četrtek, 16. junij 2011

1254137 - NLB šenkati Belgijcem, Telekom Švabom, Dars pa na smetišče zgodovine!

[dillinger]
NLB bi morali že pred prvo dokapitalizacijo šenkati KBC-ju...

Bravo, maestro, za zdravo razmišljanje "out of box"! In državni delež Telekoma prav tako pod nujno podariti Deutsche Telekomu, upajoč, da bo sprejel, hehe. Itd. Alpa napovedati vojno Švicarjem, potem pa hitro vsi umik do Kolpe, tam se pa predamo in Švicarje nekak prepričamo, da insistiramo, da morajo oni poslej 3000 let vladati naši Đamahiriji, ker mi dobro vemo, da smo veliko grešili, ko smo jim napovedali vojno. hehe press.

Ko so naši alkimisti toti slavni TLSG nekoč nabalonirali oz. nabotoksirali na 500 EUR, da je zgledal ko Urša Češpljin in sanjali mokre svinjskokoruzne sanje o markerju 600 EUR y bogamy y vyše, je DT za začetek pogajanj ponudil solidnih 320. Medvrstični namig je bil, jarani, ko gor dodamo premijo bo tole že nevarno blizu 400, kar je do amena preveč, glede na okostnjake najdene v hitrem dju diliđens pregledu. 

Naši pizdeki, hajduki v zasedi, pa planili v histeričen arogantnen podcenjevalen smeh hijene, ki ji je njegova visokost Lev, ravnokar oznanil, da trupla antilope nea bo mogla v celoti zase imeti, kakor si je v svoji požrešnosti zamislila.

In so se tak naši veseljaki podcenjevalno cerekali letni dan dopoldne, češ, ne, ne, dragi DT mi imamo željo veeeeeliko, veeeeliko zaslužiti, da nam ankol več nea bo treba delati v življenju, kaj si pa vi vendarle mislite, bogvasnimarad švabske, a ste pozabili kdo je zmagal v WW2 in to pa to! 

Danes je, kolk že? 74 evričef? Z negativnim trendom! ts.ts.ts. Ni bilo dovolj 400, pa si je ponosni nazi-zavedni pastirček iz jeze odrezal kurca, pa eto zdaj ima negotovih 74. Plus okostnjakov, ki se jih niti v vse kosovske, makedonske in albanske omare nea da stlačiti. Grejt sakses fpičkomaterino. Makje mi sudija, reko mi Mencinger. Ki bo brez skrupul, tako kot za enelbe kolhoz, kmalu predlagal prikriti bailout še za kolhoz "Nešnl Famili Silver Telekom Grup of Absurdistan".

Glede na to koliko davkoplačevalskih penezof ponikne v nekakšnih "sanacijah", "konsolidacijah", "dokapitalizacijah" in podobnih pičkah materinih, skratka, v ciklično ponavljajočih se ongoing bailout procedurah socialistične dogovorno-črnofodne domaćijske ekonomije in kar je najhuje, zaradi tega, ker ravno zato tam še naprej mrači in oblači politična klepto-kamarilja, davkozavezančevi penezi hkratno ponikajo tudi v orgijah raznoraznih zemonskokartelnih klanov ter njihove bratije inkasantov za politićarske črne fonde, ki se polnijo iz teh državnih kolhozov, in ader wordz, glede na to, oz. na dejstvo, da je računica pod črto za vsa ta podjetja že dolgo oz. ves čas negativna, bi državljani-davkoplačevalci profitirali že zato, ker nam tja v ta državnokolhozna brezna ni treba doplačevati.

Nagrado "Dečija kolica Bejbi Aktiv Alu Đet!" dobi tisti, ki pravilno ugane zakaj je fejk podjetje, ki je zgolj slabo zakamufliran potrošni konto v državnem proračunu, s psihodeličnim imenom "DARS", ki se lepo rima z [rdeči] MARS, treba nemudoma, ne sicer komu šenkati bognedaj, pač pa preprosto kot podjetje ukiniti. Postopek redne likvidacije družbe se temu reče, ko lastnik nase prevzame vse obveznosti in terjatve. 

Odpustiti viške, tisto malo pizdekov, ki se jih rabi utopiti nekam v direkcije obstoječih relevantnih ministrstev in mirna Bosna. Na portale nenadoma prostih poslovnih bajturin, pa za neki časa, zgolj zaradi orientacije obiskovalcev nabiti table z naslednjimi napisi: "Zaradi težke moralne gangrene oz. bolezni v družini, sanitenti organ vlade odreja, da se klepto orgijanje preko "samostojnega podjetja" DARS do nadaljnega ukinja press. DARS fatamorgane nema više SPLOH, korupcija već ne gre! Nema dinarja, kriza uzela! Hvala za razumevanje. Poštena, racionalna in modra, v korist državljanov delujoča Vlada RS v ustanavljanju."

Link

Ni komentarjev: