nedelja, 26. junij 2011

1266230 - kdo je kriv, da se ljudje ne počutijo srečni v svoji domovini

[sadovnjak]
Janša je v dolgih letih na slovenski politični sceni naredil veliko, da se ljudje ne počutijo srečni v svoji domovini! Čas bi bil da se "pobere" s te scene!

Kučan, Tuerk, Kresalova, Potrč, Golobič, Mramor, Mencinger, Spomenka, Miheljak, Markeš, Erjavec, Tekavčičeva, Pahor, ...in tako bi lahko našteval 3 in pol mesece, da bi naštel vse slovenske kumunajzare-rentarje antisvpbodi zavezane sprijence, s skupnim imenom - Kompartija je v dolgih letih na slovenski politični sceni naredila veliko, da se ljudje ne počutijo srečni v svoji domovini! [Zunanjih dokazov/pokazateljev za to je veliko, od totalne ekonomske bede, diskriminatornih boljševistično-ekspropriativnih davčno-prispevkovnih zakonov, totalne moralne devastacije družbe, katere sate-capture "elita" je zdrknila na raven dildo sodomističnih orgij in kokainskih rdečih nosov, preko spomenikov njihovi lopovščini, kot so recimo 4 krat preplačane avtoceste in ukradena podjetja, do jam, brezen in jarkov polnih kosti]. Čas bi bil, da se "pobere" s te scene!

PS

Janša je pa zgolj kalimerovska naivčina, ki je v svojem edinem mandatu, namesto, da dosledno iztrebi kumunajzer-rentarsko bakterijo MRSA, ki v legislaciji te države žre narodovo telo pri živem telesu, frit lezel semuljičevski pravratniško-viđilantski drhali, ki je takrat ulicotacala zaradi dveh klobas in piva razlike v davkih, danes pa ob total ekonomski bedi in nečastnih predlogih mafije za zakone, ki nacijo zasužnjajo in ropajo, mirno ćiča doma, ker mafija ni dala znak da bi ulicotacali; in se dobrikal mafiji z nekšnimi ponudbami, da bi skupaj "v imenu ljucva" skupnoskledarili po fašistično-komunistični rentarski mafiji v veselje nedotaknjenih zakonih. In to približno je Janšev edini in največji greh. Da je do Kompartije bil mehkokurčen in toleranten, namesto, da ji z vsemi silami pomaga, da izgine iz legislative Slovenije in konča na smetišču zgodovine, tako kto ej izginila iz legislative Češke recimo. Ker tega niti poskusil ni, trpi Slovenija danes krizo ki galopira proti še večjemu breznu, medtem, ko so normalne, z zajedalskim komunajzerizmom nekontaminirane oz. s komunajzer MRSA bakterijo neokužene družbe, že na poti okrevanja. Nekatere, Poljska recimo, pa krize niso niti čutil.

Link

Ni komentarjev: