torek, 21. junij 2011

1259497 - tovariš Andrej Cetinski v svojem komunajzerskem pamfletu o dobrem premieru nespretno navija za rdeče "meneđerje"

Slednji naj bi - da bo državo lahko uspešno vodil - zadovoljil naslednje tri kriterije:

* Je etično neoporečen, torej predvsem pošten.
* Se je v praksi nedvoumno dokazal kot učinkovit strateški vodja. Najlažje se tovrstna znanja pridobi z vodenjem večjih poslovnih sistemov.
* Je socialno naravnan in zato naj bi državo vodil v interesu večine prebivalstva in ne zgolj nekaterih njenih elit. Ta pogoj negira neoliberalizem kot sprejemljivo družbeno prakso, saj ta pretirano favorizira bogate.

Hehe.

Zarostanega, devetkrat do opečno krvavordeče zapečenege komunista Cetinskega žalostinka je spet tu pred nami.

V maniri obračuna Kompartije z liberalnimi prebujanji v svinčenih časih prejšnjega stoletja, se tovariš Cetinski oglasi vsake toliko, da pozicionira lastna pravoverna sporočila, ki se seveda priročno skladajo z onimi od The Kompartije oz. The Gibanja in morda res celo The Organizacije, čeprav sam v slednj ne verjamem kot organizirano posebej stoječo formo. Ko vidim Borata, si vedno mislim, takšna bratovščina nima pameti za kaj takega, čeprav pokvarjeni so več kot dovolj za tovrstne komplote in konspiracije.

Ne vem ali zavedno, načrtno, ali zgolj znotraj spontanosti zarostanega komunističnega uma, kateremu sta hipofiza in hrbtenični mozeg že davno zrasli z agitprop mudologijo kompartije, deluje Cetinski vedno brez izjeme po gebelsovsko-dzerdzinskega metodah. Malo resnice in veliko podtaknjenih agitpropovsko-ideološko-talibanskih komunističnih ideoloških kontaminatov. Ravno tako ne vem ali je to nekšen vsakemu rdečemu talibanu lasten naravni talent, al kako, ma vsi so kot klonirani na liniji apliciranja vektorja polresnic kot orodaja in metode mudološkega agitpropa. Vsi obvladajo.

Lepilo, ki nezgrešljivo drži skupaj brezobzirno talibansko ideološko navlako in tiste drobce resnice in realnosti je seveda čarobna sintagma oz. skonstruirano podtaknjen mudološki enačaj "socialno=egalitarno=civilizirano=pravično=dobro za ljucvo", ki se je pri onih, ki jih Cetinski, tu že v svojem osebnem predvolilnem boju pozicionira za bodoče kandidate za premijerje, tovariš Murglbaba bo pa vse skupaj tik pred volitvami požegnal s svetimi besedami Urbi et Orbi, ko bo narodu dahnil nežne pasate mudologije v formi deklaracije podobne vsem recentnim volitvam. Modreoki murgljski kepec bo naciji, tako kot za KGB koalicijo in Turka in Potrča Delniškega Silnega, izdal sveto razodetje rekoč: "ON je kredibilen kandidat za premijerja, ONI pa za pozicijo, dve recentni garnituri sta se izpeli, Janša in Pahor sta oba narobe". Pri čemer je relevantno seveda zgolj sporočilo, da je Janša narobe.

Paradoks je, da v normalnih državah liberalce ozmerjajo za levičarje, naši ultra-fašističnoboljševistični talibani, recimo tovariš Cetinski, pa vsakega, ki omeni osebno svobodo in poštenje s čistimi ekonomskimi računi med člani družbe, ozmerjajo za, "neo-liberalce", kar naj bi valda pomenilo nekaj zelo slabega, torej v naši slovenski politični coni somraka pomeni to avtomatično nekaj "desničarskega", kar je seveda prav tako avtomatično nekaj sprevrženega, zavržnega, satanskega. Buuuuuhahaha, qe jebeludzbunjestanje!

Resnica v tem pamfletu od tovariša Cetinskega je, da je tovariš Pahor nesposoben ter inkapacitiven že za vodjo vaškega pevskega zbora. 
To, da je Janša isti kaliber kot Pahor, je seveda namerno podtaknjena relativizerska totalna nebuloza, ker je vsaj kakih 10 taužent krat bolj sposoben od Pahorja. Odtod tudi strah talibanov od Janše. Nevaren je po njihovo vsak, ki zmore zaploditi otroka, onanerji so pa dobrodošli.

Da pa se je Janša, navkljub temu da je daleč nad klaso Pahorja, izkazal za slabega premijerja in nikakršnega državnika, je pa seveda da resnica. 

Ma ne iz razlogov, ki jih naciji hoče podtakniti Cetinski, pač pa ravno obratno. Ker je Janša koketiral s komunajzerizmom in ker je fritolezil semoličevski rdečekhmerski talibanski ulicotacaški drhali, se je osramotil in dezauviral kot slab državnik in tudi naiven premijer ter nespameten politik. 

Skratka, Janša se je sjebal, ker je deloval po Cetinskega pričakovanjih in željah, ko sta skupaj z Bajukom, pridkano uporabljajoč komunistično latovščino, jecljala mudologijo o "socialni vzdržnosti reform". Če bi dosledno in brez cincanja demontiral ter eliminiral komunajzerizem iz družbene in državne zgradbe, pomeni - izvedel drastične reforme z odvrženjem roparsko-rentarskega komunajzerizma na smetišče zgodovine, bi se Janša v zgodovino oz. anale slovenske nacije in države vpisal z velikimi zlatimi črkami, ter imel za Slovence čez 200 let enak pomen kot Abraham Lincoln za Američane. 

Če za trenutek odmislimo, da je tovariš Cetinski zgolj patetičen zarostan komunistek, pa malo resno analiziramo njegove tri alineje oz. kriterije za dobrega premijerja, iz Lune s prostimi okami opazimo naslednje:

Točka 1 in 3 skupaj sta po eni strani oksimoronski binarni živčni plin, po drugi pa diskvalificirajo čisto vse člane, pripadnike in simpatizerje komunajzer bratovščine talibanskih ekstremističnih rentarskih kleptoidov, ki jih tovariš Cetinski ima v mislih, ko reče "premier mora biti "socialno naravnan". Kako je lahko za poštenega okvalificiran kdorkoli, ki zagovarja oz. srdito terja davčno-prispevkovno diskriminacijo, talibansko-ekstremno eksproriacijo v imenu urseničenja total-uravnilovke v svemu in povsod. Taka duša je hajduško-lopovska in zato ne more biti poštena. Amen!

"Večjih poslovnih sistemov" v SLO je manj kot prstov na eni roki in na čelu vseh so od pamtiveka tako kot zdaj bili izključno člani kompartijske nomenklature, ki so danes vsi po vrsti morfirali v rdeče tajkune. Tudi tisti, ki so naprej po lestvici na čelu, relativno govoreč, največjih podjetij v Sloveniji, so brez napake vsi rdeči nomenklaturniki, ki so med prihvatiacijo morfirali v nekakšne midi, mini in mikro tajkuneke ali vsaj nekšne poltajkune. 

Skratka, ta moment plete Kompartija zgodbo o tovarišu Jankoviću, Rigelniku, Škrabcu, Kranjčevi, ali pa kakšnemu drugemu "meneđerju, ki ni politik", hehe, "meneđerju, ki je nov obraz in ga je sama zgodba o uspehu in poštenju", "meneđerju velikega sistema", ki je kobajagi pošten, medtem ko gladko in brez najmanjšega sramu, zagovarja ekspropriacijo premoženja najsposobnejše industrijske inteligence Slovenije.
vse jih seveda druži presežna količina "veselja do socailnega kapitala". Hahahaha. Grohotom se smejem, bratje in sestre moej forumske.

E pa, tovariš Cetinski, bomo videli, ali se bo folku dalo prodati komunajzer mudologijo 371-ič. Srečno kekci!

Link

Ni komentarjev: