ponedeljek, 20. junij 2011

1259228 - komunajzerjem se že totalno meša, zdaj naj bi bil krivec za neuspel poskus ropa stoletja že kar urednik Financ Frankl

[kalimba]
Nobena reforma ni perfektna. Janša bi jo lahko takoj popravil. Šla pa je v pravo smer. Zaradi slovenske blaznosti, ki se jo je nalezel, v bistvu pa soustvarjal tudi glavni urednik Financ, je žal padla in škoda, ki je s tem nastala, bo neizmerna.

Sikter, mona! A ti sploh veš kaj govoriš? "Reforma", ki ima za cilj ohranjanje vseh lopovskih komunističnih prvin oz. vsega, kar probleme povzroča, pri tem pa skuša zunanji videz "vzdržnosti pokojninske bagajne" instantno za nekaj časa doseči z novo injekcijo z Lune s prostimi okami detektabilnega lopovluka oz. z grobim novim disruptivnim ropom v formi kraje dela mase rent vsakemu upravičencu ( uff kako originalna ideja, hehe), NI V PRAVO SMER. 

V pravo smer bi bilo, če bi iz pokojninske sheme vrgli ven podtaknjeno boljševiško uravnilovsko socialo, pa jo izvajali transparentno in pošteno v proračunu, kot vse normalne države sveta, če bi prispevke okapičili, in kar je najbolj kritično...
...če bi novi zakoni v tej državi končno pričeli veljati oz posegati za naprej in ne za nazaj, če ljudem ne bi kradli maso že davno s kontribucijami zasluženih pokojnin.

Ker se obnašaš kot total navijaška ofca, ki patetično ihti in hlipa, da bi naj vsi vendarle podprli njegove komunistične idole, ti temu nivoju primerno ilustriram: Če je naloga bila narodu zmešati osvežilno pijačo, potem NI V PRAVO SMER, če namesto domačega sirupa iz bezga in zdravega naravnega slada, v kozarce ulijemo sumljivo kancerogeno cukrovo brozgo s ciankalijem, in jo fino ohladimo z velikimi kockami ledu. In zraven dati disklejmer, "...naj Janša kasneje to zadevo s strupi in kancerogeni pač popravi". NI V PRAVO SMER, jebiga! Comprende? Ker zadosti dober rezultat ni da bi narod "spil neki hladnega", kakor so komunajzer spake ravnale z "vzdržnostjo blagajne".

PS

Še to: Ne pizdeki, mi nismo kot Nemčija. Niti kot Britanija! Niti kot Norveška! Niti kot Švedska! N I S M O!
Ker oni nimajo niti ene izmed lopovskih komunajzer prvin v pokojninski shemi. Nič nategunske maliciozne mudologije o "solidarnosti". V varčevalnih shemah, bogvasnimarad. ! Varčevalnih! N I Č! štekamo? Vsi imajo kapico na prisilni reket! V S I! In nihče na plačuje iz te blagajne nikomur niti cent, če tja ni kontribuiral. Oz niti centa čez tisto kolikor je kontribuiral. Normalno!

(Btw, a ste komunisti svoje privarčevane peneze na banki že "solidarnostno" razdelili neznanim junakom?! Niste?! Zakaj nisem začuden? Zakaj že, tudi razširitev ekspropriacije na vse vrste varčevanja, ni bil del predlagane reforme? Vred s krajo dela mase z aplikacijo novih varčevalnih pogojev tudi za nazaj. Pa naj Janša potem tudi to korigira, kanede?)

Dokler je tako in dokler so predlogi "reform" tako očitno fritzlovski, da vso lopovščino in brezsramno ekspropriacijo ohranjajo, Frankl, ki ni ovca, ampak resen žurnalist, izobraženec in intelektualec, ne bo imel osnove te lopovske predloge podpreti, ker so po svoji naravi antinarodne in prevarantske. 

Njegov kolega na Švedskem pa pač bo! Ker lahko! Ker so njihove reforme racionalne in nemaliciozne in normalne! Niso v korist rentarski klepto mafiji, ampak so zgolj neprijeten ukrep dobronamernega zdravnika pri predebelemu, da ne faše diabetes. JE TO JASNO, PIZDEKI? A vi bi, da Satanu in Jezusu Frankl ploska enako, al kako? E, nea bo tega filma, ka je Frankl nei navijaška ofca, kakršna si recimo ti! 

Če bi Pahor bil državnik in imel pogum priti s pravo reformo, bi mu Frankl bil đabest marketing in agitprop stroj, brez skrbi bodi, da bi! A kje si še videl, da bi komunisti svoj satanski režim samoukinili? Ker Pahor je Janši že zaupal, da "[Janša] nima pojma, kaj so oni [Pahorjevi sotovariši] zmožni narediti". Kot na primer fentati Dobrega iz Negove. Alpa koga živega v rudniški jašek zazidati! Alpa odkritje takega ultimativnega zlodela označiti za "drugorazredni dogodek".

PPS

Kot Nemčija in GB in Švica in nejmit normalna država bomo takrat, ko tudi pri nas na oblasti ne bodo komunajzarski neo-nazi-socialistični boljševiško-fašistični talibani, ki furajo lopovsko rentarstvo do kosti, odlikujejo fašiste in po klavcih poimenujejo avenije in trge. In ko bomo zakone očistili od talibanskih lopovsko-rentarskih kontaminatov, ki so jih tvoji nasrali v vse pore legislativnega telesa te države. Do takrat vas prosim da mi ne serete s temi blasfemičnimi demagoškimi poskusi enaenja s Švedsko in Nemčijo, češ nikjer ni bilo referenduma o pokojninah, edin pri nas. Nikjer tudi nimajo antinarodno oblast, ki narod hoče brezskrupulozno oropati. Naš ubogi plebse se pač mora od svoje oblasti ščititi z referendumi.

Link

Ni komentarjev: