četrtek, 16. junij 2011

1253662 - na vatikanski konferenci o etiki v poslu sta sejala tudi Božo Dimnik in Marko Kryžanowski

Marko ima srečo, da Papeževi inkvizitorji niso klicali koga, ki kaj ve o tistem nerodnem pripetljaju sez Markotovo diplomo, ki se je izgubila, pa je sirotek moral spet vse znova iz nule pisat, jebemmomast in fse po spisku in Microsoft in Intel in Dell, da jim vse po vrsti v familiji. 

Če bi namesto Bosancef, ki so Markotu podelelili nagrado "Najveći Meneđer u regiji y bogamy y šire", poklicali slavnega dedico "Broj Jedan" iz Alan Forda, ki bi v svoji mikro bukleti z neskončno vsebine našel dovolj inkriminirajočih podatkov, bi Marko navkljub dobrodelnim 50-im jurčkom letno, moral o posvetovanju poslušati poročilo strička Božota ob tabornem ognju poletnega roštilja na Hvaru.

Sicer pa, mene živo zanima, v katerem že podjetju bosta potem tota dva izvajala te "mandatory smernice etičnega poslovanja" in sez tem usodno vplivala na potek svetovne zgodovine? A niste napisali, da sta ona dva free lancer one-man-band lobista? Onega modela iz Coca Cole razumem, do koga vse bo etičen, za tote dva mi pa nea je jasno. Auuuuu!

To je super, sprejmeš super-obvezne smernice o etičnem poslovanju y bogamy ravnanju takisto in potem si do naslednjega foruma ves cajt etičen sam do sebe, kar je, to si moramo priznati, sila težka naloga. Zato pa je tak težko priti f toti klub, da sta se v klub kvalificirala sam dva od Trsta do Vladivastoka, Triglava do Vardara, Palagruže do Palića itn, kar vam je pač bližje, hehe. Y bogamy iz konteksta je moč razbrati, da tudi veliko dalje od Vladivastoka, tja po morju fse do konca in naprej. Do Filadelfije, takorekoč.

In ader wordz, nea se tu sez menoj zajebavat, raje mi naj en pove, člana katere "lože ki ipak ni loža", sta tedva vojščaka? Broj Jedan mi je namignil takole: Marko je bojda osebni frend kraljevske družine, Garibaldijevih, al kva so že uradno oni Monaco rulerji in princi današnji, potomci gusarskih viđilantejev nekdanjih. Ajde naj mi eden tam preveri, v katere vse lože je toti princ do sedaj pomagal našemu Markoti.

PS

Putin ni prestal skrbnega pregleda Vatikana (Dju diliđens ga sjebo), ker so med natančnim preverjanjem izvedeli, da je v osnovni šoli za kitke vlekel Svetlano Kuznjecovo Arašidovnojo Dušenbajevnojo, ki je bila iz revne družine iz čečenskih roft.

Za Kučana pa naši efdeve novinarji namerno nočejo poročati kaj ga je sjebalo, da ga nea so vzeli na toti sestanek. Banda N571-H572 spet hara. :)

Za Emila Milana Pintarja se pa ve. Dju diliđens komisija mu je med preverjanjem našla, da je pred 15-imi leti, takoj po prejemu pisma Unicefa s položnico za lačne otroke Afrike, na dvorišču svojega doma v Žlebah precej kolerično zarjovel naslednjo ostudnost: "Jebo vam mater vam in prostovoljnim prispevkom, jebem vam Unicef in Unesco in UN in neuvrščene, kje ste še videli, da nekdo, ki sam neznasko uživa v đabest pojedinah, rad potem naprej časti đabest prispevke!". In seveda da je izvisel. Kdo bo pa takega vzel. 

Zakaj je pa potem Tomo Križnar izvisel, ostaja misterij. Neki malo se natolcuje, zlobniki pač, da zato, ker je nekemu pomembnemu kleriku stopil na žulj, ko je rekel. "Jaz ne trgujem sez večnostjo, zato ljudem pomagam tu, namesto obljubljanja sreče po smrti, to preprosto nea je moj bizines". Tomo je očitno preprost nepoučen laični telebanski plebejc, jebiga, kaj drugega lahko od takih pričakujemo, kanede .

Link


Ni komentarjev: