela, odločati o čisto vsemu na referendumih, ma tudi to ni normalno da ima narod na vrhu oblastne piramide kliko, ki bi ga rada ororpala in trajno ropala, posledično sistematično zasužnjila, v tlačane za vedno zabetonirala, mu ukradla republiko in mu jo v komunistično đamahirijo oz. boljševiško prćijo spremenila ipd, itd.

Link

Ni komentarjev: