sreda, 15. junij 2011

1252418 - Kučan in Hitler imata marsikaj skupnega

[Valuk]
> [janezpizdek]
> Danes sem se domov vrnil ravno v trenutku ko je filmski Adolf Hitler v "Operaciji Valkyrie" polkovniku asasinu Von Stauffenbergu rekel: "Kdor ne razume Wagnerja ne more razumeti nacional SOCIALIZMA.

Bedak, se namerno sprenevedaš? Ali si samo enostavno bedast in ne poznaš zgodovine?Hilter je bil zadnji križar in holokaust je izpolnitev krščanskih fantazij po rešenem židovskem vprašanju. RKC je trdila, da imajo Hitlerjeve besede božjo avtoriteto, Hitlerjevi vojaki pa so imeli na pasovih napis Gott mit uns.

Ti si pa manjkal, ko so vam med številnimi preoblačenji delali reset in vgrajevali lindasindromsko modifikacijo hipofiz. Obveščam te, da ZKS nima več vodilne vloge, mislem, uradno jo nima, hehe, ter, da ste komunisti proti veri in RKC bili le do leta 1992. Tako kot proti temu, da bi komunisti člani KPS derivatov bili lastniki velikega in malega kapitala, skratka kapitalisti. Poslej ste obe slednji dogmi pragmatično in oportunistično zavrgli, pa eto vera ni več "opium za ljucvo". Če nisi uspel "uočiti", tudi tebi Murglbaba in vrhovna prelatura vesoljne komunistične cerkve KURAC ( Komunistično Uradno Registirano Autokefalno Cerkev ) dovoli, da v RKC hodiš na velikonočno procesijo v svoji fari, pa otroke ter vnuke ti ni več teba peljati krstiti v faro za devetimi vodami in devetimi gorami. Nea si vedel, kanede? Ničnede, You are Welcome, takorekoč.

PS

In ja, komunistek ti moj šestkolesni, lahko se frit vgrizneš, ma Dolfe Itlerjev je bil S O C I A L I S T. N A Z I - S O C I A L I S T! Tak kot tvoj naci-interesni Murglbaba in njegovih 30k rdečih tajkunskih razbojnikov. Do pičice enaka. Le da je Itler izganjal Žide, tvoj Murglbaba pa, v veselje in benefit onim 30k maziljenim rdečim baronom, tuje investitorje in nezaželene, neposvečene domače aspirante iz vrst nesojenega srednjega razreda. Do političnih tekmecev sta pa oba enako temne noči dolgih nožev uprizarjala, Murglbabinim se reče "patria-dolgi noži", po ljudeh, ki jih izvajajo se pa tem rabotam reče karbarizmi.

In še eno novico imam za tebe: "Fašizem je gibanje, ki ga je etabliral in ustoličil dolgoletni komunist in levičar etato-naci-socialist Mussolini."

PPS

Če želiš tudi ti spoznati pravo, resnično zgodovino, kakor jo učijo v vseh državah sveta, razen Slovenije, moraš nehati brati tovariša Repeta in onega zariplega Pirjevca, ki je oni dan bleknil "Tito je nam Primorcem svetinja in tu se vse neha. In če bi vedel, da se v tej oddaji ne bo zbrala ekipa pravovernih, ki poje odo občudovanja Titu in Kompartiji, v oddajo sploh ne bi prišel, gospod Vodušek, tak, da veste". Auuuuuuu!

Link

Ni komentarjev: