sreda, 15. junij 2011

1252469 - za tiste, ki jim gre v nos Janševo nekdanje članstvo v kompartiji

[furland]
Najpoštenejši politik, najpoštenejši voditelj in edini osamosvojitel Slovencev, najzglednejši krščanski primerek družinskega človeka a žal je bil član rdeče krvave zveze komunistov. Zato dvomim o poštenosti gospoda JJ.

Drži. Za njega je korektno reči, da je BIL. S poudarkom na BIL. Kako že je glede tega s pripadniki in sledbeniki KPS KGB kualicje BojdaLevihBojdaNaSredinskih? Kako? A da še vedno srdito ustrajajo na komunistični in boljševistični doktrini? A še vedno da srdito branijo klavce koljače slovenskega naroda, gozdne viđilanti-teroristične-prevratnike? A še vedno, da insistirajo na komunističnih prvinah in se številni še tako celo ponosno imenujejo. A še vedno da so člani strank KPS derivatov in sukcesorskih organizacij ter celo pravnih sukcesork ZKS in KPS? Auuuuuu! ts.ts.ts. takorekoč. Nerodno fpičkomaterino! 

Hehe, jebotealah, a si ti tudi eden tistih hinavskih veseljakov, ki bi nam rad prodal mudologijo, da je Janša, ki je trn v peti KPS in odpadnik od KPS hujši od KPS same in da je on edini še komunist na Slovenskem ter hkrati največji komunist vseh časof, ker jebiga ostali so se eto preoblekli, ma še naprej preganjajo Janšo tako kot so ga v času ko se je Kranjcem godila inkarnacija prva komunajzerizma iz česar se med drugim da sklepati kdo je tu kdo!

P: Janša, ki tolerira KPS in jo vabi v koalicijo ni moja preferenca. Je pa cca 10 miljonov procentov boljša opcija od KPS KGB koalicij. Ker komunajzari sez svojim komunajzerizmom meni sploh ne morejo biti opcija niti če sem pijan ali zaradi česa drugega matast. Ker v doktrini imajo zapisan lopovluk in plenjenje s pomočjo državne represije! In ker čislajo in povzdigujejo klavce in zločince in jim celo ulice, trge in avenije gredo darovati in po njih zločinskih imenih poimenovati.

PS

Obveščam te, da je tvoj Kučan, vred sez vazalskimi komunajzarskimi školjči, Janši in nam vsem žugal, da se naj nikar ne igramo sez JLA. Skratka, bil je do zadnjega proti osamosvojitvi in svobodi naroda kranjskega. Jebiga, na tvojo žalost so to t.i. "facti brutti". Pa si ti zdaj poj tutti-frutti alpa magari borbene.

Link

Ni komentarjev: