torek, 7. junij 2011

1239809 - parolo "smrt fašizmu" je treba razumeti nekoliko širše

[bc123a]
> [Mesarko]
> Avtor ma ti si pravi debil ej!!! Ti se tukaj norčuješ in rogaš iz nas, obkradenih in ponižanih ljudi? 

Kdo pa ti je kriv, da si tak butl, da te lahko vsak, ki ima pet minut najprej nategne, potem pa se okrade.

> Smrt fašizmu!

Saj, zato bos pa se naprej okraden in ponizan, ocitno te nic ni izucilo. Pa ne pozabi napisati se "Za lepso prihodnost s Titom naprej!"

Nice try, Bisi. Ampak nea bo šlo. 

Ko rečemo Smrt fašizmu, pomeni to v bistvu hkrati "Smrt titoizmu!" in "Smrt komunizmu!" in "Smrt kučanizmu!". In Smrt efdevejevski zmešanosti slovenskih kvazi razumnikov. Skratka, konkretno za Slovenijo danes - smrt plenilskim komunističnim fašističnim hordam, ki kot stekle hijene zdaj begajo po deželi in z narod podcenjevalnim lajanjem izražajo svoj bes, ker smo jim zaenkrat, za nekaj časa, onemogočili zlodejske roparske namere, da se bi njihova smrdljiva nasilna uravnilovka poglobila in zabetonirala. 

Po čistem naključju in strašnem paradoksu smo preprečili, da bi rop, ki poteka v sedanjem sistemu postal še večji rop in se za dalj časa zabetoniral. Pri čemer predloga niti nismo vsi zavrnili z enako motivacijo, a smo ga ipak z grandioznih 72% zavrnili. Politični neistomišljeniki ramo ob rami smo kamariliji pokazali sredinca.

Mafija se je medsebojno, iz čiste nečimrnosti, skregala, pa se je njihov član in brat in dolgoletni soborec komunist fašist Semolič (Don Zaza) iz čiste užaljenosti ter zato, da Donom pokaže, da brez njega nea bo svatbe, sprožil referendum. Sramota je seveda, da politične sile opozicije niso sprožile tega referenduma. Sramota je, ker je v zraku domneva, da če se komunisti medsebojno ne bi skregali in užalili Don Zazo Calabrese Semulliccia, bi nas Don Zazini bratje komunisti zaklali ko ofce.

Sramota je še večja, a bogami tudi tragedija, da razumniki te nacije objokavate propadli nečastni lopovski poskus fašistično komunistične kamarilje. In pri tem greste tako absurdno daleč, da one, ki so bili proti poskusu komunistov fašistov, stigamtizirate za nič manj kot komuniste. Ja, bravo! Kako pritlehno! Kako zblojeno! Kako absurdno!

A prav razumem, da tudi ti tu pridkano, kot bi bil nekšen SLO efdeve razumnik, alpa zakajen metelkovec s titovim likom na majici spredaj in srpokladifcem zadaj, pomagaš etablirati in proliferirati tisto znano komunistično tezo: "Komunisti nismo več komunisti, ker smo se zdaj odločili imenovati levonasredinski socialdemokrati, eeee majke nam sudija, edini še preostali in hkrati največji komunist vseh časov na Slovneskem je pa oni nam nasprotujoči Janša". In vsi oni, ki nas imenujejo komunisti in ali zavračajo našo lopovsko doktrino.

Krasno! Kot nalašč za vas vzvišene, arogantne, prepotentne slovenske razumnike, da se s tem poistovetite in delate strašno pametne in politično korektne. Politično korektne do komunstov, seveda. Ker edino odnos do njih je v SLO merilo politične korektnosti. Zato se tudi sovražni govor v SLO meri izključno po odnosu do njih. Samo če rečeš kaj neafirmativnega o komunistih, fašeš stigmo "sovražnogovorca". Poleg stigme umske motenosti, seveda, hehe.

Ko pa rečeš "princ teme", "drugaorazredna tema" in "Huda jama je prazna, zdaj jo lahko spet napolnimo", se to šteje za umetniško delo in ti hkrati zrihta status "slovenskega razumnika, ki seveda da misli s svojo glavo". Za razliko od recimo "janševikov", ki so obične redneck ofce, ki na nevidna kamanda svojega đenerala PrincaTeme Von Grosuple zum Bovec, gredo na volišča in zrušijo tako fin, napreden in vobče pravi predlog komunistov. hehe. "Ki je slab, ma kar je je". Auuuuuu!

To je očiten zunanji znak, da je ta naša družba dosegla dno od dna. Če se je po kratkem izbruhu pomladi slovenskega žlahtnega razuma med 1989 in 1991, po letu 1992, ko so maščevalno v kontranapadu vudrili slovenski razumniki tipa Bućkar in Spomenka, z dna sploh kam premikala. 

Tam doli na dnu slovenskega intelektualnega blata z imenom Mare Absurdistanum Jebeludzbunjenistanum, so pritiski na ume nekaterih tako visoki, da se jim meša. To je očiten zunanji znak, da smo cona intelektualne in moralne polteme, ter predvsem cona totalnega absurda. In da posledično funkcioniramo kot en velik jebeludzbunjenog vilajet.

Maestro Bisi, ne pozabi, tovariš Satan je tudi v SLO zmagal tisti trenutek, ko je svet prepričal, da ga ni. Kučan to očitno zelo dobro ve. A še bolj kot on, to ve 30 taužent pizdekov, ki nam na ogled nudijo svoj razkošni lindasindromski talent. 

In seveda, sram te je lahko, da Jankoviću in Kebru in Ziherlu in Boratu in njegovim držiš štango na tako pritlehen način. Ljudem, ki so odlikovali fašista-udbaša Ertla, predlagali takšno reformo, ki cementira komunistično-roparsko rentarsko nasilnouravnilvosko zajedanje ter med drugim ulico poimenovali po Titu, ti držiš štango tak, da nasprotnikom njihovih nečastnih rabot polagaš v usta "S Titom naprej". Mlogo je bre kume, mlogo, pa da je i od tebe, hehe. Degutantno bre, kume Bisi!

Nečastni poskus komunistične fašistične kamarilje je potekal pod to Titovo parolo, če nisi opazil, njihove lopovske namere so na liniji "S Titovo ultrauravnilovko v svetlo bodočnost naprej" in ne glas proti tem nameram. Ko smo kamarilji dali 72% velik NE, smo rekli ne tudi Titu in bodočnosti z njim. To ve vsak slovenski vrabček na strehi, le slovenski pametnjakoviči, ki nekak, vsakič ko je življenjsko pomembno drukate pro-komunistično. Vsakič ko se je treba odkrižati komunistov vas naglo zaskrbi za raznolikost na SLO politsceni. Kao eto brez njih baš na oblasti nam živeti ni.

Školjči so tak ravnali leta 1990, vi danes. E pa bravo in hvala vam. In jebite se v svoji aroganci in prepotenci. Za katero po mojem nimate kritja. Ker je v globalu pod črto videti, da ste bolj slabo doumeli čigav je kurac, ki je v vaši riti. hehe. Obnašate se kot nekšni intelektualci brez listnice, takorekoč. Alpa modreci brez kritja, če ti je tak bolj všeč. hehe. Jap, če še enkrt pomislim, se res najbolje počutim, če vam z dvignjenim sredincem rečem: Ma, ko vas jebe, pizdeki zblojeni!

Link

Ni komentarjev: