sreda, 22. junij 2011

1262485 - pizdeku, ki lupeta, kako dobro je bilo v komunizmu 1.0

[Johanes von Feldes]
Jaz sem v svoji karieri v enem drugem sistemu spoštoval šefe, ustvarjalce, bogate. Samo sem jaz tudi zelo dobro zaslužil. Ni se pa nobeden vozil v maseratiju ali aston martinu, od vseh, ki sem jih poznal. In vsem je bilo dobro.

In kdo v tistem sistemu je bil "bogat" in koliko je imel, da si mu ti rekel "bogat"? Videti je da referiraš na komunajzerizem enapikanula. No, če si res hotel govoriti o tistem sistemu, tam bogat ni bil nihče, razen države. Pa še ta je svoje bogatstvo najraje vtaknila v milijarde EUR vredna absurdna podzemna komunistična kačja gnezda, JLA, ki jo je kompartija hotela imeti za tretjo armado Evrope, čeprav je država po svojem potencialu bila daleč na repu Evrope, v tajne policije in v kompartijske projekte širjenja komunizma/socializma v dežele tretjega sveta y bogamy Benečije in okolico Beljaka in Celovca tudi, hehe. 

Vse to je NATO tovarišu Miloševiču sesul v prvih treh urah kampanje raket Tomahawk izstreljenih iz letalonosilke v Jadranu. V bilanco bovfše Juge smo tistega dne vpisali minus 600 milijard dolarof. Ode mast u propast bi rekli Eskimi. Grejt sakses!

Skratka, strašno pametno je bilo sužnjem odrezati človeka nevredne plačice, uzurpirane peneze pa ftekniti v kompartijske absurde. Auuuuuu!

Kolikor se jaz spomnim je Komunajzerizem enapikanula, tako kot ta sedaj verzije dvapikanula, bil sužnjelastniški fevdalni sistem, kjer je raja bila tlačan državi, država pa trdno v pesti kompartije, nomenklaturniki so pa bili surogatni fevdalci. Bogati so v bistvu takrat bili samo in izključno člani kompartijske nomenklature. Aaaaaameeeeeen!

Denarne rezerve so si pa nabrali samo še mesarji, ki so za tovariše "šparali prižljce in pljučno" ter gostilničarji in proizvajalci plastičnih vrečk, ter tu pa tam še kakšen obrtnik druge sorte, morali so pa zaradi tega nositi stigmo "lopovske reakcionarne bande" in posmeh, ker vozijo merđote, češ samo mesarji vozijo merđote napredna delaouska inteligenca pa seveda iz čiste intelektualne vzvišenosti da vozi Spačke. 

A si ti njih - pripadnike kompartijske nomenklature, t.i. "kravatarske guzonje" potemtakem spoštoval? Ali si njih odmislil in spoštoval mesarje in gostilničarje in proizvajalce plastičnih vrečk, ki so bili fpičkomaterino bogati?

No zdaj mi pa opiši na kakšnen način je tebi v tistem sistemu bilo fino? Kaj si bil, da ti je bilo fino? Uslužbenec SDV, KOSa? Al si bil povprečno plačan državljan, ki je prejemal 350 EUR? 

Opiši mi tudi zakaj ti zdaj ko je sistem za 99% plebsa po zunanjih neto učinkih še vedno isti, le da so nekateri pripadniki kompartijske nomenklature poleg visokega položaja v Organizaciji, pridobili tudi veliki kapital, pa zdaj imaš ti in vseh 99% Slovencev izbiro delati v povsem državnem kolhozu, državnem kolhozu, kjer so v lastništvo že pristopili tudi tajkuni in nekaj male raje z zvezami ali incidentno, ker se jim ni dalo izgoniti, alpa v zasebnih podjetjih, ki so še vedno nebidijihtreba? In seeveda v nepozabno veličastnem javnem sktorju, ki se je danes še bolj razbohotil, da je komunajzerizem še večji.

Prej si imel 350 EUR neto, bruto pa kao ni obstajal, zdaj pa imaš 1400 EUR bruto, pa 950 neto. Zakaj je 950 neto slabše od 350 neto? A zato ker ne moreš mutiti z nekritimi čeki? Alpa z veriženjem pri nakupu in preprodaji dojčmark? Alpa z denunciranjem svojih bližnjih priti na seznam za "stanovanjsko pravico" v državnem realsoc bivaku Ufužinama? Alpa za letovanje v državni prikolici v hrvaški Istri? Alpa do sindikalnega placa za šotor v Fiesi?

No, preden mi odgovoriš, te prosim, da malo preveri, kdo so tisti pizdeki, ki ti za mizo socialne sramote ter s pomočjo diskriminatornih davkov in prispevkov še vedno de facto režejo dekretno, po majhnosti uma kompartijskega politsekretarja umetno določeno plačo. Vprašaj se zakaj so se toti pizdeki, ki so tebi darovali, prokomunajzer ofcam tako všečen komunajzerizem enapikanula, odločili z manipulacijo in distorzijo za mizo socialne sramote in preko davko-prispevkov in s pomočjo suspenza prostega trga vobče, tebi spet darovati komunajzerizem dvapikanula in zakaj ti tega niso razložili, da nam tu ne sereš, da komunajzerizma ni več, a v bistvu je. hehe, jebote slabo informirana slepa navijaška prokomunajzer kura, takorekoč.

Link

Ni komentarjev: