četrtek, 16. junij 2011

1253821 - eni lipeti, npr Radoš Lipanje iz Kraškega zidarja, objokavajo stečaj naciinteresnega SCT

[gogi1]
>Vprašanje je, kaj bolj škoduje slovenskemu gospodarstvu in Sloveniji nasploh: kartelni dogovori na gradu Zemono ali propad SCT, kot meni direktor Kraškega zidarja Radoš Lipanje.

Ne, to ni vprašanje. Slovenskemu gospodarstvu neprimerljivo bolj škodi kartelno dogovarjanje kot dejstvo, da bodo pri nas gradili bolj produktivni in manj kriminalizirani tujci.

Hehe. Tako je Gogi. Ta lipe se očitno ne zaveda, da je njegovo vprašanje povsem enako naslednjemu:"Vprašanje je kaj bolj škodi 15-letni Micki Novakovi, incestno orgijanje in posiljevanje, ki ga je nad njo izvajal oče, ali oče v zaporu in dejstvo, da je zdaj družina razpadla?" Auuuuuu! Samo sjeban um lahko rezonira tako.

PS

Naši pizdeki očitno ne dojemajo, da domicil lastnika nad podjetjem potrošnikom in davkoplačevalcem dol visi. Oz. če se bi s tem sploh smeli obremenjevati, bi, selektivno seveda, bilo logično da je slovenski lastnik podjetja razlog, da se temu podjetju izognemo. 

Evo recimo zemonskokartelni klan, ki je nacijo oropal za milijarde, ko je s pomočjo korupcije in klijentelizma zaračunal najmanj 4 krat previsoke cene za AC program. Uradno, po poročilu računskega sodišča, je ukradenih najmanj 2,2 miljarde, neuradno pa vsi vemo da 4 do 5. In podobno je bilo na vseh javnih poslih. Sama slovenska, domaća, nazi-interesna podjetja. In patološki lopovi predatorski grabežljivci v ozadju, ki polnijo črne fonde kompartijskih frakcijskih strank večnih kontinuitetnih oblastnikov. Ki nam celo imajo jajca takole pridigati. Sikter, mone!

Nihče jim očitno v vsem njihovem bednem lopovskem plenilskem življenju ni dotajčil, da propad SCT ob enaki količini razpoložljivih projetkov (Škoda, da niso propadli ko se je na veliko gradilo AC!, hehe) pomeni samo to, da bodo delavci, ki so nekoč delali za SCT poslej delali za neka druga podjetja, ki bodo te projekte izvedla. Za nižjo, nekartelno, nelopovsko ceno! V seštevku to pomeni številne koristi. Tako kot bi escetejevsko-zemonsko-kartelni fritzli v zaporu, prinesli naciji številne koristi.

Ko trgovina A na izlog obesi "Razprodaja zaradi prenehanja dejavnosti", se nihče ne razburja, ker ve, da bo polsej pač šel kupovati v trgovini B , ki je zraven. Enodimenzionalno razmišljajoči umi pa točijo solze nad zemonskokartelnimi lopovskimi fritzlovskimi združbami, ki jih je prva kriza sesula v prah. 

Ker pač niso nikdar gojili zdravega posla, ampak je vse slonelo na podmiznih plenilskih orgijah, prevarah davkoplačevalcev in nategih. Vse tovrstno satanovo seme naj propade, delavci in strokovnjaki, pa se naj prezaposlijo v podjetja, ki bodo na trgu delovala. Kje ima domicil lastnik teh podjetij, pa seveda ni niti malo relevantno za karkoli. Davke plača tu, zaposluje tu, dela izvaja tu po zakonih te države. V čem problem?

Link

Ni komentarjev: