četrtek, 2. junij 2011

1232401 - algoritem za normalizacijo države

[dolika]
Ali se krivcev, ki so zagonli državo, ne da kaznovati?

Da. Zelo enostavno. Iskejp sikvens je pa naslednja:

1. Na volitvah dvigneš sredinca zelo visoko in ga pokažeš komunističnim lopovom, ki so "državo zagonli".

2. Glas daš pragmatično najboljši novi stranki. Če imaš srečo je to liberalna stranka, ki prakticira svobodo in poštenje.

3. Ko se nova oblast odloči raziskati komunistične zločine in gospodarski kriminal komunistov v recentnih 20@45, se ne delaš mono, češ zakaj, zakaj, ooo zakaj le bi iskali lopove. Bodi normalen, naj organi pregledajo zlodela teh pizdekof.

4. Ko sodišča te države temeljem tovrstnih preiskav nekaterim pizdekom, ki zagovarjajo komunistično-fašistični rop oz. reketiranje ljucva in tudi hodijo veličati in častiti komunistične-fašistične klavce, dajo rumen karton v obliki prepovedi tekme za oblast mandat, dva, tri ali pet, ne bodi rit, spoštuj odločitve sodišč, ne krili sez ročičkami, češ onemogočiti lopove je nedemokratično. Ker ni, tako kot ni nedemokratično zapreti morilca, roparja, pedofila, pizdeka inega, ki so ga ufatili in flagranti. Če se pa sodišča za to ne odločijo, ker ni pravne podlage, dokazof, itd., potem prav tako spoštuj spodišče. Kajti itak bo zadosti že to, da jim na volitvah konsistentno kažeš sredinca.

Počni tako do konca svojih dni, sinovom in hčeram svojim pa naroči naj počnejo enako. Povej jim: "Deca moja, fse samo fašisti ne, zlasti komunisti-fašisti ne, kajti to je najhujše, kar lahko neko nacijo doleti!". Prezahtevno li je kali?

Voila! Nea je več komunistično-fašističnih lopovov, ki so "zagonli državo". Sploh. 

Link

Ni komentarjev: