sreda, 15. junij 2011

1252523 - no, Kučan ima kaj skupnega tudi z Mussolinijem

[0219K21]
Zanimivo, da pri Mussoliniju ne insistiraš toliko na tem, da je BIL socialist.

Evo tu si še enkrat pazljivo oglej, kako ne insistiram. Na: www.finance.si/forum...418&single

Če nisi dojel, moja poanta je bila naslednja:

(1) Hitlerjeva NSDAP, kot ti samo ime pove je bila Nazi-onal SOCIALISTIČNA Deutsche Arbeits Partei.

(2) Za Mussolinijevo Partito Nazionale Fascista (PNF) sem v linkanem postu človeku pomagal do spoznanja, da jo je ustanovil dolgoletni SOCIALIST in KOMUNIST Mussolini, torej pri Mussolinijevem "bivševstvu" ne gre za janšistični sindrom, pač pa za kučanistični sindrom kontinutete komunajzerstva inkriminirane individue, oz. po domaće poedinca, hehe. 

Namreč, dolgoletni uradni komunist in večni prakticionist komunistične doktrine, tovariš Kučan je, tako kot Mussolini nadaljeval po svoji vsebini biti KOMUNIST in je zgolj svojo stranko, kamuflažno preimenoval iz KPS v ZKS potem pa ZKS še ene tristoenaidevetesetkrat v "NEKI NEKI", da "zamede sledi zločina", nastala je pa na koncu ipak po svoji vsebini Hitlerjevi in Mussolinijevi enaka NSSAP, oliti BojdaLevaBojdaNaSredinska, v kateri je piemontalni steber, glej ga zlomka (3) SOCIALISTIČNA D. (SD) stranka Aland Forda, pardon Boruta Pahorja.

Povezovalnica? Vse so SOCIALISTIČNE, jebiga. Y bogamy NACIonalistične tudi, akoravno je treba naše gospodarcvo ubraniti pred kseno-investitorji, alpa malo izdrkavati kurac nad bosansko delousko sirotinjo na primer, škodovati ksenotom, ki nas bojda "vočjo za hlapce nardet, ejgha". Vse tri nazi-soc tvorbe so do koga ksenofobne, torej. Vsak izmed voždov in vsaka izmed teh treh socialističnih strank/koalicij/gibanj ima pač svoje prispodobne "žide", hehe. 

Kaj tu nejasno, drago mojo srbsko oficiro?

Link

Ni komentarjev: